Eroottiset tarinat seksi meis homoseksuaaliseen

Kerrotaan, että kun keisari Ai heräsi, hän havaitsi keisarillisen nuttunsa hihojen olleen hänen nukkuvan kumppaninsa Dong Xianin ruumiin alla. Koska Ai ei halunnut herättää rakastajaansa, hän leikkasi hihat irti ja kiiruhti päivän askareisiinsa. Tätä nimitystä käyttävät homosuhteista ne, joiden mielestä on vieläkin kiusallista puhua asiasta julkisesti.

Jin-dyastiaan — tultaessa homoseksuaalisuudesta oli tullut yleinen tapa yläluokkien keskuudessa, ja siitä mainittiin usein julkisissa raporteissa.

Pan sanoo tämän olevan ymmärrettävää, koska tämä oli niitä harvoja historian ajanjaksoja, jolloin miehet olivat erityisen tarkkoja ulkonäöstään. Pan sanoo toisen ajanjakson olleen antiikin Kreikan, jossa pederastia oli hyväksytty osa elämää.

Kirjallisten lähteiden puuttuessa emme voi sanoa, olivatko antiikin ihmiset samaa mieltä, mutta on ilmeistä, ettei homoseksuaalisuuteen tänä aikana kohdistunut liiallista yhteiskunnallista ennakkoluuloa tai moraalista tuomitsemista. Pian Sui-dynastian — jälkeen homoseksuaalisuus katosi vähitellen julkisista asiakirjoista. Tilanne jatkui läpin Tang-dynastian — Yan-dynastiaan — Homoseksuaalisuus näyttää palanneen vasta Ming-dynastian — ja Qing-dynastian — aikana, mutta tilanne oli kovin erilainen.

Homoseskuaalisuus mainitaan usein kuuluisten kirjoittajien, kuten tiedemies Ji Yanin ja runoilija Yan Mein teoksissa. Juuri Qing-dynastian aikana julkaistiin Kiinan ensimmäinen homoseksuaalinen romaani Pinhua Baojian.

Tänä aikana tavat muuttuivat, ja homoseksuaalisuus tuli tunnetuksi 'etelän muotina', 'etelään' ja 'mieheen' viittaavana homofobisena sutkautuksena, koska homoseksuaalisuus yleistyi Guangdongin ja Fujianin eteläisissä maakunnissa.

Naispuolinen homoseksuaalisuus tunnustettiin kuitenkin ensimmäisen kerran julkisesti sinä, mitä se todella oli. Guangzhoussa ja naapurimaakunnissa sanottiin, että naisparien oli hyväksyttävää muuttaa yhteen ja pysyä naimattomina koko elämän. Qing-dynastian aikana kehittyi niin sanottu yksityinen asuinpaikka-liiketoiminta. Prostituution vastaisen politiikan kiellettyä näyttelijäseurueita käyttämästä naispuolisia muusikkoja miespuoliset oopperalaulajat alkoivat laulaa naisten rooleja.

Yksityisissä tilaisuuksissa esiintyessään jotkut näistä xianggongeina tunnetuista kauniista näyttelijöistä tarjosivat miespuolisille isännilleen palveluksiaan näyttämön ulkopuolella. He eivät kuitenkaan välttyneet yhteiskunnallisilta ennakkoluuloilta.

Panin mukaan he joutuivat myymään itseään heidän alemman yhteiskunnallisen asemansa takia. Naispuolisilla prostituoiduilla oli uusi mahdollisuus tavanomaiseen elämään heidän luovuttuaan ammatistaan, mutta xianggongit kärsivät yhteiskunnallisesta leimautumisesta koko ikänsä. Heidän jälkeläisensä eivät edes saaneet osallistua keisarillisiin virkatutkintoihin. Qing-dynastian ajalta on peräisin taru, jossa esiintyy homoseksuaaleja kaitseva jumala. Notta jos joillain on kivoja asentoja tiedossa, niin vinkkiä tänne päin kiitos!

