Äitiä perseeseen gay miten harrastetaan sexiä

Eikö esimerkiksi se, etteivät homot voi mennä naimisiin -— parisuhde voidaan ainoastaan rekisteröidä —- ole lain vastaista syrjintää käräjätuomari Kimmo Mikkola? Toiset katsovat, että sukupuolista suuntautumista voi pitää perustuslain tarkoittamana hyväksyttävänä syynä eriarvoiseen kohteluun. Toiset ovat eri mieltä ja painottavat tasa-arvoisen kohtelun merkitystä.

Eduskunta joutuikin miettimään taannoisessa hedelmöityshoitokeskustelussa, onko perustuslain vastaista estää naispareja saamasta hoitoja johtuen sukupuolisesta suuntautumisestaan. Kaikki suomalaiset ovat siis lain mukaan tasa-arvoisia — paitsi jos olet homoseksuaali. Eikös se ollut Orwell, joka kirjoitti joidenkin olevan tasa-arvoisempia kuin toisten?

Tiedoksi muuten kaikille niille, jotka pitävät perverssinä sitä, että laki sallisi homojen naimisiin menon — Suomen laki sallii eläimiin sekaantumisen! Mistäköhän mahtaa johtua, ettei homoista meuhkaavat kepulaiset fanaatikot ole puuttuneet edellämainittuun seikkaan? Ne voivat joutua ristiriitaan keskenään, lain tulkinnassa voidaan joutua valitsemaan, mitä halutaan painottaa.

Uskonnolliseen vakaumukseen perustuvaa syrjintää katsotaan helpommin läpi sormien. Äärikristityt saavat aivan vapaasti paasata homojen olevan Saatanasta, joutavan helvettiin ja olevan kaikin puolin vastenmielisiä epäsikiöitä. Tilanne on eri, jos joku valoaivo sattuu olemaan muuten vain sitä mieltä, että homot ovat heteroita alempaa rotua. Kuulun katoavaa kansanperinnettä edustavaan helsinkiläisjoukkoon: Nalle Pub on mimmien mesta, eikä tunnin kestävää piipahdusta Lost And Foundissa työn merkeissä lasketa, varsinkin, kun Lostaria ei voi enää kutsua aidoksi homomestaksi, kiitos valtavan fag ja nykyään myös hetero hag -armadan.

Vielä reilu kymmenen vuotta sitten etenkin ulkomailla äijät tulivat iskemään ylvästä olemustani, mikä varmaan johtui silloin vielä muotiin tulemista odottelevasta kaljusta kupolista. Epätoivoissani päätin tehdä homobaarirundin ja tsekata arvoni miesmarkkinoilla. Samalla voin kysyä kaikki ne kysymykset, jotka perusheteroa askarruttavat, mutta joita emme ole kehdanneet kysyä. Jotkut voivat olla sitä mieltä, että taas tässä vahvistetaan stereotypioita homoista. Koska osa halusi esiintyä keksityllä nimellä, osa sanoi oman nimensä ja osa selkästi valehteli sen, jutussa ei pahemmin yksilöidä, kuka sanoo ja mitäkin.

Ja naisaktivistit — se lesbojuttu tulee aikanaan. Itse Kata Kärkkäinen sanoi kymmenen vuotta sitten, että minulla on hyvä, piukka peppu. Parasta puoltani siis asiantuntijoille esittämään. Toki kiinnostus olisi voinut olla toista, jos olisin itse mennyt iskemään ukkoja, mutta koska se ei olisi kuitenkaan johtanut mihinkään, tuntuu ajatus epäreilulta.

No eipähän ole tarvinnut uskaltautua miestenhuoneeseen, kun kukaan ei ole tarjonnut mitään. Tosin yhdestä homovessasta on kokemusta. Menin viattomana nöössipoikana pahaa-aavistamattomana baariin San Franciscossa ja ihmettelin, kun ainoastaan miehille oli vessa. Totesin, että eipä täällä naisten vessalla mitään tekisikään, kun mestassa on pelkästään setiä.

Vessassa ei ollut ovea ja kusilaarilla huomasin, kuinka viiksekkäät äijät pystyivät zoomaamaan suoraan baaritiskiltä pisuaaritoimenpiteitä. To pee or not to pee? Jotta minua ei päästä syyttämään kaupunginosasyrjinnästä, änkeän vielä sunnuntai-iltana Kallion Fairytailiin ottamaan selvää parista asiasta. Ulkosivurempan takia en löydä heti baaria ja joudun kysymään neuvoa Tenkan pokelta.

