Homo kalu kiinnostaa mies tyydytys

Siltä se ainakin näytti. Sitten poika meni nojaa kairetta, pylly vain jäi kateltavaksi. Tuntui, ett sitä hävetti tilanne. Tyttö puhui jonkun naistutun kanssa. Oli siinä makee, aivan tuli mieleen että olis olut mukava sormella painella pullistunutta etumusta farkujen läpi.

Olin kai 17v kun laivalla olin kusella ja vanhempi mies oli vieressä kusemassa. Rupes hieromaan itseään että seiso, siinä kiihottu itsekkin kun näin ekankerran runkkausta. Vei mut hyttiin ja anto suuhun, nolotti mutta annoin sen naida pyllyyn. Ei siitä onneksi muut tiedä. Terve MIES 22 millaiset tarinat sinua kiihoittaa kirjoita voi ehkä autaa sinua.? Silloin kuin huomasin heidän tekevä samoin kuin minä. Kiitos tosi kivasta linkistä nimi merkki. Kiitos myös muille vastanneille, on kiva tietää että muitakin miehiä, alkoivat kullit kiinnostaa jo nuorena.

Jäin nuorena ylitöihin ja kävin saunassa, sinne tuli vanhempi mies mitä monet pitivä homona. Sillä rupes seisoo ja halus että pesen sen munan, kyllä siinä kiihottu vieraan munaa hieroesa. Sitten hiero pakaroitani ja sirmella pyllynreikää, käski pyllistää ja rupes naimaan kunnolla.

Kävin joskus sen luona vaikka oli tyttöystävä, pelkästä miellenkiinnosta. Ja tuli kokeiltua miehen persettä kun imi ja runkkas ensin kunnolla mitä tyttöystäväni ei tee. Kävin nuorena aamuinnilla uimahallilla, kun sellä ollut kun muutama käviävä. Suihkussa vanhempi mies tuli viereeni ja katseli muniani, sillä rupes seisoo enkä voinut kun katsella kiihottunutta kullia.

Otti pyyhkeen suojakseen ja pyysi mukaansa, vei sallaiseen isoon inva vessaan. Sit halus että hieron sen seisovaa kullia, kyllä sitä itsekkin kiihottu ja mies otti suihin että laukesin sen suuhun. Sittten käski nojaamaan lavuaaria vasten työnsi pyllyyni kovan kullisa. Kyllä sai ekankerran miestä. Pyysi sen kotiin kun sen eukko oli matkoilla. Parin tuhdin paukun jälkeen tuli alasti muna pystyssä ja halus että hieron sitä. Kun sai multakin houtsut pois halus heti naida pyllyäni, oli aluksi kun mies hyväli ja otti suihin ja nuoli pussitkin.

Kyll oli kiimasia kundia nesteet lensi. Heti mulla alko seisoo kivikovana. Pitää ottaa pikkuhousuista pois ja vedell aivan on jo neste valumassa vau. Minä huomasin myös poikana ollessani, että tosi isot riippuvat kivekset saivat kikkeliini eloa. Enoni kävi usein meillä saunomassa, koska hän asui kesämökkimme lähellä.

Enollani oli tosi isot ja riippuvat kivekset, minun teki monesti mieli koskettaa niitä. Runkkasin monesti yöllä aitassa kun mietin mielessäni noita kulkusia.

Nykyisinkin katselen netistä, kunnon sonnin kiveksillä varustettuja miehiä ja runkkailen. Kiihoitaako muita miehiä tai poikia kunnon riipparit.?

Mä olen ihan hulluna niihin. Mä käyn salilla, ja sen jälkeen saunassa, joskus siellä on samaan aikaan sellanen tatuoitu tosi sexikäs n. En meinaa saada silmiä irti niistä.

Luulen että homo on hänkin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Lapsena eli vuotiaana kävin kerran saunassa kun siellä oli myös eräs naapurin mies. Tämä naapuri melkein pudotti silmät päästäni, hänellä olis paljas terska! En ollut koskaan nähnyt paljasta terskaa ja ihmettelin miksi kalu näytti sellaiselta.

Olsin halunnut katsella kalua hyvinkin tarkasti mutta ujostelin niin että peseydyin opeasti ja menin saunan eteiseen ja mietin siellä hämmentyneenä miksi hänen kalu näytti sellaiselta.

En tuolla hetkelläkään tajunnut että minulakin on terska mutta se on esinahan alla piilossa. Meni joitakin aikoja kunnes tein löydön, minultakin löytyi terska kun tutkin kaluani. Olin löydöstä niin onnellinen kuin lapsi voi olla, olin ihan ylpeä siitä että minullakin oli pikkupojan pilin lisäksi aikuisen kalulta näyttävä kalu kun vetää esinahan taakse.

Siitä lähtien aloin pitämään esinahkaa terskan taakse vedettynä, muutamassa tunnissa esinahka turposi ja olis sitten vedettävä takaisin terskan päälle jotta turvotus laskisi.

Aikuiseksi tultuani paljaspäisen kalun ihalu ei ollut jäänyt mielestäni ja siksi teetin itselleni ympärileikkauksen ja näin sain kalun joka on aina paljaspäinen. Olen ylpeä kalustani, se on kaunis ja nautin siitä että sitä katsellaan esim.

Juu sulla varmaan nätti kalu kuka sitä on saanut runkkailla vai itekkö vaan. Kyll komeet pallit kiihottaa jos on vielä sileä suora tiukka kalu ai jaj kiva katella ja vielä hoikka tuuhea tukka kauniit kasvot aivan het laittaa mukavasti pönkkää. En tiedä millai muut heteromiehet ajattelevat kaluista mutta itse olen aina ollut hyvin kiinnostunut omasta kalustani ja sen kanssa leikkimisestä. Lapsena olin kiihottunut nähdessäni paljaspäisen kalun, minusta sellainen näytti niin kauniilta ja olisin halunnut nähdä sellaisia useammin.

