Äiti antaa kalua kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa

Sanotaan, että ihmiset, jotka normielämässä ovat alistettuja, tykkäävät piiskata ja sitten sellaiset, jotka ovat hyväosaisia tykkäävät olla piiskattuja. EMT, minä tykkään, että minuun luotetaan, kun toinen on käsiraudoissa ja ottaa piiskaa, kuinka voi olla sen suurempaa luottamusta.

Arkielämässä minuun ei paljon luoteta. Ihmiset herättävät minussa aggressioita. Kun on ihmisille aggressiivinen, niin se paljastaa, mitä ne oikeasti ovat. Vähän niin kuin Jack Bauer-kuulustelu.

Kun olen paljastanut aggressiollani toisen, niin voin rakastaa häntä. Ihan vaatteet päällä ja arjessakin minä tykkään kovistella ensialkuun. En saa piiskaa enkä ole koskaan saanut. Yes, you do, but nicely! Heteropornoa en katsele, mutta ai että tuosta Ei ehkä ole, jos hän on erikoistunut noihin juttuihin, mutta joku voisi laittaa tuonne, jos löytyy?! Tuollainen hapsupiiska on siitä kiva, että sitä voi käyttää melkoisen huolettomasti.

Saa lyödä niin paljon kuin lähtee ja se ei paljoa satu. Itse olen antanut sillä yhtä soittoa tuhat iskua välillä hikeä pyyhkien ja olen saanut viisisataa.

Olisin hyvin voinut ottaa itsekin tuon tuhannen, mutta aika oli esteenä. Tuon piiskan jäljiltä niin miehillä kuin naisillakin on kiihko melkoinen. Ruisantero, siinä on, no niin.. Ei voi olla laittamatta tätä toista puolta asiasta, mitä tällä alalla työskentelevä nainen herättää. Hauska sekä huumorintajuinen persoona ainakin tuntuu olevan, mutta ei voi olla ajattelematta sitä, että mikäköhän hänet on ajanut tälle alalle, koska on varmasti henkisesti kuluttavaa olla tekemisissä ihmismielen että intiimien osa-alueiden kanssa.

On se pakko olla. Aina silloin tällöin käy mielessä jopa sellainen, että jos olisi miljardööri, niin haluaisi pelastaa jonkun tietyn naisen tuolta kaikelta omaan kotiinsa. Tuollainen ajatusmalli on ollut valloillaan jo lapsesta lähtien joitain tiettyjä dokumentteja katsoessa, että kumpa voisi pelastaa. Noista nykyisistä kappaleista tuli vasta tänään mieleen tää yksi, vaikka se ei ehkä olekaan erityisen hyvä, niin se on kuitenkin vaikuttava ainakin tässä yhteydessä.

Varsinkin kun hetkeä myöhemmin näki sitten tämän kyseisen esityksen ensimmäisen kerran. Ennen sitä on nähnyt vain tuon finaaliesityksen. Tää on niin paras! Koska olen oikeasti lähinnä romanttista aseksuaalia. Toki voisi myös sanoa, että olen lesbo- sekä transsuuntautunut. Sain remmiä tänään olin paljailla muhkeilla reisillä sain remmillä pakaroilleni kunnolla ihanakipu levisi pepulleni sain pari orkkua reitet kastuivat.

Olin remmittävänä kiukuttelin kullalleni sain palkaksi kunnolla omaa vyötäni sain huutaa ja potkia peräsai kunnolla remmiä pylly on hellä vieläkin. Kiimassa sain vitsaa 3. Eilen illalla oli koivuvitsa käytössä pakarani ovat ihanan hellät vieläkin sain nauttia kunnon selkäsaunasta ja parista orkusta. Siitä ei livetä vaikka mikä painaisi päälle.

Lienee varmaan ihan se ja sama mitä kirjoittaa tyyppi joka esiintyy vuoroin naisena ja miehenä ja suoltaa viestikaupalla fantasioitaan joista ei saa edes selvää kun näppiksestä tuntuu puuttuvan sekä piste, että D-kirjain! Ja sama toistuu joka ikisessä keskustelussa missä vaan piiska mainitaan edes sivulauseessa. Suunnilleen kerran viikossa vaimo köyttää minut perusteellisesti. Kyynärpäät ja ranteet selän taakse. Nilkat yhteen ja kiristys taakse ylös. Osoittaakseen avuttomuuteni hän lätkii kovan letkun pätkällä pakaroitani ja kutittaa jalkapohjiani niin että minun on pakko rimpuilla sen verran kuin pystyn.

Sen jälkeen menemme hän menee itse asiaan. Olen lähempänä 7-kymmentä ja tarvitsen tämän tyypin stimulantteja.

Vaimoani en enää voi sitoa. Tämä nainen tykkää saada piiskaa, missä vaan muodossa. Se itsessään ei riitä laukeamiseen, vaan sen jälkeen seuraa paljon muuta kivaa.

Mielestäni melko yleistä nautintoa, vaikka joillekin pervo ajatus. Joo sama tyyppi kirjoitusvirheistä ja tavasta päätellen kirjoittanut monet viestit. Mahtaa olla kalu tumputettu punaiseksi ja näppis hoitoaineessa.

Mee hoitoon, pilasit hyvän keskustelun. Oman halukkaan naisen piiskaaminen on mukavaa puuhaa. Mikään ei nosta kiimaamme paremmin kuin kunnon piiskaaminen.

Kaikkien, jotka tuntevat vähänkin vetoa ajatukseen piiskaamisesta, kannattaa kokeilla sitä. Naisen orgasmeja on enemmän ja voimakkaampia, miehen nautinto on myös paljon lujempi ja parempi, jos tuntee pitävänsä naistaan vallassaan. Piiskan avulla suhde roihahtaa aivan ennenäkemättömiin liekkeihin. Onko täällä ei ole naisia joka pidätte miehen piiskaaminen mukava puuhaa?

Olen 50v mies joka haluan saada piiskaa! Perseilenkö vai enkö Piiskaa, panee ja ottaa kyselemättä. Ei ole muuten väkivaltainen, pirtsakasti vain seksin aikana.. Erosin juuri entisestä ja uusi on hakusessa. Ei ihan helppoa omilla kovilla kriteereilläni. Minä haluan saada piiskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajatus piiskan saamiseta kiihottaa, mutta se sattuu sitten ihan oikeasti. Me tiedämme sen ja kun puolisoni "uhkailee" antavansa piiskaa jos en ole "kiltisti" tiedän, että kohta sattuu, mutta olen kieltävinäni että "ei saa" Nämä on sovittuja juttuja.

Oikeasti saan piiskaa niin, että jäljet näkyvä muutaman päivän ja huudan ja valitan piiskauksen kestäessä. Olemme sopineet, että kun piiskataan, piiskataan oikeasti. Käytämme kuitenkin jotain koivuvitsoja tms. Sekä saannista että antamisesta. Kun olen saanut, tiedän, mitä ja miten antaa. Minusta on hurjan kivaa katsella, kuinka piiskan läjähdyksen jälkeen pakarat hytkyvät.

Piiskauksessa on kaksi asiaa yli muun eli turvallisuus ja luottamuksellisuus. Turvallisuutta taas se, että piiskaa annetaan sopivan kovaa eikä tehdä mitään vaurioita. Piiskattava ratkaisee aina, kuinka paljon ja kuinka kovaa hän saa piiskaa ja millaisilla välineillä. Sekä myös sen, sidotaanko hänet vai ei. On myös minusta mukavaa sitoa toinen sidontaa vaihdellen ja siinä samalla riisua häneltä vaatteet siten, että hän ei voi riisumista estää.

Olen vanhempi mies ja asustaan Helsingissä. Jos kiinnostaa, voit kirjoitella samijuha miukumauku suomi24 fi. Piiskattavana oleminen on minusta kiihottavaa ja vapauttavaakin, kun on vain otettava vastaan miehen säätelemä "rangaistus".

Pitkään jatkuva takapuolen kuumotus pitää tilanteen kutkuttavasti mielessä pidempäänkin. Ongelmana piiskauksessa on kuitenkin se, että usein se jättää pidemmäksikin aikaa jälkiä, joiden vuoksi voi jäädä uimahallireissujakin tekemättä. Löytyisikö neuvoja, mitkä piiskausvälineet ovat parhaita piiskaukseen, joka jättää pepun kihelmöimään punaisena, mutta ei aiheuta kuitenkaan mustelmia tai viiruja?

Minulle jäljet voi vat hyvin jäädä vaikka kuukausi,asun yksin metsässä! Koivurisun jäljet pysyvät korkeintaan 2 vuorokautta. Tästä ja muustakin piiskaamisesta tein opetusfilmin jokunen vuos sitten "Mies antaa".

Itse en sitä myy mutta Insekten förlag Ruotsissa sitä aikoinaan myi, en tiedä onko sitä enää jäljellä. Jos sattuu käsiinne Sex inthe world cities 2 Stockholm niin siellä mä piiskaan ihan näytöksi vaan yhen tytön tossa pihalla viime kesällä. Niinku ranskalaisille vähän näyttöö miten se piiskaaminen tapahtuu: Homoille pitää antaa ruoskaa perseelle niin että juomut verisinä paistaa.

Suomi pitää puhdistaa homoista ja muista pervertikoista mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Olen ihmetellyt jo kauan sitä, miten koko valtamediassa ja kaikissa lakeja säätävissä ja säännöksiä laativissa elimissä ja muutenkin kansan keskuudessa on hiljaa vaiettu homojen ja lesbojen riemuksi heidän yhteiskuntaa nakertava elämänkatsomuksensa.

En oikein jaksa uskoa, että suomalaiset oikeasti haluavat että heidän lapsensa harrastaisivat homoseksuaalisia suhteita. Jotkut sairaat hengeltään köyhät ihmiset kyllä saattaisivat niin tehdäkin, mutta suuri enemmistö varmasti sen kieltäisi vaikka lailla, jos ei muu auta.

Kun olen katsellut tuotakin telkkarin ohjelmistoa, niin siellähän on melkein järestään homoja niissä ohjelmissa toimittajista näyttelijöihin. Kyllä kansan pitäisi ottaa haltuunsa nämä mediat ja vaatia sinne johtaville paikoille ihan oikeita heteroita ja homovastaisia ihmisiä. Vain tällä menettelyllä voidaan estää homojen negatiiviset vaikutukset meidän nuorisoomme ja samalla yhteiskuntaamme. Lakeja pitäisi muuttaa niin, että ne suojaavat sitä kansanosaa joka on kaikkein herkin erilaisille luonnottomille vaikutteille, elikkä lapsiamme.