Olemme vähän samanlainen vähemmistö kuin suomenruotsalaiset, ei tässä mitään ihmeellistä ole. Tiedän lesbon joka harrastaa ainoastaan heteronaisia. Kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä, mutta aina löytyy heteroita, jotka haluavat kokeilla kerran miltä ruoho aidan toisella puolella tuntuu. Yritän vielä kerran herättää kiinnostusta. Tulkitsinko asian ihan väärin, jos käsitykseni mukaan harva homo antaa vetää ns.

Eli valtaosa on kyllä varmis itse olemaan vetävänä osapuolena, mutta vastaanottavaa puolta onkin vaikeampi löytää..? Miten tuo seksi sitten oikeastaan hoidetaan kahden miehen välillä? HOitavatko molemmat vuorotellen toisensa suuseksillä tai käsillä?

Kyllähän heteroidenkin on viisasta käyttää uuden kumppanin kanssa kondoomia, mutta homoilla tämä on ilmeisesti vieläkin suotavampaa Oman kokemukseni mukaan valtaosa naisista nielee suuseksin yhteydessä sperman tai ainakin ottavat lastin suuhunsa, vaikka sitten sylkisivätkin sen pois.

Miten homot hoitavat saman asian suuseksin yhteydessä? Onko "hyväksyttävää" laueta naisen suuhun ja panna naista takapuoleen, mutta miestäpä ei takapuoleen pannakkaan eikä sen koommin mällejä ruiskita tämän suuhun..? Ei ole olemassa mitään "koulukuntia", jokainen pariskunta kai toimii omien henkilökohtaisten mieltymystensä mukaisesti.

Onhan seksissä muutakin kuin se yhdyntä, oli hetero- tai homosuhteesta sitten kyse. Eli jos mua kiinnostaisi tietää, että mitä astronautit puuhailee avaruudessa, niin mun pitäisi alkaa astronautiksi? Kai sitä nyt uteliaisuuttansa saa asioita kysellä Yksi vaihtoehto olisi tietysti se, että tosiaankin itse homostelua kokeilisin Noh, eipä ainakaan toistaiseksi kiinnosta tuo käytännön opiskelu, joten tyydytään uteliaisuuden tyydyttämiseen internetin ihmemaailmassa.

Ai ei homoseksissä ole eri koulukuntia..? Hassu juttu, kun niitä kuitenkin heteroseksin yhteydessä löytyy Jotkut ottaa suihin ja toiset ei. Joku nielee lemmentuotokset, joku toinen sylkee, joku ei kiisseliä suuhunsa päästä ja joku nuo liemet haluaa kasvoilleen. Joku harrastaa kimppaa ja joku on bi. Koulukuntia nuokin tavallaan ovat. Heteroseksissä yhdyntää voidaan pitää lähtökohtana ja jopa "itsestään selvyytenä" vaikka se nyt ei aivan välttämättä niin olisikaan Cityn juttuun haastattelin parikymmenta tyyppia,eli ei pida vetaa lopullisia johtopaatoksia sen perusteella,mutta raippaasti yli tuon viiden kyban heidan tapauksessaan em.

Ensiksi haluaisin kiittää aivan mahtavan hauskasta jutusta, tuli naurettua niin Arin hyvälle asenteelle lue: Vihdoinkin joku ottaa huomioon ns.

Homoilla on sama periaate kun monilla heteroillakin on seksin suhteen: Tehdään sitä mistä molemmat tykkää. Joillekin anaaliseksi on vähän pelottava käsite, väliä siitä jos on päällä top tai alla bottom. Mutta loppupeleissä tai noh, mielummin ennen aktin alkua se tärkein on että kerrotaan jos jokin ei sovi, ja mitkä on pelisäännöt. Ite oon bottom, ja sen verran sanon että se siitä saatava mielihyvä johtuu siitä, että tämä kolmas jalka osuu miehen g-pisteeseen, eturauhaseen.

No kiltti periaate on se, että molemmat saa orgasmin. Kaikki ei tätä noudata, ja itse en leikkiin lähde jos joudun vain pumpattavaksi. Suuseksissä OMA kantava periaatteeni on, että en päästä mällejä suuhun, sitten on niitä jotka siitä nauttii suuremmassakin määrin. Itsekin nautin paljon jutusta. Siis ei tää voi olla totta: Leipäkin on pilalla, jos siinä on karvoja. Lähdenkin tästä pesulle, olen ollut jo tunnin käymättä suihkussa. Itse olen homomies ja tykään saada peppuun ja niada peppuun.

Molempi harrastan kotona mieheni kanssa. Kullia nuollaan ja imetään aamuisin ja suu löyhkää kullilta duunissa. Hyi vittujen kevät, onko eläimiin sekaantuminen Suomessa laillista?