Muistan kun mietin että missä olisi sellainen paikka jossa saisi nähdä alastomiaihmisiä ja paljaita kaluja. En osannut aavistaakaan että olisi olemassa nudistirantoja. Tiesin tuttavapiirissä olevan muutamia henkilöitä joilla tiesin olevan paljaspäisen kalun, joku oli ympärileikattu mutta muutamista muista en tiennyt miksi heillä oli terska paljaana.

Ajattelin noita henkilöitä ja mietin kuinka haluaisin katsella heitä alastomana. Katselen netissä sekä naisia että komeita kaluja, pidän molemmista yhtä paljon mutta miehissä vain heidän kaluistaan. En ajattele miestä seksuaalisesti niinkuin naista, pidän itseäni heterona. Kuirenkin, rakastan mulkkuja, haluisin hyväillä niitä suudella ja imeä, mulkku on niin kaunis ja kiihottava.

Kiitti sulle alko taas heti seisoo kun ajattelin sun kaunista kullia. Omistat varmaan komeen itellä Minkä ikänen kundi olet t'äs on stondikses. Olen kokeilunhaluinen ja haluaisin jonkun imemään.. Vastavuoroisesti itsekkin tekisin niin en ole ennen kokeillut Jostakin syystä kiihottaa nuori-jopa erittäin nuori!

Onko ikävä mennyttä nuoruutta ajat sitten. Tollaset imut saat unohtaa, aika on ajanut ohi valitettavasti. Kyllä mulla kouluaikaan, kun olimme kesäleirillä, olin hiukan kipeenä ja sain olla päärakennuksessa sisätiloissa.

Siellä yks ohjaaja tuli tiedustelemaan vointiani, juuri kun runkkailin huoneessani. Kaveri istu vuoteen vierelle ja runkkasi minulta spermat.

Seuraavana yönä hän tuli ja imi kulliani ja antoi omansa imenttäväksi. Leirin jälkeen kävin joskus hänen luonaan silloin kun sen vaimo ei ollut kotona. Siellä se puki minut muijansa alusvaatteisiin ja täytyy sanoa, että kyllä vieläkin sperma lentää, kun ajattelen niitä aikoja. Itsellänikin on toiveita jonkun muun miehen tyydytys, vaikka pidän myös naisista.

Mikään ei voittaisi kovaa penistä ja anus kelpaisi myös. Yleensä tyydytän itseäni kurkulla anukseen olen 18v. No kyllä mua kiinnostaa miesten penikset mut kyllä kiinnostaa myös pillutki. Näyttäisin mielelläni omaani kiinnostuneelle ja mukava olisi nähdä toiseltakin jos mahdollista, näyttäminen on kiihottavaa.

Olin 15v ja olin saanut pimsaa. Vanhempi "setä" saunassa sano etttä pesen sen seisovan kalun, kyllä kiihotttu ja pidellä isoa pyllyssä,Kyllä eka kerta anaaliin tuntu kunnolla. Sitten olen välillä kiinnostuksesta ollut jonkun vanhemman miehen kanssa mikä on "pitänyt" hyvänä, kiihottaa kun toinen pitää kiinni ja antaa kunnolla.

Sattu ja kiihotti Menin kännissä miehen luo ja sano että voin nukkua sen sängyssä, yöllä tuli viereen vaikka olin16v. Olin katsellut vanhempiesn miesten munia saunassa ja lehdistä.

Riisu mun alushousut pois ja painautu viereeni ja alko hyväilee, anto mulle kovan käteeni ja käski hieroa. Multa tuli melkein heti kun hiero, käänsi ninut mahalleen ja tuli päälleeni levittäen jalkojani. Sitten tajusin että haluu naida, kyllä ekakerta tuntu kun työnsi ja kiihottu kunnolla.

Toinen kerta oli helpompi kun olin märkänä, halus välillä että työnnän sen takapuoleen mutta ei onnistunut. Sitten halus sitäkin enemmän polvillaan ja seinäävasten. Mielenkiintoinen kokemus ja myöhemmin olen ollut vanhemman luona kun kiinnostaa. Ota yhteys, olen yli 50'n ukkomies ja haluun nauttia sun kanssa suusexistä! Nautitaan yhdessä niinkuin vain miehet osaa!!!! Kun katselee netissä miesten ja naisten elimiä niin kyllä kummatkin kiinnostaa tosi paljon, kumpiakin haluan yhtä paljon, molempia imisin ja nuolisin yhtä innolla.

Olin pari yötä sitten ensimmäisen kerran miehen kanssa, tai se oli transu brasiliasta 25v pitkä, tosi naisellinen ja erittäin kaunis. Kyllä kannattaa kokeilla toisen miehen kanssa. Se on vain seksiä!!

Juhannusta viettelimme sekkujen voimin, yhden serkun mökillä perheinemme. Olen täys heteroja omat lapset jo maailmalla. Mies serkkujen puolelta olemme aika hyviät geenit saaneet ja jokaisella kunnon varustus.

Ompa noita runkkailu touhuja joskus tullut harrastettua, nuorempana porukallakin. Mutta ne jäivät parisuhteiden myötä, eikä niistä ole koskaan puheltu jälkeenpäinkään. Nyt vietettiin juhannusta tosiaan taas porukassa. Aattona yllätys oli melkoinen. Keskimmäistä serkkuani en ole nähnyt pariin vuoteen, enkä hänen perhettään. Hänellä on identtiset kaksoispojat ja vau mikä yllätys kun nämä urheilua harrastavat vuotiaat nuoret miehet marssivat saunaan. Kundeilla jumalaiset kropat ja jalkojen välissä, todelliset mahti kullit ja pallitkin tosi turpeat.

Ja todella identtiset, esinahka peitti vain puolet turpeista terskoista ja heiluivat mukavasti siinä isojen pallien päällä. Sauna oli sellainen, vastakkain istuttava ja kundit tulivat istumaan minua vastapäätä. Siinä pojat istuivat karvaiset jalat, milloin koukussa lauteilla, milloin missäkin asennossa. Näky oli niin mahtava että, minä tunsin kyrvässäni pientä värinää.