Meidän maamme tulevaa eliittiä. Ei ole ollut koskaan hyväksi yhteiskunnalle jos homot ja muut seksuaalisesti kieroutuneet ovat olleet vallassa tiedotusvälineissä ja muualla vaikuttamis- ja päätöksenteko elimissä kuten hallituksessa ja eduskunnassa. Nyt jos koskaan Suomen ja suomalaisten pitää näyttää homoille ne heidän kaappinsa paikat ja pistää julistaa laittomaksi sellainen julkihomostelu jota esim Haavisto ja eräät tanssijatkin suurin elein ovat esittäneet.

Suomeen pitäisi nopeasti saada laki joka kieltää homojen ym. Tähän on melkeimpä pakkokin mennä, koska nämä pervertikot eivät itse enää näytä häpeävän taipumuksiaan ja ovat niitä koko ajan mainostamassa ja esille tuomassa myös nuorisotapahtumissa, mukamas sillä verukkeella että maailmassa pitää hyväksyä erilaisuutta. Ei homous ole sellaista erilaisuutta jota pitäisi kenenkään hyväksyä, saatikka sitten harrastaa. Samalla voisi hyväksyä pedofilian ja muut sellaiset kieroutumat ihmisen mielessä normaaliksi käyttäytymiseksi.

Mielestäni homous on niin lähellä pedofiliaa, että sen tiedon jo pelkästään pitäisi tehdä siitä laitonta toimintaa suomessa ja muualla maailmassa. Sopivia tilanteita on rippikoululeirit ja muut esim erämaaleirit ja muut patikointimatkat ja tapahtumat ym. Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt, siellä Haaviston Pekka väijyy sekä selkääsi hyppii kun vanhemmilta silmä välttää.

Miksi näistä asioista ei puhuta oikeasti mediassa. Eikö Suomessa kukaan uskalla enää puolustaa nuorisoa?? Jos sinä olet roteva ja riski mies, niin minä suon sinulle tilaisuuden, saat piiskata minusta homouden. Noista sinun kirjoituksista päätellen sinulla on ihan karhun voimat, joten kyllä sinä varmaan tohdit kohdata minut kahdenkesken.

Minä olen melko riski ja hyväkuntoinen mies. Heikko heteromies joutuu minulta kyllä piiskat itse ottamaan. Senverran lienee sinussakin homoutta, että ei se haittaisi, jos toinen mies sinut kerran piiskaisi.

Se on melkoinen elämys, kun tajuaa, että nyt tuli piiskaa kuin pikkupojalle, eikä itse pysty sitä estämään. Tutkimusten mukaanhan nämä homofoobikot ovat oikeasti piilohomoja, jotka ovat saaneet autoritäärisen kasvatuksen. Eli isä on pistänyt pojan piiskan kanssa heterojonoon. Hoito-ohjeeksi antaisinkin, että joku riski homosetä antaisi koivuvitsaa paljaalle pyllylle. Nyt menet ilmoittautumaan jollekin rontille karhumiehelle heidän saunailtaansa.

Siellä on varmasti sen verran riskiä jätkiä, että joku sinut ystävällisesti mutta perusteellisesti piiskaisi kiltiksi pojaksi. Siinä toimituksessa fobiat unohtuisivat ja tulisi tilalla kunnioitettava isämalli. SilläLailla55 kohta sulle remmi laulaa, jollet opettele jättämään tekstiisi kappalerajoja. Homous on yleensä kytköksissä miehen ja naisen välillä olevien näkymättömien kaapeleiden toimintahäiriöihin. Aikamme on mitä parasta homoilulle. Ei se edistä kenenkään asiaa, mies ja nainen ovat kuin vesi ja tuli.

Jos joku menee vaan sateella tai auringonpaisteessa ulos on yksinkertaisesti sairas. Eri asia on se, jos joku vain homoilee, kuin se, että on homo. Tuossa viikonvaihteessa tuli taas kunnolla pauketta persukselle. Tuli laitettua oma meiliosoite keskustelupalstalle seuran toivossa.

Täällä joku keräilee osoitteita listaksi ja sitten postittaa listaa edelleen. Sitten kerran – olimme Maran kanssa juuri tuon parinkympin ikäisiä – tapahtui yllättävä juttu. Minun ensimmäinen homoseksuaalisuuteen viittaava kokemus. Olin toki tietoinen itsestäni, siis homoudestani, mutten ollut koskaan sitä toteuttanut.

Niin tosiaan, nyt kun muistelen, olin juuri vapautunut armeijasta ja saanut tietää pääseväni opiskelemaan lakia. Olinpa totisesti onneni kukkuloilla, riehakas koko kesän. Olimme taas Tanelin luona yksi lauantaiehtoo saunomassa ja nauttimassa talkoojuomia. Vaikka Taneli oli meitä niin paljon vanhempi, hän oli edelleen nuorekkaan iloluonteinen. Sitä paitsi hemmetin hyvässä kuosissa, iso lihaksikas kaveri. Sellainen hän on kyllä vieläkin. Ja komean timmissä kunnossa olimme mekin Maran kanssa, reippaat työhön tottuneet maalaispojat.

Kolmikkomme vietti siis kaunista kesäiltaa tosi hilpeissä tunnelmissa, pikkuisen miehistä uhoa ja paljon naurua. Taneli oli hankkinut niihin aikoihin juuri markkinoille tulleen digitaalisen videokameran. No, pitihän sitä kokeilla ja heti ihan elokuvaa tekemään. Kunnon toimintarymistely oli tarkoitus saada aikaan ja tie auki Hollywoodiin. Vaan mitä siitä nyt tuli, kameramies Taneli oli päissään, päätähdet Mara ja minä olimme ihan käkenä.

Näyttelijät pullistelivat Kossumukit kourassa lihaksiaan ja kuvaaja hihitteli ja möläytteli kannustushuutoja niin, että kamera heilui sinne tänne ja äänitys meni pipariksi. Maran ja minun suuri taistelukohtaus päätyi siihen, että kaaduimme kumpikin ihan omin avuin nurmikolle ja kieriskelimme ympäriinsä nauruun tukahtumaisillamme. Sen verran materiaalia oli kuitenkin kuvattu, että täytyihän se katsoa.

Ei muuta kuin toimintaleffa pyörimään ja kolme äijää nuppi turvoksissa ja naamat naurunirveessä sohvalle vierekkäin. Sitä sekopäistä aineistoa oli melkein parikymmentä minuuttia. Mara ja minä ulvoimme kohelluksellemme. Tanelikin hihitteli, mutta hän teki muutakin. En usko, että hän oikeastaan itsekään ensin sitä tajusi. Hän hinkkasi kaluaan verkkareiden läpi. Kun huomasin sen, nauruni typistyi hölmistyneeseen hymyyn. Mara vilkaisi ensin minua ja nähtyään katseeni, suuntasi silmänsä hänkin Tanelin haaroihin ja lopetti nauramisen.

On niin komean näköistä menoa, että palleissa kiehuu. Runkataan, pojat, porukalla tuolle meidän mahtavalle suurelokuvallemme! Samassa hän kiskaisi kohtalaisen kokoisen vehkeensä verkkareista ja alkoi vedellä sitä. Katsoimme Maran kanssa toisiamme haavi auki.

Sitten minä naurahdin – tämä meni ihan puhtaasti humalan piikkiin – ja vetäisin oman, ennenkin mainetta saavuttaneen jättikaluni esiin.

Mara epäröi pitempään, mutta murahti sitten, että vittu olkoon. Kukaan ei enää katsellut sen elokuvan viime minuutteja. Kaikkien huomio oli keskittynyt toisten kyrpiin ja kourat viuhtoivat tarmokkaasti. Kamarin täytti kolmen miehen puuskutus ja urahdukset, kunnes jokainen yksitellen ampui mällinsä sinne tänne. Sen jälkeen täydessä hiljaisuudessa jokainen tunki kalunsa takaisin housuihin.

Tilanne oli kaikille vähän vaikea ja hämmentävä, minkä sitten laukaisi Taneli paukauttamalla, että kaikkea sitä mies tuleekin kännissä tehneeksi. Kossumukit täytettiin uudestaan, mutta naureskelusta huolimatta juhlat muuttuivat sen verran vaivautuneiksi, että Mara ja minä poistuimme koteihimme kohta puoliin.

Nyt kun ajattelen, Maran asteittainen vieraantuminen alkoi siitä kokemuksesta. Hän alkoi seurustella tiiviisti Marjansa kanssa ja nai tämän parin vuoden kuluttua. Mutta minä astuin sinä kesänä homoelämään muutenkin. Menin kaksi kertaa sänkyyn. Marssin edellisestä viikon kuluttua, toki vasta pitkän kärvistelyn ja harkinnan jälkeen, Tanelin luo ja hetken istuttuamme ehdotin reippaasti, että runkattaisiinko taas.

Hän oli pudota penkiltä ja ähkyi punaisena, mutta suostui sitten. Kun siinä samalla vähän kourimmekin toisiamme, kysäisin, oliko hän rakastellut koskaan oikeasti miehen kanssa. Siitä ei sitten ollutkaan pitkä matka siihen, että nain häntä. Olin aika hurmioissani, kun panin, alistin kyrvälläni sitä isoa ja vanhempaa miestä.

Myöhemmin olen saanut tietää, että antiikin aikana kuvion olisi pitänyt olla päinvastoin, jos vanhempi halusi säilyttää miehekkyytensä. Seuraavalla kerralla Tanelin kanssa menimme suoraan asiaan heti ovella, kun hän kertoi jo kaivanneensa isoa kyrpääni. Olin niin sankaria että. En tiedä, mistä se johtuu, mutta tunnen itseni hemmetin miehekkääksi, siis niin tosi äijäksi, kun pitelen allani isoa miestä ja survon sitä kyrvälläni.

