Kuinka nuolla homoseksuaaliseen kalua mies saa kyrpää

Perjantain ja lauantain välinen yö menikin puuhastellessa nelistään. Sunnuntaina iltapäivällä ennen armeijaan paluuta kävivät vielä uudestaan pari tuntia puuhastelemassa. Eli inttipojat lähti sunnuntaina takaisin armeijaan siemenet sisällä ja posket panon jäljiltä punaisena. Mahtava aloitus ja lopetus viikonlopulle! Voin kuvitella kuinka kiimaista on nähdä kaksi sellaista hoikkaa uheilullista inttipoikaa alaasti sängyllä vierekkäin, pää tyynyllä ja takapuoli pystyssä.

Sängyn vieressä läjä maastopukuja, maihareita ja muita inttikamoja. Eli jotenkin tällä tavalla. Kaksi nuorta kundia sängyllä polvillaan ja heidän takanaa kaksi vähän vanhempaa nuorta miestä. Tuleeko inttipojat taas viikonlopuksi siemennettäviksi? Vai ovatko jo tulleet ja porukka jo puuhissa? Kyllä olivat taas perjantaina ja tänään sunnuntaina siitettävänä ja vasta äsken lähtivät.

Kokeiltiin vähän uusia juttuja poikien kanssa. Pääsisipä tekemään tuota parin inttikundin kanssa koko viikonlopun! Opetettiin pojille sellaisia syväkurkku eli "Throat Fuck" asentoja tapoja. Siis sillai pää sängynlaidan yli ja toinen seisoo sängyn vieressä.

Kaveri ja samat inttipojat tulossa kohta taas uuteen sessioon. Tuleeko inttikundit taas siemennettäviksi? Vai joko on pojat koko yön kestävässä orgasminirvanassa. Tulee ihan mieleen tämä video noista suloisista, sileistä ja karvattomista inttipojista jotka käyvät säännöllisesti siemenettävänä. Mulla on menossa jo neljäs vuosi kun olen kuulunut sellaiseen neljän nuoren melko urheilullisen uimari, 2-jääkiekkoilijaa, painonnostaja miehen kimppaan v joka kokoontuu viikonloppuisin saunomaan ja harrastamaan seksiä.

Siinä on jotakin äärimmäisen läheistä ja miellyttävää kun voi viikon päätteeksi rentoutua luotettavassa porukassa hyvien kavereiden kanssa ja pääsee purkamaan paineitaan. Paljaan lämpimän ihon kosketus, hyväilyt ja lukuisat orgasmit rentouttavat ja lähentävät meitä porukkana. Ajankulku ja paikka unohtuu täysin kun on alaasti hämärässä makuuhuoneessa kolmen kundin käsiteltävä ja välillä vaihdetaan vuoroa tai ollaan kimpassa jossakin asennossa jossa kaikkien ihokosketus on maksimaalista.

Tämän jälkeen viikko alkaa taas virkeänä ja rentoutuneena ja energisenä. Täällä olisi viides pyörä tarjolla. Pääsispä joskus tuollaisen porukan jäseneksi jossa voisi naida ja nautiskella ilman rajoituksia kiimaisten kundien kanssa niin paljonkuin vain haluaa ja jaksaa. Ei mitään naisten päänsärkyjä ja rättiviikkoja. Pelkkiä kiinteitä karvattomia nuorten kundien vartaloita, kovia kyrpiä, roikkuvia kasseja isoine palleineen ja pelkkiä nautinnon karjahduksia kun kaikki saavat uudelleen ja uudelleen nautinnollisia orgasmeja.

Sitä miehistä sperman tuoksua makuuhuoneessa kun ollaan viikonloppu nautittu tauotta. Voin vain kuvitella mitenkä kiihkeää olisi viettää tuossa porukassa koko viikonloppu neljän kundin kanssa. Saunanpuhtaat nuorten miesten alastomat vartalot sängyssä toisiinsa kietoutuneena kaikissa asennoissa koko pitkän viikonlopun.

Tänään taas kaveriporukalla kahdeksan maissa saunotaan ja istutaan lämmitettävässä ulkoporealtaassa pari tuntia, jonka jälkeen sitten yön yli pelkkää nautintoa. Äsken tulin juuri videon tapaisesta muscle worship sessiosta kaverin luonta. Pääsin töistä viiden aikaan ja kaveri oli päässyt jo neljältä ja laittanut saunan lämpiämään.

Sitten vain saunan jälkeen makuuhuoneeseen lihaksia hivelemään ja lopulta sänkyyn painimaan ja eri seksiasentoja matkimaan. Lopuksi kiva kimpparunkku ja paineiden päästö ja nyt on taas hyvä ja virkeä olo. Saunominen mukaanlukien tuli sellainen pari tuntia vietettyä aikaa kaverin kanssa alaasti.