Tunnetta jota koskaan en ole tuntenut katsellessani kenenkään kyrpää, saati sitten kun niitä oli tuplaten.. Täytyi vähän peitellä ja käydä järvessä viilentymässä, turhankin usein. Uin vähän syrjemmälle ja pakko oli päästää muutamalla vedolla oma lastini, kalojen ruuvaksi. Kaksoset olivat tosi estottomia ja mukavia. Ja kun pesuilla oltiin voi sitä näkyä, kun kundit hoiteli kroppansa pesut ja tuntui että kullien ja pallien pesu ei lopu koskaan. Tai sitten se kuivailu operaatio oli myös.

En tahtonut saada silmiäni näistä herroista irti millään ja pelkäsin että joku jo huomaa tuijotukseni. Ilta eteni mukavissa merkeissä, mutta minun oli käytävä vielä parilla runkulla vessassa. Yällä vaimo ihmetteli, että mikäs nyt kun kalu kovana kinusin vielä pimperoa - tosin eipä tiennyt mikä näky oli piirtynyt verkkokalvolleni. Ei antanut, mikä tietysti ymmärrettävää.

Mutta eilen kun kotiin päästiin. Runkullakin kävin vielä aamuyöllä. Nyt kulli vähän arkana tästä kaikesta milloinhan lienee edellinen kerta.. Miten tässä nyt näin kävi, en ymmärrä.. Onko vastaavia kokemuksia muilla.. Täytyy tunnustaa että sen lisäksi että lapsena kiinnosti nähdä k-luja niin nyt viiskymppisenä ihan oikeasti suorastaan haluaa toisen miehen vehjettä. Kokematon olen oman sukupuolen suhteen mutta en haluton, saas nähdä milloin saa leikkiä toisen pelillä. Et näin näen Minä kiihotun erektiossa olevasta peniksestä, mutta vain nähdessäni sen tilanteessa jossa nainen on mukana.

Monta kertaa jouduin miettimään että olenko kiinnostunut myös miehistä. En ole, tilaisuus olisi ollut kokeilla mutta ko. Mutta pelkästään miehen kalu ei sytytä pätkääkään. Minulla kinnostus on pelkästään miehen kaluun, mies ei kiinnosta pätkääkään. Leikkisin mielelläni toisen miehen kalulla, se on varmaa että haluaisin sen suuhuni ja nielisin spermat, pyllyleikeistä en ole kiinnostunut.

No, kun tarkemmin ajattelen niin voisin ehkä tehdä videon jossa vieras kalu painuu peppuuni ja liukuu siellä edestakaisin. Voisin sitten jälkeenpäin katsella videota tai panna sen nettiin ja fiilistellä sen kanssa että monet katselevat videoa.

Se mitä haluaisin tehdä miehen kanssa, maata kyljellään asennossa, pääni lepäisi hänen reidellään ja katselisin läheltä hänen kaluaan, ihailisin se muotoja ja yksityiskohtia, kuljettaisin sormea sen eripuolilla jä kääntelisin sitä että näkisin kaikki yksityiskohdat, imisin sen kuivaksi.

Ime myös kaverin kalu kuivaksi ja kokeile anaalia. Mitäs menetä - toimi älä vain fantasioi. Kokeilin sattumoisin tapaamani nuoren homo kundin kanssa. Oli taitava poika, osasi ja opetti kaikki temput. Nyt olen vähän hämilläni kaikesta tuosta ja paikat kipeinä - vaan eipä kaduta yhtään Kokeiltiin kaverin kanssa miestenvälisiä leikkejä aluks dildoo peppuu ja sit naitiin toisiamme ja lauettiin sisään oli mielettömän mukavaa kun vielä tunnin jälkeen valu sperma ulos pepusta nyt olemme harrastaneet usein samoja leikkejä kyllä miehen kalu tuntuu hyvälle syvällä sisällä.

Kaverin kanssa on mukava olla sohvalla, kattoa pornoa ja runkata toisiamme. Ei ehkä homoja, mutta melkein jokaisella on bi-seksuaalisia taipumuksia. Iso osa torjuu ne itsessään ja siitä syystä saattaa äänekkäästi halveksua homoja tai niin kuin viime aikoina nähtiin, jopa tuomita helvettiin, vaikka itse on homo. On eri asia ajatella vastakkaista sukupuolta silloin tällöin ja lähinnä pitäessään "omaa kivaa" kuin täällä päivät pitkät mankua seksiä miehiltä.

Miksiköhän sitten tuo naisten palsta ei ole täynnä kaikenmaailman lesboviestejä missä naiset vain kuolaavat toistensa perään koko ajan? Kun näillä palstoilla puhutaan enemmän miesten välisestä seksistä kuin naisen ja miehen, ja se on oikeasti aika homomaista..

Tälle palstalle viitsi enää tulla kun vanhat ja vähän nuoremmatkin homot vain kuolaavat toistensa k-yrpiä eikä naiset kiinnosta tippaakaan.

Voisitte siis reilusti myöntää olevanne homoja.. Mitäpä se sinua liikuttaa, onko homoja täällä. Täähän on itsetyydytyspalsta ja jos luulit että homot ei osaa itsetyydyttää, niin tietosi on hieman vanhahtavaa Tottakai on eri asia ajatella vastakkaista sukupuolta kuin omaa Mutta miksi kaikki miehet täällä sitten yrittävät inttää että ovat heteroita?

Tahtoisin paneskella miehiä, runkata niitä ja katella miehiä. Enkä siis oo homo.. Piilohinttien epävarmuuden paljastaa myös tuo kommenttien miinustelu. Helvettiäkö te siinä miinustelette kun on niin vaikea hyväksyä olevansa homo. Siinä ei ole mitään väärää mutta voisitte edes myöntää sen itsellenne ja jättää naisenne koska nehän siinä loppupeleissä vaan kärsii kun miehet on matkalla homolaan.. Ei ihan kaikki intä Tiedä sitten, olisiko lähtenyt, jos olisi pettänyt naisen kanssa. Ainakin olisi pitänyt lähteä joka tapauksessa.