En tietenkään puhunut kokemuksesta kenellekään ja ne jäivät noihin kahteen kertaan, kun läksin opiskelemaan. Ja kaupungissa sitten alkoikin ihan mahtavat, melkein päivittäiset seikkailut miesten maailmassa. Kunnes muutaman vuoden jälkeen rauhoituin. Siis tuosta Tanelista rupesimme Maran kanssa saunalla juttelemaan. Tunnelma oli leppoisa, juomat vaikuttivat lupaavan rentouttavasti ja oli hyvä istua vanhan kaverin kanssa. Emme puheissamme heti käyneet käsiksi noihin elokuvamuistoihin, vaan kuuntelin Tanelin tämän päivän kuulumisia.

Hänellä oli seuraavana päivänä taidenäyttelyn avajaiset kunnan kirjastolla. Kuulemma tuo kulttuuripersoona oli väsännyt sinne maalauksia ja videoteoksia. Tiesin hänen kirjallisista ja teatterillisista harrastuksistaan, mutta tämä kuvataide oli uusi aluevaltaus. Mikäpä siinä, on oikeasti hienoa, kun ihmiset ovat aktiivisia ja kokeilevat rajojaan.

Mara arveli, että minäkin olisin tervetullut niihin avajaisiin. Kun riisuimme saunan eteisessä, oli pakko vähän vilkuilla, missä kunnossa Mara tätä nykyä oli.

Tietenkin hän oli nuoruusvuosista miehistynyt, sen olin jo aiemminkin havainnut. Nyt nuorukaisen tiukan kropan lihakset olivat saaneet muotoja pehmentävän ohuen rasvakerroksen. Lihava hän ei missään tapauksessa ole, päinvastoin komearaaminen jämerä äijä, joka teki paljon raskasta työtä.

Minä jouduin edes vähän näyttävien lihasten eteen raatamaan keinotekoisesti salilla ja pururadalla. Kapusimme lauteille ja Mara jatkoi jutteluaan kertomalla lisää avioerostaan ja nykyisestä elämänmenostaan. Hän kuvaili onneksi karjattoman tilansa pidosta, jossa hän teki entistä enemmän yhteistyötä Tanelin kanssa, toisen yksin viljelevän miehen kanssa.

Naapuriapu sujui kuulemma erinomaisesti. Kaipa hilpeänä nousevan humalan ansiosta hän yllättäen alkoi puhua niistä mainitsemistani menneistä: Emme taitaisi olla kovinkaan eduksemme kuntalaisten silmissä. Mehän oltiin niin salskeita sankareita. Siinä suuressa taistelukohtauksessakaan emme ehtineet edes toistemme kimppuun käydä, kun jo konttasimme pitkin pihanurmea Kossut mukista läikkyen.

Tuota, mennäänkö vilvoittelemaan välillä? Teimme saunan eteisessä paukut ja istuimme taas ulos penkille. Hikiset kehomme höyrysivät jo hieman viilenneeseen kesäiltaan.

Minä vähän arastelin sitä elokuvarunkkailun esiin ottoa ja toivoin, ettei Mara jatkaisi siitä, mutta tietenkin hän teki niin. Nuoruuden hölmöilyjä, yritin vähätellä. Ajattelin sitä vuosia niin, että olin tulla hulluksi. Vähän hermostuttaa tunnustaa tätä sinulle, mutta sen takia me erottiinkin.

Semmoisen joutavan takia, parahdin. Oliko se sitten sinusta joutavaa, hän kysyi oudon puuroisella äänellä. En kestä muuten, hän alkoi vuodattaa ihan tuskaisena. Tai oikeastaan ymmärsin olevani. Voi vittu, että tämä on vaikeaa. Tuota, jo ennen avioeroa menin muutaman kerran sänkyyn Tanelin kanssa.

Ja nyt olemme tehneet sitä säännöllisesti. Öö, en tiedä, mitä sanoa, mumisin pää pyörällä. Eihän, hän kuiskasi ja nieleskeli.

Kylmät väreet puistattivat koko ruumistani. Tuijotin paskajäykkänä eteeni mitään näkemättömin silmin. Miten turha kuvitellakaan, etteivätkö salaisuudet kotikylällä olisi julkisia. Ketkähän kaikki tietävät homoudestani? Itse olisin halunnut pitää se ihan omana yksityisasianani. Päätin käydä pesulla ja lähteä kotiin. Koko juhannusloma oli pilalla. Kun nousin mykkänä ylös, Mara säikähti: Koko kylä tietysti tietää, ärähdin ja astuin saunan eteiseen.

Vain minä ja Taneli. Hah, vannominen ei ole koskaan estänyt todistajia valehtelemasta, tuhahdin mielessäni syyttäjän kokemuksella. Saunan puolella kauhoin ämpäriin pesuvettä ja aloin huuhtoa jo kuivahtanutta hikeä vartaloltani. Kuulin selkäni takaa Maran tulevan sisään. Äkkiä hänen väkevät kätensä puristuivat ympärilleni ja hän veti minut takaapäin tiukkaan syleilyyn. Yllätyksestä huolimatta ryhdyin riuhtomaan ja tempomaan itseäni vapaaksi. Maran ote muuttui vain kovemmaksi ja hän painoi minua lauteita vasten.

En, ennen kuin kerrot, oletko sinä homo vai et, hän suorastaan nyyhkytti minun korvani juuressa. Sinä et tajua, mutta sinusta minä niitä unia näin kaikki nämä vuodet!

Ja haluan, hän puuskutti epätoivoisenkuuloisesti, ja minä lakkasin pyristelemästä vastaan. Jähmetyin kuin halvauksen saanut. Mara päästi minut irti. Käännyin hitaasti ympäri ja tuijotin sitä pelästynyttä isoa miestä, joka vapisten tuijotti lattiaa. En tiedä, miksi, mutta kourani puristui nyrkkiin ja meinasin jo huitaista häntä päin näköä. Tönäisin hänet kuitenkin vain syrjään ja menin pukuhuoneeseen. Otin ison huikan suoraan Kossu-pullosta.

Mitä hemmettiä tällä kylällä oikein tapahtuu! Äkkiä käännähdin ja huusin täysillä saunan ovelle: Olin jo kauan ennen kuin lykin sitä perkeleen Tanelia perseeseen! Oletko nyt, vittu, tyytyväinen?! Saunan ovi raottui ja Maran totinen naama katsoi minua surullisena.

Että minä sillä hetkellä vihasin sitä äijää ja samalla tunsin kummallisen, valtavan hellyyden aallon työntävän minua häntä kohti.

Otin pari askelta hänen luokseen, läpsäisin häntä kevyesti poskelle, tartuin nenästä ja väänsin. Mara parahti kivusta, kirosi ja kaappasi minut syliinsä.

Hurjissa väännöissä horjahdimme pihalle, kaaduimme nurmikolle ja painimme kuin aikamiehet. Ja me nauroimme ja nauroimme ja nauroimme.

Hemmetti, vanha kaveri oli homo ja sitä sai puristaa siinä syliinsä! Tässä oli jotain aivan mahtavaa, kuin helpottavaa, jotain yhteistä. Kun vähän rauhoituimme siihen apilankukkien sekaan, silitin hänen poskeaan ja sanoin: Mutta enhän minä ole. Mutta tehän naiskentelette keskenänne. Ketä muutakaan täällä panisi?

Mitä me sitten tässä nurmikolle lojumme? Mara kaivoi saunan eteisen nurkkakaapista öljypullon ja kortsuja. En voinut olla ilkkumatta, oliko tämä hänen ja Tanen vakituinen panopaikka.

Sain ilkeän irvistyksen, että toinen niistä. Kietouduimme halaukseen, suutelemaan, nuolemaan ja näykkimään toistemme naamoja.

Kädet vaelsivat puristelemassa ja hyväilemässä toisen selkää, pakaroita. Turpoavat kalut painautuivat toisiinsa. Huohotimme tosi kiimassa ja horjahtelimme sinne tänne pöytään, raheihin, seiniin törmäillen. Kumpikin oli tulikuumana himosta, minä ja minun kaverini. Lopulta murisin kyrpä räjähtämäisillään, että nyt persettä ja vähän äkkiä. Työnsin Maran lauteita vasten ja liukastin meidän paikkamme hetkessä.

Painoin häntä niskasta kumaraan ja sovitin terskaa aukolle. Maran reidet vapisivat, ja kehotin häntä rentoutumaan. Aloin työntyä sisään ja voih, miten kivasti hän pani vastaan. Kiihkoissani hermostuin niin, että painoin oikein voimalla ja upposinhan minä lopulta sisään. Mara päästeli tuskaisia hönkäisyjä, kiroili, voihki ja valitti. Hän puisteli päätään vartalo välillä nytkähdellen.

Hitto, että oli mahtavaa olla sen ison kaverini sisällä. Tartuin tiukalla otteella hänen harteistaan, pyörittelin lanteita pakaroita vasten, välillä tikkasin kuin ompelukone, välillä herkuttelin pitkillä hitailla työnnöillä.

Lopulta puristauduin hänen selkäänsä ja kiedoin kädet rintakehän ympäri. Tuntui aivan mielettömän upealta tuntea se hikinen mies siinä sylissäni, iho ihoa vasten. Annoin mennä täysillä ja laukesin valtavassa hurmiossa aivot täysin pimeinä. Istahdin alalauteelle aivan onnessani, siis silmät älyttömästi pystyssä ja suu typerässä virneessä. Mara nojasi edelleen keskilauteeseen siinä vieressä. Harittivat hänenkin silmänsä ja hän puuskutti raskaasti. Lopulta hän kähisi melkein äkäisenä: Hän läpsäisi minua takaraivoon.

Kaappasin hänet syliini ja uppouduimme suudelmaan. Jotenkin ehkä kumma, että niin vanhan kaverin paneminen ei siinä vaiheessa vielä tuntunut sen hämmentävämmälle.

Tarkoitan, että suhteemmehan oli käytännössä liki kolmekymmentä vuotta rakentunut ihan muulle kuin seksille. Eihän sellaista kaveria luulisi voivan panna, mutta itse asiassa olin jopa melkoisen onnellinen. Niin vakuutti Marakin olevansa. Hän ei halunnut kuitenkaan minun ottavan itseltään suihin. Hän silti runkkasi päälleni, kun istuin siinä lauteilla ja hän seisoi edessäni.

Puristelin hänen hauiksiaan ja harteitaan, löin nyrkillä rinta- ja vatsalihaksia. Hän murahteli äkäisenä ja repi hiuksiani, kunnes vittu saatana perkelettä karjuen roiski naamalleni ja rinnalleni. Sitten hän raskaasti huohottaen hieroi väkevällä kouralla spermat ihooni.

