Homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa gay seksi

Normaalisti se kiinnostus toisia miehiä kohtaan tulee teini-iässä. Yleensä ne miehet, jotka ovat vanhemmalla iällä jättäneet vaimonsa, eronneet,alkaneet 'uuden' elämän ovat nuorempien perään. Varsinkin yhdellä opettajalla oli aina kiinnostuksen pilke silmäkulmassa, kun lähestyi minua - en ollut hänestä koskaan kiinnostunut.

Miehesi saattaa myös alkaa käyttäytyä naisellisesti ' bottomimaisesti'. Itse kokeneena en halua pelotella, mutta ymmärrän huolesi. Teini-iästäni muistan harmilliset hetket esim. Toivon rohkeutta havainnoida ja kuulostella.

Tää katse on kyl sellanen juttu, jota itekin komppaan. Miehillä on tapana tsekata mahdolliset partneriehdokkaat. Se on sellainen automaattinen jutska, joka tulee melkeinpä selkäytimestä ja vaikea vastustaa, oli kyseessä homo, bi tai hetero. Jos ukossa on siis ainesta bisseksi, niin kyl sen siitä vilkuilusta näkee. Ja tosiaan, bissestähän tässä puhutaan, jos seksi kuitenkin vuoteessa miehen kanssa sujuu. Bisset on aikas hyviä kameleotteja piiloutuun esmeks vaimoiltaan, koska monet edelleenkin kuvittelee, että se on joko tai, joko oot sellainen homomainen mies tai heterojässikkä.

Bisset eivät ole välttämättä kumpaakaan, vaan kruisailevat siellä missä sattuu ja itse asiassa pitävät noista stereotypioista, koska niiden taakse voi piiloutua. Joo, kyl noi miehet toisiaan kattelee ja kundit kans. Bisseissä on se inhokki, et ne ei tiiä oikeen mitä ne ois. Vähä niinku ollako vai eikö olla. Toisaalta naisetki o aika inhoja vittuilee ja muuteki- kokemusta on. Kylhän sitä kundi kivaa kundii kattelee. Bisseä en kauheesti arvosta vaikken syytäkkään.

Mut mul on kokemusta siitä et kyl ne touhuilee itekin ku silmä välttää. Homoudestani oon ihan ylpee ku noi toiset sit menee kadulla ja vilkuilee vaan ja odottelee tilaisuuttaan. Mäkin meen mut eri mentaliteetilla.

Tavattiin ravintolan baarin tupakkakopissa ja sitten siinä tuli juttuu yhen kundin kanssa ja se esitteli mulle itsensä xx ja hetero. Mulla meni pasmat ihan sekaisin, kun kävin ajattelee, että luuleeko se mua homoksi? Vai mistä moinen esittely? Onko teille käynny samaa? Olikohan se oikeesti hetero? Vai mitä se haki asialla? Toi esittelytapa säästäis niin monta turhaa vetvomista ja ketjua tältäkin foorumilta. Jokaikinen hintti tuntuu ihastuneen joskus poikaan joka piiiiiitkän vetvomisen jälkeen osoittautuukin heteroksi.

Jäätyi siinä vähän paikalleen hetkeksi kans - ja toinen lähti taakseen kattomatta sinne linja-autoasemalle päin. Mitä tulee homon tunnistamiseen, niin mulla on niin huono näkö että automaattisesti pidän kaikkia homoina - niin naisia kuin miehiäkin.

Ne kun on niin sukupuolettoman näköisiä muutenkin. Etusormen pitäisi olla selvästi lyhyempi kuin nimettömän, ei yhtä pitkä tai pitempi. Tämä kertoo sikiöaikaisen maskulinisaation asteen ja sillä on vastineensa aivojen maskulinisaatiossa, joka korreloi joidenkin mielestä selvästi seksuaaliseen suuntautuneisuuteen. Jos etusormi on lyhyempi kuin nimetön, on mies todennäköisesti heteroseksuaali.

Jos etusormi on samanpituinen tai pitempi kuin nimetön, on mies todennäköisesti homoseksuaali. Tosin minä olen homo, ja nimetön on pitempi. En myöskään ole kuullut, että teoria pätisi naisten homoseksuaalisuuteen. Naisilla ja homoilla bottom on pitkä etusormi. Hetero miehillä pitkä nimetön. Jos pitkä etusormi ja masennusta tai muuta paniikkia,niin se merkitsee puuttuvaa testosteronia,ja mies on auttamattomasti homo.

Sentin verran pidempi nimetön on mulla kuin etusormi Miten tämä liittyi nyt tähän aiheeseen millään tavalla? Joitakin "sairauksia" kuten homoutta vaikea tunnistaa. Mutta jos mies on naismainen ja seuraa katseellaan ja kiinnostuksellaan muita miehiä on syytä varoa ettei joudu pukamat lujille.

Tiedän monia homoja ja kaikille yhteistä: Mitähän sä teet sillä tiedolla, kuinka miehen piuhat kulkee. Tietenkin se on jomalaton loukkaus sua kohtaan, jos ukko katselee vieraita miehiä. Nainen ja tammahevonen ovat ihan samanlaisia vihassaan eli ikuisia.