Ja vaikka pystynkin vielä pureskelemaan varpaankynteni pikkuvarpaita myöten, niin Kamasutraa on turha tulla tarjoamaan; olen sen joskus läpi selannut, ja lähinnä pelotti…. Sitä aina tarvitse olla kauheasti erotiikkaa kun seksistä puhutaan, kyllä meilläkin usein puhuttu asentotoiveista yms ilman sen kummempaa eroottista latausta, mutta silloin niistä onkin helpompi puhua. Plus se asentojen ihmettely on usein hauskaakin puuhaa, useinkin niitä googlanneena saatu kyllä nauraa niiden mahdottomuudelle: No kyl täällä ainaki riisutaa heti ku kotia pääsee.

Ja just niin epäeroottisesti et paidan alta sitä riisumatta. Ja sitten on meitä, joista on mukavampi olla rintsikat päällä kuin ilman rintsikoita.

Ne rintsikat, joita minä käytän, eivät ole epämukavia. Jos ne ovat, vaihdan toisiin. Naisia ja tissejä on moneen junaan: Juu, mä en ole vielä onnistunut löytämään rintsikoita, jotka eivät pidemmän päälle olisi epämukavia Joudun joka tapauksessa ostamaan liivini erikoisliikkeestä ja hintaan kuuluu henkilökohtainen mittaus ja jopa olkaimien kustom-asettelu.

Hintaa tulee sen verran että omistan maksimissaan kahdet kerrallaan joista toiset yleensä pesussa: En sanois et ovat välttämättä epämukavat mut jotenkin on kivempi olla ilman. En kyllä ole koskaan ymmärtänyt asennon hehkutusta. Olen keskustellut siitä monen ystäväni kanssa, ja olemme kaikki olleet samaa mieltä: Olen lukenut muutaman päivän kirjoituksiasi.

Kirjoitustaitosi ovat erinomaiset, mutta ymmärryksesi onnellisen parisuhteen edellytyksistä erikoisen henkilökohtaisia. Jo perusasiat, ne jota jo oma äitisi opetti, että hyvässä parisuhteessa ei valehdella, puuttuvat. Luot minä-ajattelulla omaa etiikkaa, jota viisaat ajattelijat eivät kanssasi jaa ja omia sääntöjä, joilla yrität ratkoa omaa elämääsi.

Kirjoitat nasevasti mutta epäeettisin mielipitein parisuhteen hoitamisesta, oma käytöksesi, josta kerrot, on usein ala-arvoista, sekä miestäsi että sitä nuorta miestä kohtaan , jota alentuvasti nörtiksi nimittelet. Oletko sen ikäinen kuin väität olevasi? Jos olet, oletko pohtinut, onko oma elämänasenteesi sen arvoinen, että sinun kannattaa toimia esimerkkinä ja neuvojana tätä blogia lukeville teinitytöille? Nuoret kyllä hurraavat kirjoituksillesi ja taputtavat täällä väärille teoillesi, oletko sinä silloin ylpeä?

Suosittelen, että vakavasti harkitset, ovatko omat parisuhdetaitosi ja elämän etiikkasi niin hyvää tasoa, että sinun kannattaa jakaa muille omat ajatuksesi siitä miten parisuhde saadaan onnelliseksi. Jos haluat uusia parisuhdetaitoja tai parantaa nykyisiä, suosittelen sinulle pariterapiaa tai yksilöterapiaa.

Vain tästä postauksesta poimittua. Parisuhdeneuvojat eivät jaa mielipidettäsi. Huumori auttaa, mutta tuskin sinua, tällä parisuhdelinjalla. Siitä tosin todellakin huokuu, ettet ole lukenut kaikkia kirjoituksiani; jos olisit, niin tietäisit, että. On jokaisen omalla vastuulla, lukeeko blogiani vai ei - olisi eri asia jos pyrkisin jakelemaan muille neuvoja olemattomin krediitein, sanovani nitten olevan ehdottomia totuuksia.

Lisäksi ihmettelen, miten naistenlehtien selaileminen sulkisi pois sen, etten lukisi muutakin? Ja en ole kirkuva teinityttö vaan naimisissa oleva perheenäiti, jonka mielestä on vain mielenkiintoista lukea erilaisten kuin minä ihmisten ajatuksista ja elämän valinnoista. Ei niin, että kokisin tarvetta tehdä samoja valintoja mutten myöskään tarvetta moralisoida toisenlaista elämää.