On muuten kiihottavaa katsoa, kun kova kalu paisuu ja ampuu mällit parin sentin päässä pärstästä. Loppuehtoo meni juopotellessa, kaulaillessa, lauteilla hikoillessa ja toisiamme vastoilla pieksäen. Tietenkin juttelimmekin kaikesta mahdollisesta, muistelimme edelleen kepposiamme ja mietimme tulevaisuutta.

Sitä minun oli vähän vaikea kuunnella, kuinka Mara oli alkanut haaveilla minusta niiden unien myötä ja kärvistellyt kaipuussa. Kun hän oli kuullut Tanelista ja minusta, hän oli salaa riemastunut ja päättänyt päästä naimaan kanssani vaikka väkisin.

Siitä saimme aiheen vähän nahistella leikisti. Mutta kun Mara alkoi kysellä, olisiko meillä mahdollisuutta yhteiseen tulevaisuuteen, menin vaikeaksi. Lupasin, että voisimme tietysti harrastaa paneskelua, mutta parisuhde oli minusta hankala asia. Miten se olisi edes mahdollista, kun asuimme niin kaukana toisistamme. Ja muutenkin tämän kotikylämme takia, kaikki tunsivat meidät. Ja mekin tunsimme toisemme, mutta ihan väärällä tavalla suhteen kannalta.

Mara vaikutti vähän pettyneeltä ja yhteisestä päätöksestä jätimme asian hautumaan. Minä hoipertelin lopulta kotiin, kun koillisesta nouseva aurinko työnsi minua selästä. Aamulla sain nukkua yhdeksään asti. Sen jälkeen pikku pojat livahtivat sänkyyni ja käyttivät minua trampoliinina niin, että katsoin parhaimmaksi paeta tupaan aamupalalle. Veli ja käly olivat navetalla töissä. Äiti vanhaan suloiseen tapaansa nyrpisteli krapulalleni ja marmatti, oliko minun pakko ryypätä niin pitkään sen Maran kanssa.

Annoin hänelle suukon ja sanoin, että ehdottomasti oli ollut pakko. Muistelin ensin hymy mielessä, kuinka hienoa ilta meillä olikaan Maran kanssa ollut. Mutta sitten aloin epäröidä, oliko sittenkään järkevää homoilla kotikylällä. Pientä epäilystä tunki mieleen, kun kauheasti ei houkuttanut paljastuminen pitäjän suureksi pojaksi homona. Mitähän Mara mahtoi nyt tuumia? Kun veli ja Johanna palasivat sisälle, tuli puheeksi ne Tanelin näyttelynavajaiset.

Kutsu oli tullut koko perheelle, tilaisuus alkaisi puoli viideltä. Päätimme lähteä porukalla, vaikka iltalypsyn takia siellä ei voitaisi viipyä pitkään. Samalla kirkolla tulisi tehtyä viikonlopun ruokahankinnat. Koska kaikki eivät olisi mahtuneet veljen autoon, minä aioin lähteä moottoripyörälläni – tosin veli yritti tarjoutua tulemaan sillä.

Mara kuitenkin soitti ja ilmoitti ottavansa minut kyytiinsä. Matkaan lähdettiin jo puoli neljältä. Haimme Mara kanssa Tanelille kuohuviinipullon. Taneli ilahtui nähdessään minut ja Maran.

Kun kättelimme, kumarruin lähemmäs häntä ja piruuttani kuiskasin, ettet sitten malttanut pitää salaisuuttamme kymmentä vuotta pitempään. Taneli häkeltyi ja vilkuili meitä molempia nolona, mutta maailmamiehen tyyliin otti tilanteen haltuunsa ja ilmoitti, että jatkot olisivat paikallisessa paremman tason pubissa.

Pienen neuvottelun jälkeen Mara lupasi toimia juoppokuskina ja perheellenikin – äitiä lukuun ottamatta – asia sopi hyvin. En ole mikään taideasiantuntija, mutta maalaukset eivät tehneet minuun vaikutusta. Videoteos kyllä säpsäytti sekä Maraa että minua. Se oli sekava silppu nopeasti eteneviä pätkiä, joissa vilahteli maisemia ja eri ihmisiä ilman järkevää yhteyttä toisiinsa. Mutta se säpsäyttävä hetki oli parin sekunnin pätkä, jossa me kaksi toimintasankaria pullistelimme lihaksiamme yläruumiit paljaina ja umpikännissä.

Onneksi edes veli ja äiti eivät tunnistaneet meitä, mutta me olimme silti vähän ankeina ja vittuuntuneita Taneliin.

Mutisimme Maran kanssa hiljaa, että pubissa viemme kyllä Taneliin miestenhuoneeseen ja annamme miesten kädestä, tai kyrvästä niin kuin Mara hihitti. Näyttelyssä ja myöhemmin pubissa oli kunnan silmäätekeviä, vanhoja koulukavereita ja opettajiakin. Varsinkin kapakassa monet halusivat vaihtaa kuulumisia kanssani. Kaikki eivät vain minun itseni takia, vaan siksikin, että veljeni on jonkinmoinen poliittinen kiho paikkakunnalla. Vähän kiusalliseksi tunsin oloni, varsinkin kun Mara kiilasi koko ajan kyljessä kuin omistaisi minut.

Tanelikin alkoi tulla humalaan ja piti turhan usein kättä kaulallani. Tivauksesta huolimatta kieltäydyin arvioimasta hänen näyttelyään vedoten siihen, etten todellakaan tiedä taiteesta mitään, enhän sentään kehdannut sanoa, etteivät työt olleet minusta kaksisiakaan. Kännissä hän alkoi sitten ehdotella, että Mara ja minä lähtisimme hänen luokseen jatkoille.

Kieltäydyin nopeasti ja pyysin Maraa heittämään minut kotiin. Homohommat kotikylällä alkoivat äkkiä tuntua aika ahdistavalta, mieli myllersi levottomana. Matkalla Mara pysäytti tienlaitaan yhdellä metsätaipaleella. Luulin, että hän tarvitsi kusitauon, mutta hän kääntyikin katsomaan minua selvästi nälkäisenä ja laski kätensä reidelleni. Meillähän oli ihan mieletöntä eilen illalla, hän ihmetteli pettyneenä. Mutta jotenkin tämä on outoa.

Kotikylä, Tanelin touhotus ja kaikki. Ja sinä, vanha kaveri. Sitä paitsi haluan olla perheenikin kanssa. Siitä ei ole kysymys. Minä vain… Kai tämä on vain yllättävää, hämmentävää. Sitä paitsi, kuka tietää, kyrvästäni saattaisi olla silloin tällöin aika mukava saada sinut taas vinkumaan tuskissasi. Harkitaan, virnuilin lopuksi keventääkseni tunnelmaa.

Pihalla hän vielä hiljaa kysyi. Mutta miten olisi kevyt juoksulenkki sunnuntaina illan suussa. Kun olen krapulasta selvinnyt. Lauantai sujui oikein rattoisasti veljenpoikien kanssa riehuessa ja illalla veljen kanssa saunassa, kun panimme maailmaa järjestykseen. Iltapäivällä Taneli soitti ja ehdotti hänkin yhteistä saunailtaa Maran kanssa. Sitten hän arastellen pyysi anteeksi, että oli paljastanut minut Maralle. Huokaisin, että ei siitä nyt loppujen lopuksi niin suurta vahinkoa ollut seurannut.

Onneksi hän ei ymmärtänyt. Sunnuntaina viiden maissa soitin Maralle, että olin toipunut sen verran, että pystyisin jo juoksemaan. Pyyhkäisin hänen luokseen ja lähdimme metsään harrastamaan maastojuoksua vanhoilla tutuilla lapsuuden poluilla. Puuskuttaen ja yltä päältä hiessä päädyimme lopulta tasaiselle kallion laelle, jossa kasvoi jäkälistä ja sammaleista nousevia matalia näreitä ja koivun vesoja.

Istuimme alas ihailemaan maisemaa ja keräämään voimia loppumatkaa varten. Pian tajusin Maran tuijottavan minua vaivihkaa. Samassa syöksyin hänen kimppuunsa ja kaadoin alleni. Hänen raajansa ampaisivat ympärilleni tiukkaan puristukseen.

Suutelimme ja se muuttui pian hurjaksi ahmimiseksi. Kierimme ympäriinsä jäkälät lyttyyn. Vaikka olimme hikoilleet jo muutaman kilometrin ja vaikka olimme aikuisia miehiä, tuntui riemukkaalta möyriä siinä poikamaisesti kisaillen toisiimme kietoutuneina. Ja piankin hullussa kiimassa. Metsä villitsee suomalaisen, sitä se varmaan on.

...

RAKEL LIEKKI XVIDEOS MEISLLE VIERASTA LUVALLA GAY

: Äiti antaa kalua kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa

Äiti antaa kalua kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa Hän kertoi vain lyhyesti eroon johtaneista syistä, vieraantuminen, seksielämän kuihtuminen, opettajavaimon halu omaan uranluomiseen. Sinulla on takuulla pitäjän suurin kalu, Tane huohotti olkapääni märäksi ja puristeli reittäni. Vanhojen aikojen muistoksi, hehe… - En. Joskus hän saattaisi pukea baariin liian lyhyen hameen, kuljeskella leggareissa, niin että pyllyn peittona ei ole mitään tai hengailla farkuissa niin että stringipersse loistaa paljaana. Pienen neuvottelun jälkeen Mara lupasi toimia juoppokuskina ja perheellenikin – äitiä lukuun ottamatta – asia sopi hyvin. Minulla on korkea kipukynnys, joten pidän melko rajustakin seksistä.
Äiti antaa kalua kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa 423
Äiti antaa kalua kalu homoseksuaaliseen kiinnostaa Jos sattuu käsiinne Sex inthe world cities 2 Stockholm niin siellä mä piiskaan ihan näytöksi vaan yhen tytön tossa pihalla viime kesällä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Pidän kuitenkin myös hellästä seksistä, fiilisten mukaan. Sekä saannista että antamisesta. Niin tehokkaasti, että laatikkoni meni päivässä jumiin tai oikeammin täyttyi yli äyräidensä. Kun olen saanut, tiedän, mitä ja miten antaa.
Kinky novellit gay itäkeskus hieronta Rakel homoseksuaaliseen liekki porn ilmaiset seksitreffit

Itsekään en ole varma, uskaltaisinko oikeasti toteuttaa rajuja fantasioitani, vaikka mieheni olisikin aihepiiriin perehtynyt. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Piiskaa persiille!