Se on ihan perseestä! Minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta minä pidän eläimiin sekaantumista pahempana kuin pedofiliaa. Kun eläimet evivät kuitenkaan halua, että niitä nussitaan varsinkaan jos ihminen nussii olen lukenutkin jostain, että ihmiset ja delfiinit ovat ainoita, jotka "panee" nautinnon saavuttamiseksi , eivätkä ne pysty puolustautumaan siinä määrin kuin ihmiset.

Artikkeli on hauska, sai nauraa monet kerrat sitä lukiessa. Sitä en vain ymmärrä, mihin perustuu väite, että vasemmalla kädellä runkkaavat on homoja. Ymmärsin sen vitsiksi, mutta tuosta vasenkätinen, suomenruotsalainen ja homo -jutustako se vaan väännettiin? Homot eivät tarjoa Kukkuu! Itse olen harrastanut peppuseksiä jokaisen, niin nykyisen kuin entistenkin miehieni kanssa ja voin vakuuttaa, että taatusti täysin heteroja ovat!

Että se tästä "keskustelusta" sitten. No kyllä olen kuullut monista "hetero" miehistä, joilla on ollut vaimo ja lapset, ja pitkä avioliitto takana, ja silti ovat salaa olleet toisen miehen kanssa. Kyllä minun mielestäni mies, joka harrastaa avioliittossa säännöllisesti anaaliseksiä vaimonsa kanssa ja nauttii siitä on "homo" Käsistät nyt vain "homouden" hieman eri lailla kuin minä.

On mm olemassa biseksuaaleja, niinkuin aiemmin kuvailin. Se, että mielummin harrastaa vaikka anaaliseksiä naisen kanssa, kuvaa hyvin yhteiskuntamme ja kulttuurimme jo sairaalloista homofobiaa.

Kaikkea misten välistä läheisyyttä ja seksuaalisuutta kammoksutaan jo suorastaan naurettavuuteen asti, koska joku isä jumala varmaan jossain ylhäällä joskus kauan sitten sääti, että mies ja mies ei saa olla yhdessä, ja tämän takia moni mies on tukahduttanut omat homoseksuaaliset tarpeensa, jotka ilmenevät juuri tuollaisena toimintana. Ei tuollainen ja vielä siitä nauttiminen ole mitenkään "normaalia", siis heteromaista. Kyllä nyt ulkopuolinen sen huomaa jo kilometrien päästä!

Tässä taas jälleen ilmenee suomalainen sairaalloinen, syntymästä takaraivoon taottu homofobia. Ei se kyllä voi kovin "heteroakaan" olla, jos pitää nautittavana ja eroottisena harrastaa anaaliseksiä naisen kanssa, mutta yrjöää aina kun joku mainitseekin homot. Tässä on kyse täsmälleen samasta ilmöstä, kuin heterojen lesbojen sairaalloisesta ihailusta, eli sukupuoliroolit ovat keinotekoisia, ja luotu mielyttämään paria vanhaa jääräpäätä joskus keskiajalta. Jos anaaliseksi on muka heteroseksuaalinen ominaisuus vain siksi, että alla voihkii miehen sijasta joku märkä teinipillu, niin minä olen kyllä silloin perkele vie vitivalkoinen joulupukki!

Aivan ensimmäiseksi kannattaa katsoa peiliin ja miettiä mitä huutelee. Mielestäni kaltaisillasi ihmisillä varmaan on mukavaa olla kun ajattelet, että jos ihminen on vähänkään erinlainen niin hänen täytyy olla jotenkin sairas. Sen vähän mitä tiedän "homoista" niin heidän seksielämässään on huomattavasti enemmän erinlaisuutta kuin heteroiden seksielämässsä. Myös heidän rakkauselämänsä on paljon monipuolisempaa kuin heteroiden.

Toivottavasti ymmärtäisitte sen seikan, että homous ei ole mikään sairaus kuten moni edelleen luulee ja ajattelee. Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa jos kaverini olisi homo. Päinvastoin, uskoisin, että olisi mukavaa olla homon ystävä, saisi uusia näkökulmia asioihin. Harmittaa katsoa sivusta miten me "heterot" arvostelemme teitä "homoja" ja haukumme teitä vaikka miten.

Totuus kumminkin on se, että ette ole ollenkaan huonompia ihmisiä kuin mekään. Meillä heteroilla on ongelmia samanlailla kuin teilläkin. Taidat olla oikein päättelykyvyn maailmanmestari. Kyllä sen perseen,johon kullini pistän,pitää olla naisen eikä miehen.