Ei tuosta tosin voi oikein edes loukkaantua, kun selvästikään blogia ei ole luettu lähes ollenkaan. Komppaan ja allekirjoitan siis kaikki Cougar Womanin perustelut. Parisuhde Ykkösmieheen on kunnossa arjen tasolla ja seksielämäkin paranemaan päin. Nörtiksi kutsuminen ei ole loukkaus! Minäkin olen nörtti, nainen, joka tykkää peleistä ja tietotekniikan maailmasta. Minun ja mieheni parisuhteen säännöt ja tilanne on aivan eri kuin Cougar Womanin.

Silti luen hänen blogiaan innolla. Cougar Woman on rehellinen ja lahjakas kirjoittaja. Tämä ei tarkoita, että Puuman sana on laki. Myös tuo iän korostaminen on aika jännä argumentti.

Olen noin kymmenen vuotta nuorempi kuin ruova Puuma eli lähes kolmikymppinen , mutta en silti ole teini tai nuorisoa. Kokemukseni mukaan nimenomaan nuorten mielipiteet tuppaavat olemaan hyvin ehdottomia ja mustavalkoisia. Kummasti rupeaa erilaisia harmaan sävyjä ilmestymään elämään, kun päästää irti omasta ehdottomuudestaan iän myötä. Se, että en omassa parisuhteessani sietäisi pettämistä tai luvallistakaan rakastajaa ohella, ei tarkoita, että olisin parempi ihminen kuin muut.

Kuka minä olen tuomitsemaan? Minun ja mieheni suhteessa ollaan ääneen yhdessä sovittu, että parisuhde päättyy, mikäli jompi kumpi päättyy pettämään. Tämä on kuitenkin vain meidän kahden sopimus, eikä velvoita ketään muuta mihinkään.

Haluaisin tietää, keitä ovat ne "viisaat ajattelijat", joihin viittaat? Omat ajatuksesi kuulostavat kovasti johonkin yhteen, melko suppeaan moraalikäsitykseen sitoutuneilta. En tiedä, mitä sinä pidät viisautena, mutta aivan yksinkertaiseenkin ymmärrykseen etiikasta ja moraalista liittyy yleensä se ajatus, että ne vaihtelevat ajasta ja paikasta toiseen.

.

Homo chatti seksi sivusto homoseksuaaliseen

RAKEL LIEKKI HOMOSEKSUAALISEEN PORN ORGASMI MIES

Jin-dyastiaan — tultaessa homoseksuaalisuudesta oli tullut yleinen tapa yläluokkien keskuudessa, ja siitä mainittiin usein julkisissa raporteissa. Kääntäessään englantilaisen psykologin Havelock Ellisin uraauurtavaa teosta 'Seksin psykologia' Pan innostui hakemaan historiallisista asiakirjoista uskottavia vihjeitä homoseksuaalisuuden esiintymisestä Kiinan historiassa. Olin ilmeisesti asennosta nauttiessani onnistunut unohtamaan ajan kulun. You must have Javascript enabled to use this form. No kyl täällä ainaki riisutaa heti ku kotia pääsee. Ne rintsikat, joita minä käytän, eivät ole epämukavia. Tv-shopin Aire Bra on ainoa liivi, jota ei heti halua ottaa pois! D Ei tuosta tosin voi oikein edes loukkaantua, kun selvästikään blogia ei ole luettu lähes ollenkaan. Ja sitten on meitä, joista on mukavampi olla rintsikat päällä kuin ilman rintsikoita. Myös tuo iän korostaminen on aika jännä argumentti. Plus se asentojen ihmettely on usein hauskaakin puuhaa, useinkin niitä googlanneena saatu kyllä nauraa niiden mahdottomuudelle: Näiden aikakausien historialliset muistiinpanot kuvaavat eloisasti ja yksityiskohtaisesti homosuhteita varsinkin keisarillisissa makuuhuoneissa.