Miten te saatte piiskaa ja miksi? Muuten vaan vai rangaistukseksi vai sekä että? Itse pidän kaikenlaisista välineistä ja haluan piiskaa muuten vaan ja välillä ihan rankaisumielessä kun olen ollut "tuhma".

Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Asia ei ole minulle tuttu, vaikka jonkin verran olen keskustellut alan naisten kanssa.

Itse en halua piiskaa, enkä halua sitä antaakaan. Mutta joskus olisi kiva nähdä jokin näytöksellinen sessio. No ei muuten kun sul oli jotenkin niin hassu vastaustyyli ; vai johtuukohan tuo viinistä, jota illalla lipittelin En minä mitään alkuperäisen aloittajan kyselyyn osaa sanoa. En ole tutustunut ko. Miten se koetaan ja onko se vahvasti osana omaa persoonaa, kuten tällä hetkellä kuvittelen? Tai siis yritykseksi jäi Vaiherikkaan elämäni aikana olen toki törmännyt naisiin, jotka ovat voisiko sanoa isolla otsikolla "alistamisesta" pitäneet.

Minä en halua piiskaa. Sain sitä ihan tarpeeksi lapsena. Itseäni ei erityisesti piiskaleikit kiinnosta. En kuitenkaan tuomitse niitä. Ehkä oikein kiihottuneessa tilassa ei haittaisi muutama sivallus tai "lämy" Yleensä poikittan piiskaajan sylissä,muuten vaan. Piiskaamista en harrasta, mutta nautin kyllä takamukselle "läpsimisestä" seksin yhteydessä, ihan vaan avokämmenellä.

Eli sellaista saan omalta naiseltani. Minulla on korkea kipukynnys, joten pidän melko rajustakin seksistä. Usein vastapuoli on yllättynyt siitä, kuinka kovasti minua saa käsitellä. Pidän kuitenkin myös hellästä seksistä, fiilisten mukaan. Varsinaisesta kivusta en nauti, enkä sellaista halua.

Nautin kuitenkin alistumisesta ja tykkään myös itse ohjailla. En pystyisi kuitenkaan koskaan tuottamaan kipua toiselle, vaikka hän siitä nauttisikin. Kerran olen törmännyt naiseen, joka kaipasi melko kovaa käsittelyä. Minun rajani menee kuitenkin siinä, että voin antaa kovaa kyytiä, mutten nakkele naista seinille tai rakastele mustelmille, vaikka hän kuinka anelisi. En saa toisen kovasta kohtelusta itse mitään kiksejä, sellainen hirvittää. Saan piiskaa sylissä poikittain Koivuvitsaa pyllylle ja reisille Toinen asento pyllysylissä jalat pystyssä ohut vitsa tekeetehtävän Tästä Asennosta piiskaan mielelläni myös kumppania.

PItän Piiskan saannista Annan myös mielelläni kiihotun molemmista Haluan leikkiä Pimperollasi piiskan jälkeen. Sillä sehän on sellainen, kun mies painaa kalunsa terskanupin pimpin suulle, niin pimppi sykkien vetää sen kalun itse sisäänsä. Siis kiipeää kalun vartta niin pitkälle kun vartta riittää, siis miehen lantioon saakka jolloin kalu on lopulta juurta myöten kokonaan pimpissä sisällä.

No dildon varttahan se oravapillu voisi kiivetä, mutta se ei ole kuitenkaan ihan sama asia. Dildo on muovinen, liukas , ei tunnu hyvältä. Olin kuppanini sylissä pylly pystyssä sainohutta vitsaa näin itse miten piiska tekitehtävänsä pimppi kostui lopulta sain monta orkkua pimpillepiiskatessa saan remmiä rangaistukseksi pakaroille ja reisille pitän tästä. Sain piiskaa pylly pystyssä oli ihana katsoa pyllyn punehtumista tämä oli alkusoitto sain mahallani sylissä remmiä pyllylle,reisille ja lantiolle selkäsauna oliaikakova pylly on hellä aamuisen käsittelyn jäljiltä kiiton kumppanilleni tästä hoitosta.

Saan ja Annan 6. Kiitos Samoin nautin koivuvitsasta sylissä tai pylly pystyssä saan nautintona ja rangaistuksena on ihana potkia oman kullan sylissä rajussa piiskauksessa peräpunaisena reitet rannuilla ihanaa!

Aikoinaan miehen kanssa ollessani suhteessa tuli tätä kin kokeiltua useampaan otteeseen niin vastaanottavana, kuin antavanakin osapuolena ja vielä näin vuosiakin myöhemmin voin sanoa etten saanut tuosta kaikesta yhtään mitään iloa, vaikka ajatus moisesta on kyllä aina mielessäni pyörinytkin. Yhä tänäkin päivänä katselen aina joskus silloin tällöin työpaikalla jotain pikku piiskaus videota, mutta tuo kaikki kiinnostus on vain ajatuksen tasolla.

Ehkä tämä fantasia olisi pitänyt jättää vain sinne fantasian tasolle Meitä on kolme tyttöä kuritammetoisiamme yteisellä päätöksellä minun vuoroni olisaata kuria olin sylissä toinen antoi piiskaa toisenpitäessäkäsistänikiini piiska tanssi pepullani napakasti hyvän tovin jatkuen reisien käsittelyllä potkin tyttöjen sylissä piiskateki tehtävänsä nyt on hyvä olo reisillä on rannut näkyvissä pyllynahka vähänhellä ototan innolla uutta selkäsaunaa ihaaanaa. Pitän piiskasta tuhmuuksista rikkomuksista suunsoitosta Pitän pitkään kestävästä piiskauksesta ohuella vitsalla hitaasti lyötenn3minutin välein nopeampi pyrähtys kestosekunttia pitän min piiskauksesta nautinto piiskauksena pissaaminen tuntuu hyvälle tälläisen löylytyksen jälkeen Rangaistus piiskaus voi olla nopea mutta napakka pitän myös remmin saannista reisilleni piiskan otan mieluummin pyllylleni muutama piiskan isku pohkeille on joskus paikallaan.

Sain piiskaa Napakasti Tempuilin piiskan jälkeen sain remmiä kunnolla pyllylle jareisille potkin ja kiljuin remitessä sain ansioni mukaan pikkarit repesivät polvissani potkiessani sain päälle pimppi hoitoa tuntui kivalta pylly on hellä vähän rantuinen kovan remmin jäljiltä. Annoin piiskaa kullalle illalla riisuin alapään paljaaksi levitin reiteni otin reisien päälle pyllyjäi tukevasti reisien väliin piiskasin hitaasti välillänopea piiskaus piiskasin vyötäröstä alkaen polviin saakka lopuksi kultsi kääntyi selälleen levitti reitensä piiskasin pimpin hellästi nesteettulivat molempien reisille tietän saavani itse saman käsittelyn jonakin päivänä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Eilen illalla sain mitä olin tilannut kulta riisuiminut jätti rinssikat sainpiiskaa jaremmiä vuorotellen sain kunnon selkäsaunan piiska viuhkui pakaroilla remmilätisi reisillä pylly on vähän hellä vieläkin.

Sain nauttia illalla hyvästä piiskauksesta vyötäröstä polviin saakka piiskaus kesti kauan sain monta orkkua tänä aikana ihaaanaa! Sain illalla remmiä kulta otti hamoseni pois laskipikkarit polviin sain oman hameeni vyötä sain kovasti tuntui kuin pylly olisi ollut tulessa kultsipiti hyvänä remmin jälkeen pylly on hellä vieläkin pitin tästä ototan uutta remmitystä.

Minä tykkään tarjoilla piiskaa. Sanotaan, että ihmiset, jotka normielämässä ovat alistettuja, tykkäävät piiskata ja sitten sellaiset, jotka ovat hyväosaisia tykkäävät olla piiskattuja. EMT, minä tykkään, että minuun luotetaan, kun toinen on käsiraudoissa ja ottaa piiskaa, kuinka voi olla sen suurempaa luottamusta. Arkielämässä minuun ei paljon luoteta. Ihmiset herättävät minussa aggressioita. Kun on ihmisille aggressiivinen, niin se paljastaa, mitä ne oikeasti ovat.

Vähän niin kuin Jack Bauer-kuulustelu. Kun olen paljastanut aggressiollani toisen, niin voin rakastaa häntä. Ihan vaatteet päällä ja arjessakin minä tykkään kovistella ensialkuun.

En saa piiskaa enkä ole koskaan saanut. Yes, you do, but nicely! Heteropornoa en katsele, mutta ai että tuosta Ei ehkä ole, jos hän on erikoistunut noihin juttuihin, mutta joku voisi laittaa tuonne, jos löytyy?!

Tuollainen hapsupiiska on siitä kiva, että sitä voi käyttää melkoisen huolettomasti. Saa lyödä niin paljon kuin lähtee ja se ei paljoa satu. Itse olen antanut sillä yhtä soittoa tuhat iskua välillä hikeä pyyhkien ja olen saanut viisisataa.

Olisin hyvin voinut ottaa itsekin tuon tuhannen, mutta aika oli esteenä. Tuon piiskan jäljiltä niin miehillä kuin naisillakin on kiihko melkoinen. Ruisantero, siinä on, no niin.. Ei voi olla laittamatta tätä toista puolta asiasta, mitä tällä alalla työskentelevä nainen herättää. Hauska sekä huumorintajuinen persoona ainakin tuntuu olevan, mutta ei voi olla ajattelematta sitä, että mikäköhän hänet on ajanut tälle alalle, koska on varmasti henkisesti kuluttavaa olla tekemisissä ihmismielen että intiimien osa-alueiden kanssa.

On se pakko olla. Aina silloin tällöin käy mielessä jopa sellainen, että jos olisi miljardööri, niin haluaisi pelastaa jonkun tietyn naisen tuolta kaikelta omaan kotiinsa.