Homoilulle ei ei ei Voihan vulva mikä tahvo: D Jos otsake on, minkä ikäisenä miehet alkoivat kiinnostaa, niin eikö tämä tampio lue mullkku märkänä joka postauksen ja sitten tunnontuskissaan voivottele, että kun on homojakin Mutta sit itse luet silmät kiiluen juttuja täällä Bi-seksuaalisuus on laaja käsite.

Bi-seksuaalisuus on kaikki siinä välissä. Jos on mennyt naisen kanssa naimisiin ja fantasioi myös miehistä, niin on mitä suuremmalla todennököisyydellä bi-seksuaali, ei homo. Jos mieheni haluaisi olla miehen kanssa itseasiassa halusikin kokeilla , niin mun puolesta saa kokeilla. Minä en mieheksi muutu eikä minun kanssani siksi voi miehistä seksiä harrastaa. Ainoa, mitä mieheltäni pyydän: Käytä kortsua, en halua tauteja!

Minulla alkoi miehet kiinnostaan n. Olin ka 16v kun olin vanhemman miehen kanssa saunassa, sillä rupes seisoo enkä osannut katsella munaa. Halus pestä selän tuli ihan pyllyyn kiinni kovan munansa kanssa, sitten rupes tyontää sitä munaansa pyllyyni enkä osannut kun pyllistää. Kyllä se sängyssä hiero munaani ja nai montakertaa mutta en suostunut sitä naimaan.

Sitten olen nähnyt monen kokoisia kun oon suostunut naitavaksi. Olin duunipileissä ja asemalla oli bussit mennyt yöllä,Oli 17v ja vanhempi mies autolla lupas viedä lämpimään. Nukuin sen soffalla kun heräsin kun avas housuni ja otti suuhun, kyllä tuntu hyvälle, laitto käteni sen seisovaan kulliiin enkä voinut kun runkata sitä.

Sittten otti mun housut pois ja työnsi kovan pyllyyni, aluksi olin hämmentynyt mutta teki tavallaan hyvää. Myöhemmin kun juotti halus kunnolla rynkyttää tuntu kun enen ollut tottunut..

Nuorena jo kun luin pornolehtiä tai katsottiin jonkun kaverin kanssa pornoa, kun kavereita ehkä kiinnosti enemmän ne naiset. Lukio aikaan yksi kaveri kertoi ajelleensa karvansa ja pyysi autossa laittamaan käden housuihin ja kokeilemaan, kun ei voinut ottaa housuja kokonaan pois. Sen jälkeen aloin vähitellen tunnustamaan itselleni, että mistä tässä vietissä ns. Tämä on eläinmaailmassakin hyvin yleistä urosten välinen seksi tai pieni peuhaaminen.

Ei siis tarvitse olla homo jotta voisi nauttia miestenkeskeisestä nautinnosta, olkoon se yhdessä saunassa runkkaus tai miesten kuvien katselu. Normaalia ja sitä paitsi hyvin kiihottavaa näin naisena voin sanoa. Minä vanhempana naisena tunnen pari homopoikaa, olin kylässä kun rupesivat pussailee.

Sanoin että naikaa toisianne ettei muo haittaa, oli kivaa katsella kun panivat vuoron perään toisiaan eivätkä ujostellet kun katselin vierestä. Kalut kiinnosti kovasti, vertailtiin, puhuttiin levottomia, pidettiin mällin lennätys skaboja, runkkailtiin toisiamme.. Nyt meitä vielä neljä lapsuus ja nuoruus ajan kaveriä. Kaikki naimisissa ja monen lapsen isiä. Perhe tuttuja kaikki, ja kyllä me kolmekymppiset ukot vieläkin pidetään melkoisia sessioita, mökeillä ja reissuilla, saunailloissa, metsästysreissuilla vieläkin keskenämme - kaikki ollaan onnekkaasti naimisissa, mutta kyllä se miesten keskeinen skabailu ja toisen runnkkaus vieläkin erittäin mukavalta tuntuu.

Koemme tämän vaihteluna ja yhteisenä salaisuutenamme. Vaimot sanookin meitä poikakerhohsi -ikuiseksi sellaiseksi.. Vaihtelu virkistää ja kaikea uutta on keksitty ja aina sattuu ja tapahtuu - kaikissa kun asuu enemmän kuin pieni bi. Heteropuolen hommat on kuitenkin tietty ensin Ai jaa kiva kuulla paateko kans suoleen vai tosi kuumia kundei ootte kyll. Kellä suurin kellä komein kellä karvaisin siinä tosi mietittävää ok.

En jaksa lukea kaikkia noita yli 70 viestiä, ja voi olla, että tätä on jo käsiteltykin, mutta onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota, miten yleisissä saunoissa ja suihkuissa esim. Itse törmään tähän jatkuvasti, vaikka omani on ihan tavallisen kokoinen ja näköinen! Vertailevat ehkä omaansa, tai jotain? En keksi muuta selitystä kuin että vertaillaan omaan vehkeeseen?? Miten te reagoitte, jos huomaatte että vieras heteron oloinen mies vilkaisee elintänne?

Siis vain vilkaisee, ei tuijota. Vai onko niin että siinähän vilkuilee?! Kelpaahan tuota katella - jos joku siitä mielhyvän saa. Joten esitellään sitten kunnolla jos kiinnostaa.

Olin jo 50 kun kerran huomasin erään levähdyspaikan vessan seinässä ilmoituksen jossa Hesalainen homo ilmoitti imevänsä ilman vastapalvelua loppuun asti. Otin numeron ja sitten kerran kun olin Hesassa soitin ja kaveri kutsui luokseen. Kaveri pyysi riisumaan ja istumaan sohvalle,polvistui lattialle ja aloitti todellisen tehoimun.