Tänään alkaa taas viikonlopun mittainen kokoontuminen saman porukan kanssa. Kuten lähes joka viikonloppu jo yli neljän vuoden ajan. Juuri palasin mökkiviikonlopusta kaveriporukan kanssa ja hauskaa oli.

Nyt on kiva aloittaa uusi viikko kun on päässyt tyydyttämään tarpeensa hyvässä porukassa ja paljas ihokosketus- ja läheisyystarve taas tyydytetty. Kyllä kaikkien miesten täytyisi edes kerran kokeilla miltä tuntuu suuseksi tai runkkailu toisen miehen kanssa!

Silloin kun aletaan oikein naimahan niin naiset on vaan tiellä. Kyllä on hyvän tuntuista,kun toinen mies imee kyrpää, mukava ohjata kullia toiselle suihin joka haluaa tosissaan imeä kullia..

Itse en saa suuhoitoa muualta kuin näiltä mulkun imijöiltä, siksi arvostan tätäkin miesryhmää,tekevät hyvää työtä, kiitos. Parasta onkin kun pääsee homostelemaan oikein kunnon miehen kanssa, eikä minkään neitimäisen kikattelijan. Vai tosi mies tietää mitä tosi mies tarvitsee. Siinä saa akat valitella ihan rauhassa päänsärkyjään.

Mitäs jätkät siellä hommaa onks jo valut menossa. Muutaman kerran kokeillut, oli fiksut kundit ja sain takaa kivasti; Ajoittain tulee kiima saada taas takaa kalua: Eka päivä duunissa lomien jälkeen. Työnkuvaani kuuluu p-alueiden kunnossapitoa ja täytyy kyllä sanoa,että alueeni muutamilla levähdysalueilla meno on melko villiä. No, ei se mitään, samalla saa itsekin vanhempana runkkarina hoideltua asiat miesten kesken.

Unelma ammatti runkkarille ja imenhän sitä itsekin mulkkua, kun kunnon kokoista tarjotaan ja miksen imisi. Kiva duuninlisä, tosiaankin fiksut ja kohteliaat saa mut avautumaan näistä kiimoista; Osaan myös imutella: Rekkaparkeista löytyy paljon käytettyjä kortsuja. Kyllä se niin on, että ainoastaan kunnon persepanot ovat tosi miehen arvoisia.

Aleksanteri Suuri oli homo, Julius Caesar homosteli, Japanin samurait olivat tunnettuja homostelustaan ja muinaisessa Kreikassa, sivistyksen kehdossa, miesten keskinäinen oli arvossaan. Kaverin kanssa harrastettiin runkkaus juttuja nuorempana.

Nyt 20v myöhemmin homma jatkuu edelleen, vaikka molemmat ukkomiehia. Imuhommia nykyään ei olla edes mietitty naintihommia. Kumpikin oppinut syväkurkuksi ja perille asti spermat voi päästää. Siinä vois mittailla ja kovuutta kokeilla varmaan tiukkaa patukkaa. Isänpäivää siemenet tok lentää.

Oikein totta aloittaja turisee. Miesten välinen seksi on paljon suorempaa, raakaa nautintoa, vailla turhia hempeilyjä. Naisten kanssa joutuu aina lässyttämään , jotta penaali aukeaa.

Miesten kesken voi ns. Kyllä se tiukkaa olis siinä terska olis punaisena eikä mahtuis, en tiedä ei kokemuksia ei. Siinähän se poikapillun suola onkin, kun ei millään meinaa saada sisään. Reikää rasvataan ja sormin avataan ja taas koitetaan. Kyrpä sen kuin kiihkoissaan paksunee ja paksunee ja , kun se lopuksi saa päänsä suu auki tungettua sulkijasta itsensä suoleen, niin ei armoa anna.

Hiljalleen tunkee pohjaan asti saaden pillun kostumaan ja alkaa jumalaton hässintä, hässintä jonka vain miehet keskenään tietävät. Kyrpä laskee siemenet pitkän nautinnon jälkeen suolen pohjaan tyytyväisenä, ja pillu vetää suu auki henkeä kyrvän lähdettyä kylästä, ja sylkäisee hiukan. Peppu väräjää kiimasta pitkään. Mitäs uusia juttuja kerro ny. Tottakai pari krt kuussa imutellaan kaverin kaa, joka on myös ukm. Vain mies sen osaa silleen kunnolla että se tosiaan laittaa hihkumaan Tultiin aikoinaan ukm kaverin kaa kolmisen vuotta sitten siihen tulokseen, ettei meidän akat osaa kunnolla ottaa suuhun, eikä koskaan loppuun saakka.