Tuollainen ajatusmalli on ollut valloillaan jo lapsesta lähtien joitain tiettyjä dokumentteja katsoessa, että kumpa voisi pelastaa. Noista nykyisistä kappaleista tuli vasta tänään mieleen tää yksi, vaikka se ei ehkä olekaan erityisen hyvä, niin se on kuitenkin vaikuttava ainakin tässä yhteydessä. Varsinkin kun hetkeä myöhemmin näki sitten tämän kyseisen esityksen ensimmäisen kerran. Ennen sitä on nähnyt vain tuon finaaliesityksen.

Tää on niin paras! Koska olen oikeasti lähinnä romanttista aseksuaalia. Toki voisi myös sanoa, että olen lesbo- sekä transsuuntautunut. Sain remmiä tänään olin paljailla muhkeilla reisillä sain remmillä pakaroilleni kunnolla ihanakipu levisi pepulleni sain pari orkkua reitet kastuivat. Olin remmittävänä kiukuttelin kullalleni sain palkaksi kunnolla omaa vyötäni sain huutaa ja potkia peräsai kunnolla remmiä pylly on hellä vieläkin.

Kiimassa sain vitsaa 3. Eilen illalla oli koivuvitsa käytössä pakarani ovat ihanan hellät vieläkin sain nauttia kunnon selkäsaunasta ja parista orkusta. Siitä ei livetä vaikka mikä painaisi päälle. Lienee varmaan ihan se ja sama mitä kirjoittaa tyyppi joka esiintyy vuoroin naisena ja miehenä ja suoltaa viestikaupalla fantasioitaan joista ei saa edes selvää kun näppiksestä tuntuu puuttuvan sekä piste, että D-kirjain! Ja sama toistuu joka ikisessä keskustelussa missä vaan piiska mainitaan edes sivulauseessa.

Suunnilleen kerran viikossa vaimo köyttää minut perusteellisesti. Kyynärpäät ja ranteet selän taakse. Nilkat yhteen ja kiristys taakse ylös. Osoittaakseen avuttomuuteni hän lätkii kovan letkun pätkällä pakaroitani ja kutittaa jalkapohjiani niin että minun on pakko rimpuilla sen verran kuin pystyn.

Sen jälkeen menemme hän menee itse asiaan. Olen lähempänä 7-kymmentä ja tarvitsen tämän tyypin stimulantteja. Vaimoani en enää voi sitoa. Tämä nainen tykkää saada piiskaa, missä vaan muodossa.

Se itsessään ei riitä laukeamiseen, vaan sen jälkeen seuraa paljon muuta kivaa. Mielestäni melko yleistä nautintoa, vaikka joillekin pervo ajatus.

Joo sama tyyppi kirjoitusvirheistä ja tavasta päätellen kirjoittanut monet viestit. Mahtaa olla kalu tumputettu punaiseksi ja näppis hoitoaineessa.

Mee hoitoon, pilasit hyvän keskustelun. Oman halukkaan naisen piiskaaminen on mukavaa puuhaa. Mikään ei nosta kiimaamme paremmin kuin kunnon piiskaaminen. Kaikkien, jotka tuntevat vähänkin vetoa ajatukseen piiskaamisesta, kannattaa kokeilla sitä.

Naisen orgasmeja on enemmän ja voimakkaampia, miehen nautinto on myös paljon lujempi ja parempi, jos tuntee pitävänsä naistaan vallassaan. Piiskan avulla suhde roihahtaa aivan ennenäkemättömiin liekkeihin. Onko täällä ei ole naisia joka pidätte miehen piiskaaminen mukava puuhaa? Olen 50v mies joka haluan saada piiskaa!

Perseilenkö vai enkö Piiskaa, panee ja ottaa kyselemättä. Ei ole muuten väkivaltainen, pirtsakasti vain seksin aikana.. Erosin juuri entisestä ja uusi on hakusessa. Ei ihan helppoa omilla kovilla kriteereilläni. Minä haluan saada piiskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajatus piiskan saamiseta kiihottaa, mutta se sattuu sitten ihan oikeasti. Me tiedämme sen ja kun puolisoni "uhkailee" antavansa piiskaa jos en ole "kiltisti" tiedän, että kohta sattuu, mutta olen kieltävinäni että "ei saa" Nämä on sovittuja juttuja.

Oikeasti saan piiskaa niin, että jäljet näkyvä muutaman päivän ja huudan ja valitan piiskauksen kestäessä. Olemme sopineet, että kun piiskataan, piiskataan oikeasti. Käytämme kuitenkin jotain koivuvitsoja tms.

Sekä saannista että antamisesta. Kun olen saanut, tiedän, mitä ja miten antaa. Minusta on hurjan kivaa katsella, kuinka piiskan läjähdyksen jälkeen pakarat hytkyvät. Piiskauksessa on kaksi asiaa yli muun eli turvallisuus ja luottamuksellisuus. Turvallisuutta taas se, että piiskaa annetaan sopivan kovaa eikä tehdä mitään vaurioita. Mehän oltiin niin salskeita sankareita. Siinä suuressa taistelukohtauksessakaan emme ehtineet edes toistemme kimppuun käydä, kun jo konttasimme pitkin pihanurmea Kossut mukista läikkyen.

Tuota, mennäänkö vilvoittelemaan välillä? Teimme saunan eteisessä paukut ja istuimme taas ulos penkille. Hikiset kehomme höyrysivät jo hieman viilenneeseen kesäiltaan.

Minä vähän arastelin sitä elokuvarunkkailun esiin ottoa ja toivoin, ettei Mara jatkaisi siitä, mutta tietenkin hän teki niin. Nuoruuden hölmöilyjä, yritin vähätellä. Ajattelin sitä vuosia niin, että olin tulla hulluksi. Vähän hermostuttaa tunnustaa tätä sinulle, mutta sen takia me erottiinkin. Semmoisen joutavan takia, parahdin.

Oliko se sitten sinusta joutavaa, hän kysyi oudon puuroisella äänellä. En kestä muuten, hän alkoi vuodattaa ihan tuskaisena. Tai oikeastaan ymmärsin olevani. Voi vittu, että tämä on vaikeaa. Tuota, jo ennen avioeroa menin muutaman kerran sänkyyn Tanelin kanssa.

Ja nyt olemme tehneet sitä säännöllisesti. Öö, en tiedä, mitä sanoa, mumisin pää pyörällä. Eihän, hän kuiskasi ja nieleskeli. Kylmät väreet puistattivat koko ruumistani. Tuijotin paskajäykkänä eteeni mitään näkemättömin silmin.

Miten turha kuvitellakaan, etteivätkö salaisuudet kotikylällä olisi julkisia. Ketkähän kaikki tietävät homoudestani? Itse olisin halunnut pitää se ihan omana yksityisasianani. Päätin käydä pesulla ja lähteä kotiin.

Koko juhannusloma oli pilalla. Kun nousin mykkänä ylös, Mara säikähti: Koko kylä tietysti tietää, ärähdin ja astuin saunan eteiseen. Vain minä ja Taneli. Hah, vannominen ei ole koskaan estänyt todistajia valehtelemasta, tuhahdin mielessäni syyttäjän kokemuksella. Saunan puolella kauhoin ämpäriin pesuvettä ja aloin huuhtoa jo kuivahtanutta hikeä vartaloltani.

Kuulin selkäni takaa Maran tulevan sisään. Äkkiä hänen väkevät kätensä puristuivat ympärilleni ja hän veti minut takaapäin tiukkaan syleilyyn. Yllätyksestä huolimatta ryhdyin riuhtomaan ja tempomaan itseäni vapaaksi.

Maran ote muuttui vain kovemmaksi ja hän painoi minua lauteita vasten. En, ennen kuin kerrot, oletko sinä homo vai et, hän suorastaan nyyhkytti minun korvani juuressa.

Sinä et tajua, mutta sinusta minä niitä unia näin kaikki nämä vuodet! Ja haluan, hän puuskutti epätoivoisenkuuloisesti, ja minä lakkasin pyristelemästä vastaan. Jähmetyin kuin halvauksen saanut. Mara päästi minut irti. Käännyin hitaasti ympäri ja tuijotin sitä pelästynyttä isoa miestä, joka vapisten tuijotti lattiaa.

En tiedä, miksi, mutta kourani puristui nyrkkiin ja meinasin jo huitaista häntä päin näköä. Tönäisin hänet kuitenkin vain syrjään ja menin pukuhuoneeseen. Otin ison huikan suoraan Kossu-pullosta. Mitä hemmettiä tällä kylällä oikein tapahtuu! Äkkiä käännähdin ja huusin täysillä saunan ovelle: Olin jo kauan ennen kuin lykin sitä perkeleen Tanelia perseeseen! Oletko nyt, vittu, tyytyväinen?!

Saunan ovi raottui ja Maran totinen naama katsoi minua surullisena. Että minä sillä hetkellä vihasin sitä äijää ja samalla tunsin kummallisen, valtavan hellyyden aallon työntävän minua häntä kohti.

Otin pari askelta hänen luokseen, läpsäisin häntä kevyesti poskelle, tartuin nenästä ja väänsin. Mara parahti kivusta, kirosi ja kaappasi minut syliinsä. Hurjissa väännöissä horjahdimme pihalle, kaaduimme nurmikolle ja painimme kuin aikamiehet. Ja me nauroimme ja nauroimme ja nauroimme. Hemmetti, vanha kaveri oli homo ja sitä sai puristaa siinä syliinsä!

Tässä oli jotain aivan mahtavaa, kuin helpottavaa, jotain yhteistä. Kun vähän rauhoituimme siihen apilankukkien sekaan, silitin hänen poskeaan ja sanoin: Mutta enhän minä ole. Mutta tehän naiskentelette keskenänne. Ketä muutakaan täällä panisi? Mitä me sitten tässä nurmikolle lojumme? Mara kaivoi saunan eteisen nurkkakaapista öljypullon ja kortsuja. En voinut olla ilkkumatta, oliko tämä hänen ja Tanen vakituinen panopaikka.

Sain ilkeän irvistyksen, että toinen niistä. Kietouduimme halaukseen, suutelemaan, nuolemaan ja näykkimään toistemme naamoja. Kädet vaelsivat puristelemassa ja hyväilemässä toisen selkää, pakaroita. Turpoavat kalut painautuivat toisiinsa. Huohotimme tosi kiimassa ja horjahtelimme sinne tänne pöytään, raheihin, seiniin törmäillen.