Laukesin melko pian hänen suuhunsa ja se tuntui tosi hyvältä. Kävin sitten muutaman kerran ja sitten aloin haluta itsekkin kokeilla miltä tuntuu imeä kullia. Tämä kaveri ei oikein ensin halunnut,mutta antoi lopuksi imeä. Hänellä oli tosi pieni ja se ei seisonut koko aikana kunnolla,mutta kyllä hän lopuksi laukesi suuhuni. Jotenkin tykästyin speran makuun ja siitä lähtien olen imenyt mielelläni kullia. Muukin m-m on alkanut kiinnostaa ja nykyisin minulla on muutamia kavereita joiden kanssa silloin tällöin touhuillaan.

En silti pidä itseäni homona vaan touhuilen kyllä aivan mielelläni myös naisen kanssa,mutta jotenkin vaan spermaa ruiskiva kalu kiihottaa.

Moi yks kundi,vahinko ettei täällä voi jutella kahden kesken ja sopia tapaamisia. Tapaisin mielelläni imuttelun ja runkkailun merkeissä. Kyl sä vielä sänkyynkin meet miehen kans. Sama juttu kovasti kiinnostais ottaa suuhun penistä vaikka ihan hetero olen Miksei naiset vastaa tähän? Ajatelkaas miltä tuntuis kun gay miehen treenattu kivikova sapeli jubiis sisällänne ja oksentais kaikki spermansa sisäänne.

Ainakin siinä tapaukses jos omalta mieheltä ei saa tarpeeksi. Vastaa alkuperäiseen viestiin Homoseksi kiinnostaa Onko muilla kokemuksia. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

.

: Homo kalu kiinnostaa mies tyydytys

PELTOLAN AMMATTIKOULU TURKU SUOMI SEX HOMO VIDEO 6
KIIHOTTAVA MIES SEKSI VIDEO ILMAINEN HOMO 906
THAI HIERONTA HELSINKI HOMO KESKUSTA MAKEA KALU 464
Naisen kanssa mies voisi tietysti osoittaa "solidaarisuutta" työntämällä itse tai Tässäkin olisi kuitenkin se ero, että nainen ei saisi tästä miehen penetroimisesta tyydytystä. Onko se ihme, että anaali kiinnostaa, kun me kasvamme anaalisessa . Usein puhuttaessa nautinnasta puhutaan identiteettitermein: homo/hetero. helmikuu Kovana seisova kalu kiinnostaa ja varsinkin se kun kalu laukeaa. Blowjob homo Cumshot homo homot homo itsetyydytys. Amatööri homo. marraskuu Eivät kaikki miehet kiinnosta yhtä lailla, mutta miehessä kiinnostaa . se on jotenkin mukavaa kun voi toista tyydyttää ja toinen on yhtä halukas. .. Arabi, thaikkupoika, afrikkalainen jolla iso kalu ja jännä englannin aksentti, latinopoika. .. Haluaisin olla homo mies, homo miehet on useimmiten niin komeita.

PROSTITUTES HOMOSEKSUAALISEEN IN HELSINKI SIHTEERI OULU

And the list goes on and on Tummat hiukset ja hyvä kroppa hyvä fysiikka, hyvät perityt geenit. Erityisen merkittävä piirre on tuuheahkot kulmakarvat ja vahvat kulmat; selviää paremmin elossa "savannilla" ja vahvoilla pohkeilla jaksaa juosta.

Kumma kyllä mutta näitä piirteitä olen huomaamattani katsellut miehessä, joka on vastaan kävellyt. Voisi kuvitella sellaisen helposti taistelun tuoksinnassa selviävän voittajana kun naaraista ja parittelusta on kyse. Täytyy tietenkin osata myös käyttäytyä. Ja sellaisen kanssa olen onneksi naimisissa: Mun mieheni on hyvin toimeentuleva vakivirka KELA: Elämän puitteet on kunnossa OK-talo , ja käymme yhdessä matkoilla. Mutta kaikkein eniten rakastuin mieheni hymyyn.

Hänellä on kauniit hymykuopat. Millään muulla ei mitään merkitystä. Miehissä kiinnostaa miehisyys,ei mikään neitiyys. Voimakkaat, kulmikkaat kasvonpiirteet, tummat silmät ja pitkät hiukset, ehkä leukaparta.

Sopivan kiinteä vartalo, lihaksikkaat käsivarret. Sopivat vaatteet ovat reisitaskuhousut ja vaimonhakkaajapaita, tai sitten huppari. MIehestä pitää loistaa vahvuus. Mutta myös hyväsydämisyys ja huumori, ei saa olla sillä tavalla kovanaama: Fyysinen vahvuus tulee esiin suorana jämäkkänä selkänä, hyvät käsi- ja jalkalihakset, mutta ei mitään bodattuja vaan työllä ansaitut, pylly tietty on tärkeä osa, Sängyssä on mukavaa kun mies päällä siinä painavalla vahvalla ruhollaan.

Jännä kietoa kätensä ympäri ison rintakehän ympäri, hipelöidä hauiksia. Tuntea itsensä hennoksi ja siroksi naiseksi: Hymy ; Itse en pidä mistään älyttömistä lihaskimpuista, mutta sellainen jäntevyys on hyvännäköistä. Eli ei mitään bodaajaa, ihan vaan hyväkuntoinen mies. Arabi, thaikkupoika, afrikkalainen jolla iso kalu ja jännä englannin aksentti, latinopoika.

Eli semmonen eksoottinen, vähän niinkun maakuopassa tai savimajassa kasvanut alkukantainen nuorikko. Länsimaisten, sliipattujen kaupunkilaisten kanssa olin nuorena miehenä, mutta enää ei kiinnosta. Nykyinen poikaystävä on juurikin thaimaasta ja hän tulee mun luokse vierailulle helmikuussa,.