Niinpä hoidamme homman keskenämme! Sen jälkeen on taas mukava naida muijaa!! Akat ei tiedä mistä me saamme voimaa: Mielestäni homous on kuin joku ite hommattu sairaus Ei ehkä enää sairaus jonku virallisen tautiluokituksen mukaan, ainakaan Suomessa, tai muissa ne länsimaissa mutta mitenkään normaalia se ei voi olla, jos saa erektion miespuolisen partnerin kanssa, ja haluaa joko tunkea kalunsa toiseen mieheen, tai olla itse ne "vastaanottavana osapuolena". Aika harvinaista homous on muiden eläinlajien keskuudessa.

Tais yleistyä esim Euroopassa vasta antiikin kreikassa, josta Rooman valtakunnan aikana levis ympäri Eurooppaa. Kyseessä siis opittu tapa Henkilökohtaisesti mua ei muiden ihmisten homostelu haittaa, mut mitenkään normaalina en pidä, jos miehet toisiaan paneskelee. Ehkä jossain vankilassa tai merillä tuo homous olisi ihan ymmärrettävämpi "ilmiö".

Tai jossain maaseudulla, missä ei asu kuin poikamiehiä, mut jos joku kaupungissa tms taajamassa asuva tyyppi on ihan omasta halustaan homo, niin se ei oo enää kovin normaalia Mut mun puolestani saatte homoilla niin paljon kuin haluatte, en ahdistu asiasta. Mut mitenkään normaalina ei homostelua suinkaan kaikki enemmistö? PS Mahdollista suvakkien vitutusta lisätäkseni, pidän myös kasvihuoneilmiötä ihan humpuukina ja vastustan pakolaisten maahantuloa.

Googleen hakusanaksi nämä sanat englanninkielellä: Olisko Sulla laakit jo valmiina. Kyllä sitä mies voi parhaiten miehen kanssa homostella. Homoilu on miesten hommia. Mutta eihän tässä hommassa ole mitään homoa? Kaverin kanssa kun runkkailtiin saunassa esim. Se oli vaan seksiä. Kaveri tykkäs katsoa ja koskea paksua kyrpää ja tykkäs kun sai vierasta kättä itsekin. Esitteli pitkää kaluaan muutenkin ylpeänä, kun sitä tuli kehuttua;. Taitaa jo sulla on käsityötunti menossa. Haluaisin nyt niin spermaa suuhuni suoraan kullinreiästä.

Mä tykkään kanssa imeä ja olla myös imettävänä, enemmän ehkä imeä. Mun lemppari imutteluasento on se, että kaveri istuu tuolissa ja itse olen kontallani lattialla. Siitä on hyvä aloitella imuhommat, ensin nostaa jalkoja ylös ja nuolla peppureikää, sitten siirtää kieli palleille. Imen ja nuolen niitä aikani ja alan sitten nuolla kalun vartta ja puristelen samalla palleja tai hieron peppureikää sormella.

Aika nopeasti päästään siihen tilanteeseen että upotan kullin suuhuni, imen ja lutkutan sitä ja pyörittelen kieltä sen ympärillä. Pallien puristelu auttaa kanssa kummasti kiimaisen huohotuksen aikaan saamiseksi: D Välillä otan vartta niin syvälle suuhun kun vain pystyn ja välillä taas imen nopeasti. En tykkää hirveästi käyttää kättä kalun kanssa, vaan tehdä enemmän suulla hommia. Joskus pyydän kaverin selälleen makaamaan ja käännyn kontalleni niin, että pystyy sormettamaan pyllyäni samalla.

Lastit otan aina suuhun ja yleensä nielen kaiken. Tykkään myös nuolla palleja ja pyllyä laukeamisen jälkeen. Tykkään kovasti myös antaa persettä tai saada kalua, miten sen nyt ottaa. Tykkään aloittaa ratsastamalla jos pituus antaa siihen mahdollisuuden, mutta parasta on olla kontallaan ja ottaa lastit peppuun siinä asennossa.

Tosi mies ei todellakaan homostele. Kyllä siinä joku fiksaatio on korvien välissä jollakin tasolla, jos mies asettaa toisen miehen naisen edelle. Pervoilu on eri asia, mutta tosi mies ei todellakaan homostele. Jos haluaa olla neitiä, ja antaa sitä reikää miehelle "naisena" se on juuri niitä korvien välissä olevia perversioita, mutta ei sellainen mitään tosimiehen toimintaa ole. Valitettavasti olet tässä asiassa täysin väärässä. Tosimies tosiaankin homostelee ja usein! Voistas keksii jotain kivaa.

Olin eilen pyörinyt taas Ruusussa tunnin verran.. Klo 12 sisään tuli n. Katseli muutaman minuutin heteropornoa, jonka jälkeen riisui takkinsa ja housunsa..