Kumpikin oli tulikuumana himosta, minä ja minun kaverini. Lopulta murisin kyrpä räjähtämäisillään, että nyt persettä ja vähän äkkiä. Työnsin Maran lauteita vasten ja liukastin meidän paikkamme hetkessä. Painoin häntä niskasta kumaraan ja sovitin terskaa aukolle. Maran reidet vapisivat, ja kehotin häntä rentoutumaan. Aloin työntyä sisään ja voih, miten kivasti hän pani vastaan.

Kiihkoissani hermostuin niin, että painoin oikein voimalla ja upposinhan minä lopulta sisään. Mara päästeli tuskaisia hönkäisyjä, kiroili, voihki ja valitti. Hän puisteli päätään vartalo välillä nytkähdellen. Hitto, että oli mahtavaa olla sen ison kaverini sisällä.

Tartuin tiukalla otteella hänen harteistaan, pyörittelin lanteita pakaroita vasten, välillä tikkasin kuin ompelukone, välillä herkuttelin pitkillä hitailla työnnöillä.

Lopulta puristauduin hänen selkäänsä ja kiedoin kädet rintakehän ympäri. Tuntui aivan mielettömän upealta tuntea se hikinen mies siinä sylissäni, iho ihoa vasten. Annoin mennä täysillä ja laukesin valtavassa hurmiossa aivot täysin pimeinä. Istahdin alalauteelle aivan onnessani, siis silmät älyttömästi pystyssä ja suu typerässä virneessä.

Mara nojasi edelleen keskilauteeseen siinä vieressä. Harittivat hänenkin silmänsä ja hän puuskutti raskaasti. Lopulta hän kähisi melkein äkäisenä: Hän läpsäisi minua takaraivoon. Kaappasin hänet syliini ja uppouduimme suudelmaan. Jotenkin ehkä kumma, että niin vanhan kaverin paneminen ei siinä vaiheessa vielä tuntunut sen hämmentävämmälle. Tarkoitan, että suhteemmehan oli käytännössä liki kolmekymmentä vuotta rakentunut ihan muulle kuin seksille.

Eihän sellaista kaveria luulisi voivan panna, mutta itse asiassa olin jopa melkoisen onnellinen. Niin vakuutti Marakin olevansa. Hän ei halunnut kuitenkaan minun ottavan itseltään suihin.

Hän silti runkkasi päälleni, kun istuin siinä lauteilla ja hän seisoi edessäni. Puristelin hänen hauiksiaan ja harteitaan, löin nyrkillä rinta- ja vatsalihaksia. Hän murahteli äkäisenä ja repi hiuksiani, kunnes vittu saatana perkelettä karjuen roiski naamalleni ja rinnalleni. Sitten hän raskaasti huohottaen hieroi väkevällä kouralla spermat ihooni. On muuten kiihottavaa katsoa, kun kova kalu paisuu ja ampuu mällit parin sentin päässä pärstästä.

Loppuehtoo meni juopotellessa, kaulaillessa, lauteilla hikoillessa ja toisiamme vastoilla pieksäen. Tietenkin juttelimmekin kaikesta mahdollisesta, muistelimme edelleen kepposiamme ja mietimme tulevaisuutta. Sitä minun oli vähän vaikea kuunnella, kuinka Mara oli alkanut haaveilla minusta niiden unien myötä ja kärvistellyt kaipuussa. Kun hän oli kuullut Tanelista ja minusta, hän oli salaa riemastunut ja päättänyt päästä naimaan kanssani vaikka väkisin.

Siitä saimme aiheen vähän nahistella leikisti. Mutta kun Mara alkoi kysellä, olisiko meillä mahdollisuutta yhteiseen tulevaisuuteen, menin vaikeaksi. Lupasin, että voisimme tietysti harrastaa paneskelua, mutta parisuhde oli minusta hankala asia. Miten se olisi edes mahdollista, kun asuimme niin kaukana toisistamme. Ja muutenkin tämän kotikylämme takia, kaikki tunsivat meidät. Ja mekin tunsimme toisemme, mutta ihan väärällä tavalla suhteen kannalta.

Mara vaikutti vähän pettyneeltä ja yhteisestä päätöksestä jätimme asian hautumaan. Minä hoipertelin lopulta kotiin, kun koillisesta nouseva aurinko työnsi minua selästä. Aamulla sain nukkua yhdeksään asti. Sen jälkeen pikku pojat livahtivat sänkyyni ja käyttivät minua trampoliinina niin, että katsoin parhaimmaksi paeta tupaan aamupalalle. Veli ja käly olivat navetalla töissä.

Äiti vanhaan suloiseen tapaansa nyrpisteli krapulalleni ja marmatti, oliko minun pakko ryypätä niin pitkään sen Maran kanssa. Annoin hänelle suukon ja sanoin, että ehdottomasti oli ollut pakko.

Muistelin ensin hymy mielessä, kuinka hienoa ilta meillä olikaan Maran kanssa ollut. Mutta sitten aloin epäröidä, oliko sittenkään järkevää homoilla kotikylällä. Pientä epäilystä tunki mieleen, kun kauheasti ei houkuttanut paljastuminen pitäjän suureksi pojaksi homona. Mitähän Mara mahtoi nyt tuumia? Kun veli ja Johanna palasivat sisälle, tuli puheeksi ne Tanelin näyttelynavajaiset.

Kutsu oli tullut koko perheelle, tilaisuus alkaisi puoli viideltä. Päätimme lähteä porukalla, vaikka iltalypsyn takia siellä ei voitaisi viipyä pitkään. Samalla kirkolla tulisi tehtyä viikonlopun ruokahankinnat. Koska kaikki eivät olisi mahtuneet veljen autoon, minä aioin lähteä moottoripyörälläni – tosin veli yritti tarjoutua tulemaan sillä.

Mara kuitenkin soitti ja ilmoitti ottavansa minut kyytiinsä. Matkaan lähdettiin jo puoli neljältä. Haimme Mara kanssa Tanelille kuohuviinipullon. Taneli ilahtui nähdessään minut ja Maran. Kun kättelimme, kumarruin lähemmäs häntä ja piruuttani kuiskasin, ettet sitten malttanut pitää salaisuuttamme kymmentä vuotta pitempään.

Taneli häkeltyi ja vilkuili meitä molempia nolona, mutta maailmamiehen tyyliin otti tilanteen haltuunsa ja ilmoitti, että jatkot olisivat paikallisessa paremman tason pubissa. Pienen neuvottelun jälkeen Mara lupasi toimia juoppokuskina ja perheellenikin – äitiä lukuun ottamatta – asia sopi hyvin. En ole mikään taideasiantuntija, mutta maalaukset eivät tehneet minuun vaikutusta. Videoteos kyllä säpsäytti sekä Maraa että minua.

Se oli sekava silppu nopeasti eteneviä pätkiä, joissa vilahteli maisemia ja eri ihmisiä ilman järkevää yhteyttä toisiinsa. Mutta se säpsäyttävä hetki oli parin sekunnin pätkä, jossa me kaksi toimintasankaria pullistelimme lihaksiamme yläruumiit paljaina ja umpikännissä.

Onneksi edes veli ja äiti eivät tunnistaneet meitä, mutta me olimme silti vähän ankeina ja vittuuntuneita Taneliin. Mutisimme Maran kanssa hiljaa, että pubissa viemme kyllä Taneliin miestenhuoneeseen ja annamme miesten kädestä, tai kyrvästä niin kuin Mara hihitti.

Näyttelyssä ja myöhemmin pubissa oli kunnan silmäätekeviä, vanhoja koulukavereita ja opettajiakin. Varsinkin kapakassa monet halusivat vaihtaa kuulumisia kanssani. Kaikki eivät vain minun itseni takia, vaan siksikin, että veljeni on jonkinmoinen poliittinen kiho paikkakunnalla.

Vähän kiusalliseksi tunsin oloni, varsinkin kun Mara kiilasi koko ajan kyljessä kuin omistaisi minut. Tanelikin alkoi tulla humalaan ja piti turhan usein kättä kaulallani. Tivauksesta huolimatta kieltäydyin arvioimasta hänen näyttelyään vedoten siihen, etten todellakaan tiedä taiteesta mitään, enhän sentään kehdannut sanoa, etteivät työt olleet minusta kaksisiakaan.

Kännissä hän alkoi sitten ehdotella, että Mara ja minä lähtisimme hänen luokseen jatkoille. Kieltäydyin nopeasti ja pyysin Maraa heittämään minut kotiin. Homohommat kotikylällä alkoivat äkkiä tuntua aika ahdistavalta, mieli myllersi levottomana.

Matkalla Mara pysäytti tienlaitaan yhdellä metsätaipaleella. Luulin, että hän tarvitsi kusitauon, mutta hän kääntyikin katsomaan minua selvästi nälkäisenä ja laski kätensä reidelleni. Meillähän oli ihan mieletöntä eilen illalla, hän ihmetteli pettyneenä. Mutta jotenkin tämä on outoa. Kotikylä, Tanelin touhotus ja kaikki.

Ja sinä, vanha kaveri. Sitä paitsi haluan olla perheenikin kanssa. Siitä ei ole kysymys. Minä vain… Kai tämä on vain yllättävää, hämmentävää. Sitä paitsi, kuka tietää, kyrvästäni saattaisi olla silloin tällöin aika mukava saada sinut taas vinkumaan tuskissasi. Harkitaan, virnuilin lopuksi keventääkseni tunnelmaa. Pihalla hän vielä hiljaa kysyi. Mutta miten olisi kevyt juoksulenkki sunnuntaina illan suussa.

Kun olen krapulasta selvinnyt. Lauantai sujui oikein rattoisasti veljenpoikien kanssa riehuessa ja illalla veljen kanssa saunassa, kun panimme maailmaa järjestykseen. Iltapäivällä Taneli soitti ja ehdotti hänkin yhteistä saunailtaa Maran kanssa. Sitten hän arastellen pyysi anteeksi, että oli paljastanut minut Maralle. Huokaisin, että ei siitä nyt loppujen lopuksi niin suurta vahinkoa ollut seurannut. Onneksi hän ei ymmärtänyt.