Ulkonäkö, siisteys, käytöstavat, elämänasenne, pilke silmäkulmassa, hymynkare suupielessä, huomiointi- ja huomaamiskyky Jarmojarmo antaa jormaa thaikkupojille kireää ja saa jormaa savannin urheilta, mustilta sotureilta. Sen pitää tulla sellaiselta mieheltä, jolla on "oikeanlainen" olemus. Oikeanlaisuus, se taas riippuu esim. Kovempi kuin mitkään sixpäkit tai ruskeat silmät.

Perusasiat pitää tietysti olla kunnossa, hampaat, iho, kunto, vaatteet. Mutta nuo nyt ovat itsestäänselvyyksiä, myös mitä naisten olemukseen tulee. Ulkonäöllisesti huomio kiinnittyy yleensä ensin kasvonpiirteisiin. Voimakkaat piirteet miellyttävät ja ihastun usein silmiin.

Miehinen ja vahva ulkoinen olemus, itsestään huoltapitävä, mutta ei tarvitse olla mikään lihaskimppu. Liian huolitellut kiiltokuvapojat ei nappaa. Luonteessa ihanaa on kohteliaisuus, määrätietoisuus, hyvä huumorintaju etenkin tilannehuumori ja leikkisyys. Vahva leuka, leveät hartiat ja selän v-linja. Myös miehekkäät kädet ja käsivarret tekee vaikutuksen. Hymy ja kiva parransänki. Ei tarvi olla lihaskimppu, mut laiheliineille en syty. Yleisesti miehekäs olemus, grrrr. Rohkea älykäs oikeamielinen lämminsydäminen mies.

Sitä ei tietysti tiedä ihan sekunnissa, mutta loppupeleissä nuo ominaisuudet ovat keulilla tärkeysjärjestyksessä. Keskustelu käytiin noin vuonna Meri sanoi hampaat, ne kertoo kuulemma kaiken. Eija sanoi hiukset, koska on kampaaja, Anne sanoi pohkeet, mutta ei osannut selittää, Riitta sanoi silmät ja Arjan mielestä tanssitaito. Itse ehkä yhdyn Meriin, koska hampaiden kunnosta huolehtiminen on ulkonäköön vaikuttavin asia.

Saa olla vinossa, paikatut, kunhan ovat hoidetut ja puhtaat. Semmonen joka kiusaa toisia on tosi tyhmä niistä tyypeistä on mahoton tykätä. Ps pojat tajuutteko itekkään mitä te teette. Mielummin tykkää kiusatusta ku kiusaajast. Paljon rahaa ja pitkä kalu. Iso kuIIi ja korkea älykkyys. Rahalla ei ole väliä. Siistit vaatteet, hymy, tietenkin hyvät hampaat, hyvä leikkaus tukassa, ei niinkään liiat tatskat, kohtelias käytös, juu kyllä- naiset on heikkona kun mies latelee semmoista tekstiä mitä tietää naisen haluavan kuulla vaikkkei ihan totta oliskaan.

Siihen perustuu ulkolaisten miesten suosio naisrintamalla. Eikä esmes tokaise junttimaisesti ett annakkos. Nainen haluaa tulla vietellyksi, no ei aina mutta sanoo sen kyllä. Tämä siis aikuisen naisen mielipide. Täydellinen luomus, vartalo luonnostaan patsasmainen ja kiinteä. Mies on luonnostaan niin täydellinen, ettei sitä voi maailman kauneinkaan nainen olla. Naisen kroppa on oudonnäköinen ja vajaa, kaukana täydellisestä. Komeat miehet ovat kuin huumetta, luomakunnan kruunuja.

Hahah päivän paras vitsi! Suurin osa miehistä etenkin suomalaisista on löllöjä rumia kaljamahoja, joihin ei heteroinkaan nainen saati homo viitsisi koskea.

Komeat miehet on todella harvassa, kauniita naisia sentään näkee joka päivä. Komeat miehet ovat kuitenkin aina paljon paljon paremmannäköisiä kuin kaikista kauneimmat naiset.

Suurin osa miehistä ja naisistahan on tosiaan sitä peruskauraa, joka ei sytytä missään mielessä. Tätä moni ei homopelossaan ajattele. No olen pitkän aikaa ollut välinpitämätön miesten suhteen, mutta kun näin tuon Kiran Jethwan telkussa, niin hänen vartalonsa ja ulkonäkönsä on juuri sellainen, että se kiinnostaa minua naisena. Lisäksi miehen katse kertoo miten sielu voi.

Suu ja hymy ovat myös asia,joihin kiinnittää huomiota. Kuitenkin lopupeleissä se luonne ratkaisee kaiken. No miehen kuuluu haissa makkilannalle ja laskia tuhunua jatkuvasti. Se on vasta miehekästä. Hymy, hiukset, aina ekana katsoo ihania hiuksia, hiuksia on ihana tietty silitellä. Kun silmät tuikkii ja mies hymyilee hän on todella houkutteleva.

Kyllä sitä kroppaakin saattaa yleissilmäyksellä vilkaista. Lantio ja käsivarret kiinnostaa mua. Yleisolemus pitää olla miehekäs ja hyvät käytöstavat.

Huumoria, hymy ja puhtaat hampaat ja muutenkin hygienia kunnossa. Kännissä on kivaa No ei kännissä oleminen mistään hanurista ole, ei sitä viinaa huvikseen juoda. Nakuna on massaa ja lihasta näkösälä. Lihakset mukavan pyöreitä, kun ei ole liian laiha. Voimaa pitää olla paljon enemmän kun minulla. Jaa tää kysymys olikin homoille, enpä heti huomannut kun oikein etusivulla mainostetaan. Kyllä nyt lesbot hajottaa huoneistonsa, kun ne lukee, että miehiä vielä kehutaan.

Se on myrkkyä rekkalesboille joku ottaa vielä turpiinsa kun aamu koittaa. Itse taas en lesbona meinaa mitenkään ymmärtää mikä miehissä muka on kiihottavaa! Vai ovatko kaikki homot sitten neitihomoja? Homoilla on päässä vikaa kun tykkää ottaa munaa perzeeseen! Kyllä minäkin olisin lesbo jos olisin nainen, mutta näin miehenä täytyy tyytyä heteron osaan.