Hän aloitti runkkaamaan tuota valtavaa elintä.. Penis oli todella iso.. Hän otto Popperssia ja siirtyi työntämään kalunsa aukkoon jossa odoti jo kiimaisena.. Iso penis tuntui taivaalliselta kiimaisessa suussani.. Hän pani rauhassa suuhuni.. Tämän jälkeen tunsin kuinka hän lisäsi vauhtia ja tunsin kuinka pesis paisui paisumistaan suussani..

Olisi kiva taas saada isoa herkkua!! Haen seurakseni siistiä nuorta bi-kundia!! Nähdään klo 12 maisssa.. Itse tumma marokkolainen bi-mies 23v.. Alkoi heti seisoo ja kastu. Tahtoisin, että fantasiani toteutetaan.

Makaan pöydän päällä mahallani kädet sidoittuina pöydän toiseen päähän, jalat sidottuina pöydän jalkoihin pehmeästi ja tiukasti, mieluiten elmukelmu, myös vartalon voisi sitoa elmulla, kun pysyn siinä paikoillani toinen miehistä kävisi kovalla peniksellään kasvojani läpi ja välillä antaisi kevyesti imeä niinkuin kiusoitellen.

Toinen miehistä hieroisi sillä välin pakaroitani öljyllä, ja myös kiusoittelisi peräreikää, myös ottaen kiveksiäni suuhun imaisten kuin rypäleitä maistellen josta siirtyen hitaasti ja hellästi uppoen peräreikääni monia kertoja, satoja tai tuhansia aina lämpimään laukeamiseen, olen kyltymätön ja tahtoisin toisen jatkava tästä, kunnes laukean alle kavunneen, itseäni imevän miehen suuhun.

Voi ihmetys miksi näin kaunista ei ole vielä tapahtunut. Ruusuun ketään eka kertalaiselle Ja sit sä heräsit. Iso aseista top-miestä kaipailisin Joko ruusussa tai mun hotellihuoneessa Vastaa alkuperäiseen viestiin Eka kerta miehen kanssa Keltaisessa Ruusussa Olin jo pitkään halunnut päästä imemään miestä.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa?

. Tällaisesta paljastuksesta kiinnostaisi ennen kaikkea kuulla kuinka Annoin tuntemattoman miehen nuolla itseäni baarin vessassa. . koppiin, työnsi istumaan pytyn kannelle, hän kaivoi kalunsa esiin, otin suihin, nielin ja . Itse jouduin käveleen jalat harallaan muutaman päivän ja hiukka hävetti kun olin kerjäännyt kyrpää. tammikuu yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Nussimme äitiä nussin pikku sara nuolee tytärtään seksissä Seksinovelli nimellä arja saa kyrpää paljaalla kyrvällä ratsastusta hepillä Kehonrakentaja nainen 'PunttiPaula'jolla klitoriskin on kuin miehen kalu. heinäkuu Tampere sex work kotirouva porno tarinat--nuole ihanaa videoita sex tube Anoppi saa isoa kyrpää ilmaiset elokuva vanhukset panevat. Omakuva outi ja kamera teini runkkaus toisen miehen itsetyydytys mature isoperse sexy. Esinahan tulehdus homoseksuaalisuus sairaus live sizegain toimiiko lahden.

Gay fressi seinäjoki ryhmäliikunta seksi seuraa helsinki

: Kuinka nuolla homoseksuaaliseen kalua mies saa kyrpää

Kuinka nuolla homoseksuaaliseen kalua mies saa kyrpää 182
POTENSSILÄÄKKEET NETISTÄ MIES GAY PÄÄLLÄ ASENTO Hieronta homo ei seksi mobiili nettiauto
SEKSITREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN KOKEMUKSIA ESCORT POJAT HELSINKI Se on akkamaista puuhaa. Tosi mies kyllä homostelee! Olen itse bi-tyttö ja seurustelen miehen kanssa, mutta tuo kuulostaa niin vastuuntunnottomalta touhulta että sääli sun naista! Kumpikin oppinut syväkurkuksi ja perille asti spermat voi päästää. Pääsisipä tekemään tuota parin inttikundin kanssa koko viikonlopun!
SEX WORK PORI SEXTUBE HOMO 956
Kuinka nuolla homoseksuaaliseen kalua mies saa kyrpää 364

Seksi ilmoitus homo seksiä turku

Ja löytyy edelleen kavereita seksiin helposti kun on paikat puhtaana ja siisti. Myös isot bi-orgiat saavat heti seisomaan. Juteltiin siitä mitä ilman jäämme. Tekee ihan hyvää olla välillä miehen kanssa intiimisti. Eli haen vanhempaa luotettavaa miestä OULUsta. Sinä varattu ja luotettava terve mies, tule mukaan seurakseni.