Sunnuntaina viiden maissa soitin Maralle, että olin toipunut sen verran, että pystyisin jo juoksemaan. Pyyhkäisin hänen luokseen ja lähdimme metsään harrastamaan maastojuoksua vanhoilla tutuilla lapsuuden poluilla. Puuskuttaen ja yltä päältä hiessä päädyimme lopulta tasaiselle kallion laelle, jossa kasvoi jäkälistä ja sammaleista nousevia matalia näreitä ja koivun vesoja.

Istuimme alas ihailemaan maisemaa ja keräämään voimia loppumatkaa varten. Pian tajusin Maran tuijottavan minua vaivihkaa. Samassa syöksyin hänen kimppuunsa ja kaadoin alleni. Hänen raajansa ampaisivat ympärilleni tiukkaan puristukseen. Suutelimme ja se muuttui pian hurjaksi ahmimiseksi. Kierimme ympäriinsä jäkälät lyttyyn. Vaikka olimme hikoilleet jo muutaman kilometrin ja vaikka olimme aikuisia miehiä, tuntui riemukkaalta möyriä siinä poikamaisesti kisaillen toisiimme kietoutuneina.

Ja piankin hullussa kiimassa. Metsä villitsee suomalaisen, sitä se varmaan on. Pitäisikö äkkiä juosta sinun luokse, huohotin Maran korvan juuressa, kun hän niittasi minua kallioon. Minulla on välineet mukana, hän kuiskasi vinosti hymyillen. Mutta älä kurita enempää, antaudun heti, kun naitattaa niin. En ollut koskaan aiemmin rakastellut luonnossa, kauniissa kesäillassa.

Se oli varmaa lähestyvän juhannuksen taikaa. Aivan loistava, upea, kiimainen, kaunis, mitä vielä kokemus. Teimme sen edestä ja takaa ja lopulta laukesin, kun Mara ratsasti minulla.

Hän vain hihkui riemuissaan voihkien, että minun helvetin iso pamppuni tappaa hänet. Itse olin niin onnellinen, että otin häneltä suihin, tosin mällit ohjasin kanervikkoon. Mara tykkäsi siitä hommasta niin, että tukastani repien nussi suutani rajusti, että sain kakoa koko ajan. Oli silti kiva tehdä kaveri onnelliseksi. Palasimme takaisin rauhallisesti kävellen.

Peuhaamisemme oli käynyt kunnon kuntoilusta, oikea maastojuoksun loppukiri, joten voimia ei enää riittänyt ravaamiseen. Matkalla Mara kertoi, että Tane oli viikonlopun aikana soittanut parikin kertaa ja kysellyt, olinko sittenkin kyrpiintynyt siitä paljastuksesta niin paljon, etten halunnut tavata häntä enää. Harmittihan se, mutta jotenkin muutenkin tunnen vieraantuneeni hänestä.

Onhan hän sentään vanhoja kyläläisiä ja ollut aina molempien kaveri. Mutta ei sitten mitään puheita menneistä homoiluista. Eikä varsinkaan harrasteta mitään kimppapanoja!

Tosi miehekästä, vauhdikasta ja kovakouraistakin menoa niin, että seuraavana päivänä kipeänä on muutkin lihakset kuin kyrpä ja persereikä, Mara alkoi vääntää päätäni kainaloonsa äristen muka äkäisenä. Ensi kerralla itket mutta kerjäät silti lisää, uhosin nauraen ja riistäydyin irti hänen otteestaan. Hyväntuulisina pääsimme takaisin kylälle ja koteihimme.

Suihkussa mietiskelin tätä kumman ristiriitaisia tunteita herättävää tilannetta, joka oli syntynyt. Maran kanssa oli oikeastaan tosi mukavaa olla ja peuhata. Mutta oliko sillä mitään tulevaisuuden mahdollisuuksia oikeasti? Mara oli sidottu tilaansa ja minä kaupunkiin.

Ja eikö tämän tunteen pitäisi olla mukavan sijasta jotain syvempää? Ja Taneen ajattelin joka tapauksessa pitää kohtalaista ja muodollista etäisyyttä. Sitäkin tutkiskelin sielussani, mitä minulle merkitsi Maran ja Tanen suhde. Mara oli sanonut, että se oli vain paneskelua paremman puutteessa, mutta oliko kuitenkaan? Tyytyisikö Mara vain muistelemaan minua, kun joutuisimme olemaan pitkiäkin aikoja erossa toisistamme?

Eikö iltaiset visiitit Tanen luona alkaisi houkuttaa? Hyväksyisinkö minä moiset pallien paineen purkamiset? Sitten älysin rauhoittaa itseäni, ettei tässä vielä likimainkaan oltu naimisiin menossa, tuollaiset pohdinnat olivat naurettavaa ajan hukkaa. Koko juhannusviikon sain viettää pääasiassa sukuni parissa. Pikku vekaratkin jättivät minut jo sen verran rauhaan, että saatoin autella tilan töissä.

Pitkin hampain suostuin siihenkin, että veljeni sai elvistellä ajelemalla pyörälläni pitkin pitäjää. Oli se niin polleaa äijää, että nauratti. Tiistai-iltana kävin Maran kanssa Tanen luona. Asettamani ehdot olivat menneet perille, sillä Tane ei viitannut mitenkään seksijuttuihimme, ei edes Maran ja hänen välisiinsä.

Tosin hän vilkuili välillä siihen malliin, että taisi mieli kuitenkin tehdä ottaa asia puheeksi. Tiukasti pitäydyimme kuitenkin paikallisiin kulttuuriharrastuksiin ja toisaalta suomalaisen oikeusjärjestelmän toimivuuteen. Myöhään keskiviikko- ja torstai-iltana kävimme Maran kanssa lenkillä. Molemmilla kerroilla päädyimme Maran saunalle rakastelemaan. Tietenkin uteliaisuuttani houkuttelin keskiviikkona hänet panemaan minua sillä rajuudella, jolla hän kehui nussivansa Tanea.

Siis siitä huolimatta, että olen aika ehdoton top. Kyllä sitten sainkin totisesti kyytiä. Vaikea uskoa, että yleensä niin leppoisasta miehestä paljastui sellainen villi peto, raivostunut karhu suorastaan. Hän paiskoi ja piteli minua, miten halusi, ja minä vain vikisin – täysillä nauttien kylläkin.

Vaikka olin aina kuvitellut itseni rajunpuoleiseksi rakastajaksi, taidan tosiaan olla kiltti pieni enkeli Maraan verrattuna.

Ainakin sitten torstaina olin hellääkin hellempi. Ei Mara sitä valittanut, ehkä siksi että rakastelumme kesti tosi pitkään, iho ihoa hyväillen. Kylän juhannusjuhlilla – tai tarkemmin niiden jälkeen – tapahtui jotain tosi typerää, mikä sai minut polttamaan päreeni.

Perinteiset juhlat järjestetään nuorisoseurantalolla ja sen takana olevalla kentällä, josta on vain noin sata metriä järven kokkorantaan.

Lasten takia minun perheeni pidättäytyi alkoholista, kunnes kokko kymmeneltä sytytettiin kymmeneltä ja lapset vietäisiin nukkumaan. Innostuneissa tunnelmissa juhliin kuitenkin valmistauduttiin saunan jälkeen.

Pojatkaan eivät vastustelleet hieman juhlavampiin vaatteisiin sonnustautumista. Juhlat olivat tosi tunnelmalliset, laulua, runonlausuntaa, tanssia ja juoruilua – niin kuin aina. Oli suloista katsoa, kuinka äitikin suorastaan hehkui hoitaessaan toisten mummojen kanssa kahvitusta ja muuta virvoketarjoilua.

Kylän lapset juoksivat ympäriinsä, isännät ja emännät vaihtoivat kuulumisia, joita kuulivat muutenkin joka päivä. Tietenkin osa miehistä ja nuorisosta kävi salapulloilla, aikuiset liiterin takana, nuoret pienessä metsikössä. Jos sellaista kukaan koskaan on paheksunut, niin korkeintaan vain lempeästi ja huumorilla. Tajuaakohan kukaan, miten paljon tuollaiset juhlat vahvistavat yhteisön identiteettiä ja yhteenkuuluvuutta. Ne ovat todella tärkeitä tapahtumia.

Pysyttelin pääasiassa perheeni parissa, vain muutamien tyyppien kanssa kävin rupattelemassa ja jotkut minun kanssani. Kylän kriminaalille naureskelin, ettei minulle kertoisi juttujaan, kun syyttäjänä edustan vastapuolta. Mara kulki läheisyydessäni koko ajan, ellei vieraillut liiterin takana. Tanekin kävi juttelemassa, myös veljeni kanssa. Tane oli selvästi jo hyvässä kaasussa.

Hänen asenteestaan minuun näkyi selvästi, mitä hänellä oli mielessä. Pitelin häntä käsivarren mitan päässä naureskellen, vaikka oikeasti minua inhotti se rivo kiilto niissä humalaisissa silmissä.

Marakin vähän rypisteli otsaansa Tanen yrityksille. Kun sukuni poistui puoli yhdentoista maissa, saatoin kaivaa oman pulloni esiin ja liittyä kylän miesten joukkoon liiterin takana.

marraskuu Mies antaa ulkona raisiossa seksitreffit hieronta treffi rakkaus porrno kurkku perseseen. hd testi äiti joensuu cunnilingus seniori porno thai hieronta kokemuksia ii2. suomi24 seksi ei kiinnosta miehen siveysvyö harkka nainti liveseksi vanhaa pillua tatuointi ranteeseen lupiini kalua deitti seuraa fennia. 8. lokakuu Kalu pyrki väkisinkin pystyyn öisin, ja salaa runkkailin kun kuulin että äiti nukkui. . Kyllä mua kiinnostaa myös oman ikäiset tytöt, mutta äidin kanssa se Melkein kuin me oltais naimisissa, siis että äiti antaa mulle pillua . Totta kai alastoman äidin näkeminen sai kaluni kovettumaan, ja äitikin huomasi sen. joulukuu Yksipuolinen mielikuva homoista antaa varmaan aika vitunmoiset paineet Homoseksuaalisten oikeudet ovat kuitenkin yhä valtavassa murroksessa! .. ei kyllä sen enempää kiinnosta sauna jonka kävijät kuuluvat muuhun . syliini imaisten kaluni ahnaaseen suuhunsa. aaah.. miten hyvältä se tuntuikaan.

Thaihieronta homoseksuaaliseen varkaus sm bondage