Ei lesbo sinun tarvitsekkaan ymmärtää, mikä miehessä kiehtoo. Ei kerta homox tee Kokeile edes kerran, saatat yllättyä -;.

Olen ollut mone suomipoika kotona, vaimo kanssa kun poika poissa. Minä anta vaimolle musta iso makkara, etu ja takarappu niin että joka paikka repeä. Vaimo tyytyväine sitten, minä jatka matka ja panohomma. Miehiä tarvitaan lasten tekoon. Kun muksut on pyöräytetty ja lompakko kynitty puhtaaksi, miehen voi dumpata lähimpään katuojaan. Kun kerran kysyttiin, niin tässä oma listani miehen seksikkäistä fyysisistä ominaisuuksista: Jos heikko näkö, niin piilolinssejä vaan kehiin.

Tunnistan kyllä luonnossa sen "oman tyyppini" eikä joka mies sovi tähän kuvaan. Olen itse vuotias nainen ja ihan nätiksi ja fiksuksi kehuttu. Pitkä yli cm: Ei kasvot, takamus tai muu yksityiskohta. Miehen täytyy olla miehen näköinen eikä mikään hiiri. Tykkään leveistä hartioista ja miesmäisen oloinen pitää olla.

Naiset sen sijaan ovat kauniita ja seksikkäitä, ihanan pehmeä vartalo Mitä enemmän rahaa sen enemmän kiinnostaa. Vauivan voi tehdä kenenkanssa tahansa koska sossu maksaa viulut aina aikustumiseen saakka. Eli ainoa mistä nainen on kiinnostunut on miehen iso raha-kasa. Suomalaisilla on geenit joilla ulkomuotoa ei voi mitata enemmän kuin sävelkorvaakaan.

Siksi suomalaisten sukat ja pikkupöksyt pyörivät jalassa tulee ulkolaisia tänne mistä ilmansuunnasta hyvänsä hymyilemään. Siitä vaan päättelin kun noin rumaan sävyyn kirjoitit ulkomaalaisista miehistä, täytyy sinun selvästi muita kuin itsesi kaltaisia mollaamalla yrittää epätoivoisesti ja säälittävästi kohottaa heikkoa itsetuntoasi, eikö vaan?

Kyllä naisia kiinnostaa muukin kuin miehen iso raha-kasa, kuten hyvät käytöstavat, hyvä huumorintaju, laajakatseinen maailmankuva, empaattisuus Näin muutaman asian mainitakseni Sinulla tosin ei taida olla mitään edellä mainituista ominaisuuksista, joten turha sinuun on edes yrittää takoa jonkinlaista järjen hiventä.

Muista, katkeruus ei auta ketään, koskaan. Ei mikään, ei todella! Ne miehet jotka minä olen nähnyt niin niissä ei löydy mitään joka kiihottaisi minua. Hieltä haisevat, epäsiistit vaatteet, ei, ei, toivotonta.

Ainoa mies joka kiihottaa minua on komea aviomieheni, hän tuoksuu hyvältä ja näyttää hyvältä. Ja tätä passkaa ei sitten voinut kysyä heteronaisilta vaan piti tunkea tämä perrkeleen passka tänne hintttien osastolle. Ketä kiinnostaa väsyneet ja kuluneet heteronaisten mielipiteet, kun saatavilla on testosteronilla öljyttyjä homomiesten ajatuksia?

Koska minua ja tuskin ketään muutakaan miestä ei kiinnosta homojen mielipiteet? Miksi kulta pieni sitten luet näitä, jos noin pistää vihaksi? Jos hintti esittää kysymyksen toiselle hintille, niin kai se on luontevampaa laittaa hinttipalstalle, vai mitä?

Katsos kun hinttiä ei kiinnosta heteronaisten vastaukset. Jos sinua taas ei kiinnosta hinttien vastaukset, niin älä lue hinttipalstaa pikkuinen: Ämmiä ei senkään vertaa: Syy on se, että VAIN siihen perustuu koko ihmiskunta ja sivilisaatio. Kaikkein väkivaltaisimmin sitä käytetään Suomessa. Maa, jossa ei ole minkäänlaisia luonnonvaroja, eikä ikinä ole ollut edes porukkaa niin paljon että olisi voinut varastaa elintason muualta.

Ukot maksaa sexistä x enemmän kuin satunnaiset seikkailijat. Sitten se vasta kalliiksi tulee, kun lakisääteisesti heitetään pihalle omasta perheestään. Kuten länsimaissa on pääsääntö. Miksi näiltä sivuilta ei tahdo kaivamallakaan löytää rek.

Puun takaa viskotaan kiviä urakalla. Eipä tuo sinunkaan rekisteröity nimimerkkisi taida ihan oma nimi olla ja paljasta kaikille, että kuka olet. Ei ole ihan viisasta olla aina "rehellisesti" omalla nimellä avoimena, koska joku hullu voi vetää herneen nenään vaikka mistä syystä ja ilmestyä kotiovellesi kutsumattomana vieraana, näistähän aina varoitellaan. No, senkun vetää ja ilmestyy.

Tervetuloo vaan, päästään hieman intiimimpään keskusteluun. Tuo rekisteröity nimimerkki tarkoittaa, että sivuston ylläpitäjällä on ne tiedot, jotka kotiovelleni johtaa. Heittopussinimmarit tarkoittaa piiloutumista puskaan ja sitte pakoon. Ei sekään reilulta vaikuta.

Jos ottaa kaaliin, voin aivan hyvin vastata sanoistani myös omalla nimelläni ja naamallakin. Siinä on sivilisaation ja ihmiskunnan alku ja perusta. Jos äärimmäisyyteen mennään, niin kyllä rikollisia harrastavat surffailiujat löytyvät m. Jos satu esittämään kärjekkäitä tai äärimmäisiä mielipiteitä, jotka eivät esim.