Ero on aika perkeleen suuri,ei nimittäin jonkun jätkän perse saa viisaria värähtämään. Minusta ajatuksen juoksusi ontuu,lievästi sanoen.. Ero on suuri, kun sinulle on kerrottu ja taouttu päähän niin pitkään, että kaikki kahden miehen välinen läheisyys on SAIRASTA, ettet enää näe metsää puilta!

Sama "perverssio" Sama paskareikä! On eri asia, mitä sinun isäsi ja kaveriporukkasi ovat sinulle opettaneet, ja kuinka me kaikki olemme tottuneet näyttelemään idiootteja, ettemme vai loukkaisi jotain näistä saatanan keskiajalle jääneistä jääristä! Pystyn ajattelemaan omilla aivoillani ja muodostamaan asioista oman mielipiteeni.

Sama ei päde sinuun. Homous ei ole sairaus eikä edes perversio. Sama pätee kahden ihmisen väliseen keskinäiseen kanssakäymiseen,johon niin kauan kuin molemmat ovat hommassa mukana ei ole kenelläkään nokan koputtamista. Kaltaisesi ahdasmielinen ihminen ei tosin pysty tällaista koskaan käsittämään. Ahdasmielisyys ja toisten elämäntavan arvostelu osoittaakin ainoastaan arvostelijan ajatuksenjuoksun rajallisuuden. Nähdäkseni kysymys on pikemminkin tuomitsijoiden ongelmasta,kuin niiden jotka elävät kuten ajattelevat.

No tuo "letkautus" taas ei vielä millään lailla selitä, millä lailla se on eri asia, jos kaksi naista harrastaa seksiä keskenään, tai jos sitä tekee kaksi miestä? Eikä se selitä sitä, millä lailla se on erillaista, jos kaksi miestä nai toisiaan perseeseen, ja mies nai naista perseeseen? Mikä tässä on nyt niin erillaista? Vaiko vain se, että joitakin ihmisiä kerta kaikkiaan kuvottaa nähdä kaksi miestä yhdessä? Sama se, vaikka kyttäisi pikkityttöjä pusikossa, kunhan ei vaan täyskasvuisia miehiä!!?

Ryömi takasin koloos polttamaan hamppua! Et kertakaikkiaan ole tarpeeksi älykäs käsittääksesi kuinka rajallinen järjenjuoksusi on. Ei ole tapananani ryömiä,sen sijaan suosittelen sitä sinulle.

Siitä puhe mistä puute. Viimesen päälle hetero Rauhoittua näiden kirjoitteluidesi kanssa. Vaikuttaa sivullisen silmin ihan raivotautiselta puuhalta, kun saman asiaa käännetään koko ajan monella keskustelupalstalla saman hinurin jankuttamana. Homous ei ole sairaus. Mitään yksioikoisia vastakkainasetteluita ei ole olemassa tyyliin: Jos olet homo, elä homona, ja anna muiden elää omaa elämäänsä.

Pilaat muiden homojen mainetta satunnaisten lukijoiden silmissä, mikä voi olla tarkoituskin. Homous ei ole sama ku kiinnostus perseestä!

Vaan miehestä, ei perseestä! Vastaa alkuperäiseen viestiin Puolet heteroista piilohomoja? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä, mutta aina löytyy heteroita, jotka haluavat kokeilla kerran miltä ruoho aidan toisella puolella tuntuu. Hollannissa homoilla on ollut adoptio-oikeus kohta 20 vuotta, eikä mikään ole osoittanut, että näin tapahtuisi. No eipähän ole tarvinnut uskaltautua miestenhuoneeseen, kun kukaan ei ole tarjonnut mitään. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Minä taas eroottinen homo hieronta kuopio aninkaisten ammattikoulu, kuinka kakarana uskovien pesueita kiusattiin, joten heidän oman logiikkansa mukaan nimenomaan uskiksia pitäisi kieltää lisääntymästä ja vanhempia, jotka ovat taipuvaisia mm.

Suomi24 treffit kirjautuminen sihteeri pori homoseksuaaliseen

Jokainen moderni nainen paasaa avoimesti omista kokoelmistaan, kyllä sullakin on oikeus siihen! No tuo "letkautus" taas ei vielä millään lailla selitä, millä lailla se on eri asia, jos kaksi naista harrastaa seksiä keskenään, tai jos sitä tekee kaksi miestä? Taidat olla oikein päättelykyvyn maailmanmestari. Pilaat muiden homojen mainetta satunnaisten lukijoiden silmissä, mikä voi olla tarkoituskin. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Entä mitkä pisteet Peltosen peppu sai homoilta? Kullia nuollaan ja imetään aamuisin ja suu löyhkää kullilta duunissa.

Seksi puhelut sex work net homoseksuaaliseen tampere