Siihen minulla on myös oikeus, kuten myös puolustautua ja hyökätä sanallisesti muiden eriäviä mielipiteitä vastaan turvallisesti omasta tietokoneestani käsin. Voin sen myös suoda mielelläni toisille, koska mielestäni täällä sanaillessa ne asiat riitelevät, ei ihmiset keskenään.

No jos joku yrittää leipoa minun naamaani, niin syyttäköön itteensä. Meinaan että se onkin sen leipurin naama, joka muotoillaan uudelleen. Haluaisin olla homo mies, homo miehet on useimmiten niin komeita. Itselleni "ne" jutut on kauniinmiehekkäät persoonalliset kasvot, hoikka rakenne ja pituus. Sain mitä halusin, kaikilla herkuilla. Vielä kun ois aikuinen kypsä ihminen, se on vähän siinä ja tässä, mutta kuulemmahan me tytöt halutaan pahoja poikia?

Pääasia kun ei tee mitään pahaa, sydämeltään hyvä vaikka käyttäytyy kakaramaisesti. Mitä kiihottavaa naisessa on? Nykynainen ei ole muuta kuin tissit, hiukset, ripset ja korkkarit. Kuvassa oikealla puolella Stefanie Fernazed, entinen miss Universum. Meikattuna parhaimmillaankin vain hyvännäköinen, mutta ilman meikkiä täysi tavis ns.

Ei näy tekohiuksia, ripsiä. Ei tarvita loisteliasta iltapukua ja korkkareita, jotta näyttäisi hyvältä. Jumala loi miehestä paremmannäköisen sukupuolen. Jes ,tama mies on mieleeni. Isot pallit ja suonikas kulli! Miehessä kiehtoo kaunis käytös ja ihana hymy. Hymyn tietenkin näkee aika pian ja käytöksen myöhemmin,kun tutustuu toiseen paremmin. Loput tuleekin sitten pisteenä IIN päälle! Kaikille hyvää Uutta Vuotta! Miehessä kiinnostaa hymy,kaunis käytös ja huomaavaisuus.

Käsiin myös ekaks kiinnitän huomiota,jos siis ovat näkösällä,siisteys,puhtaus.. Kaikki muu tulee sitten pisteenä iin päälle. Kaikille Hyvää Uutta Vuotta! Mikään ei kiehdo niin paljon kuin ystävällisyys ja turvallinen olemus, saa olla mielellään pari vuotta vanhempi. Mun salainen pahe on Mad Menin Don Draper, josta tosin on turvallisuus kaukana. En tykkää laiheliineista, eikä tarvitse olla mitenkään treenattu, kunhan on jotakuinkin sopusuhtainen.

Takapuolia en kyttää, kasvot ovat tärkeimmät. Mikään ei ole niin suuri turn-off kuin tyhmät jutut. Tällä en tarkoita hulluttelua tai alatyylisyyttä, vaan ihan sitä, että kaikki jää jonnekin pintatasolle pyörimään tai että äijä on täysi tosikko.

Housujen sisusta kiinnostaa vasta sitten, kun kaikki edellä mainittu on kohdallaan. Tästä voi saada nyt väärän kuvan, mutta on yksi sana hukassa Joka tapauksessa, onhan se etu jos pitää itsestään ulospäin huolta, tuskin naiset rasvalettejä haluaa Valloittava hymy ja samalla silmiin katsominen, saa kenet tahansa naisen polvistumaan jalkojensa juureen.

Mitä kohteliaampi mies on, sen paremmin naiset kiinnittävät huomiota ja haluavat itsekin saada kyseiseltä henkilöltä sitä. Ite oon huomannut et se on tosi tärkeää et mies haluaa mua seksuaalisesti. Miehille käy pillu kuin pillu, ellet sitten ole todella ruma. No, eipä sulla oo ainakaan rima kauheen korkeella! Tapailin joskus erittäin hyvän näköistä urheilullista miestä, mukavan luonteinen ja kohteliaskin hän oli.

Miekkonen oli minusta erittäinkin kiinnostunut ja olisi halunnut seurustelu suhteen, mutta minä en tuntenut niin syvää vetovoimaa tähän kaveriin hyvästä ulkomuodosta huolimatta, ei vain ollut kotoisa olo miekkosen kanssa. Nykyinen ukkelini on aikas pulska, mutta sillä on mitä mahtavin luonne ja huumorintaju ja ollaan niin samalla aaltopituuksilla ja ja kaikkea! Hi,hi tietysti takalinkki ja lukitustappi ovat ne parhaat paikat.

No jokaista kai kiinnostaa eri asiat koska erilaiset miesmaut on melki kaikilla , mutta itse tykkään eniten huumorintajusta, seurassa tulevasta turvantunteesta ja muutenkin hyvästä seurasta. Ei miehiä tarvita yhtään mihinkään. Lukaisin nopeasti muutaman naisen vastauksen ja tuntuu siltä että se mikä toista kiihottaa niin toista ällöttää. Eli jokaiselle löytyy jotain. Hiukset muodikkaasti leikattu ja viimeistelty geelillä tms. Mulla on ollut kaksi huonoa pitempiaikaista miessuhdetta, joten arvostan miestä, joka pitää naista kuin kukkaa kämmenellä herrasmiesmäisellä otteella ja pukeutuu siististi sekä on sosiaalisesti älykäs ja karismaattinen.

Ei siis tarvitse olla paksua lompakkoa tai sliipattua ulkomuotoa. Sama juttu kovasti kiinnostais ottaa suuhun penistä vaikka ihan hetero olen Miksei naiset vastaa tähän? Ajatelkaas miltä tuntuis kun gay miehen treenattu kivikova sapeli jubiis sisällänne ja oksentais kaikki spermansa sisäänne. Ainakin siinä tapaukses jos omalta mieheltä ei saa tarpeeksi. Vastaa alkuperäiseen viestiin Homoseksi kiinnostaa Onko muilla kokemuksia.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Homo kalu kiinnostaa mies tyydytys