Että kun sä saat tietää miehesi homouden, niin alat sitten vainoamaan miestäsi kostoksi, kunnes se päätyy hirteen. Joka tapauksessa miehesi on ilmeisesti sivistyneempi kuin sinä, tuskin ruotii sinun persoonaasi nettipalstoilla. Ehkä sillä on toinen nainen.

Vie miehesi aivokuvaukseen, josta selviää että jos hänellä on ERI kokoiset aivot, oikea puoli suurempi, niin hän on normaali heteromies. Jos hänellä on samankokoiset aivopuoliskot, niin hänellä on naismaiset aivot, jolloin on erittäin suuri riski että hän on homo. Tämänkö takia homot ovat taiteellisia osatessaan käyttää naistenkin vahvoja aluita aivoissaan. Tossa ollu mitää järkee ku suomalaisella miehellä oo aivoja ollenkaa perkele.

Homo pyyhkii perseensä,heteromies ei. Siis vessassa ison hädän yllättäessä. Ei juuri mistään, hiusten väri, korut, vaatteet jne. Homot ovat erilaisia persoonia aivan siinä missä muutkin.

Kaikkien ihmisten luonne ja ulkonäkö ei määrity heidän seksuaalisen suuntautumisensa mukaan, vaikka todella monelle on ilmeisesti pinttynyt homoista tietynlainen mielikuva median takia. Ei homoja tunnisteta kaulahuivin, lantion heilutuksen tai tietynlaisen puhetyylin perusteella, niinkun ei heteroitakaan.

On siis mahdotonta tehdä ohikulkijasta tai jopa sinulle läheisestä henkilöstä täydellinen diagnoosi, sillä ainoa joka voi täysin sataprosenttisesti oman homoutensa tietää on henkilö itse. Ja tietenkin ihmiset joille hän on sen itse rehellisesti kertonut.

Ihmisten on oltava ylpeitä siitä mitä ovat, ja toisten on se hyväksyttävä, piste. Harrastaa extreme-lajeja ja tai karatea. Nää ei liiku yleensä naisten seurassa. Femmet tunnistaa siitä, että niillä varsinkin o naisseuraa ja karttavat kaikkea ryhmässä urheilua. Naisten seurassa liikkuminen ei kerro onko homo vaiko hetero, ellei nyt ihan jatkuvasti jatkuen Homot voi harrastaa mitä tahansa, liikkua missä tahansa kenenkä kanssa tahansa milloin tahansa minkä näköisinä tahansa tehden vaikka mitä tahansa.

Yleensä ne on homoja, ketkä tuntuu olevan. Eli homoja on ne, jotka tuntuu olevan. Kerroinpahan stereotypian jonka mukaan jotkut toimii. Että JOS olis homo, niin mitä harrastais Homot karttaa yleensä ryhmäurheilua jostain syystä, esim. No jos vertaan painia ja karatea, niin paini on paljon haastavampi. Mutta kyllä homoille sopii balettikin, ja sitä paitsi monet miespuoliset heterot harrastaa varmasti balettia, että älä yhtään yritä Ei se harrastus ole mistään egosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta kiinni.

Ja kyllä homoja on paljon ryhmäurheilulajeissa. Ootko muuten kattonu leffaa "äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä"? Katoin tänään, oli tosi hyvä leffa. Katoin myös elokuvan "the Hunter".

Nämä jos menis jakeluun kaikille niin joiltakin epäselvyyksiltä maailmassa vältyttäis. Kyllä se on gay. Homon tunnistaminen ei taida olla ihan helppo juttu. Ite mietin joskus tätä asiaa, mut toisaalta mitä välii sillä on vaikka joku näyttäs homolta? Ihmiset tykkää luokitella maailman ilmiöitä esim. Itelläni opiskelukavereista suurin osa on naisia, on joukossa miehiäkin, mutta kukaan ei oo tullu kyselee homoudestani tai korostanu heteronormatiivisuutta.

Luulisin kuitenkin, että jotkut ihmsiet osaa tunnistaa homon, Musta se voi näkyä päällepäin, koska oon poikamainen ja mulla on kyllä kauniit kasvot, ääni ja puhetapa on ehkä vähän naisellinen ja en esim. Ihan kaapissa olen ja ikää kohta 23 vuotta, kuka osais arvata juuri musta etten ihan heteroksi luekaan itseäni ;- Toinen homo kyllä tunnistaa, siitä on kokemuksia. Monet homot istuu jalat ristissä kuten akat.

Ihan yksinkertaisesti mies on seksin aikana kalsea, ettei vaikuta olevan mukana, luulen näin omistakin seurustelukavereista, ja miesporukassa he myös viihtyivät ja olivat ihastuneita enemmän miehiin, naisten kauneus ei sytyttänyt. Piilohomo kohtelee naistaan kylmästi ja haukkuu homoja. Jos on MIES niin panee naista tai miestä siis naismiestä..

Meillä oli suhde, jonka alussa, ollessaan erittäin innostunut minusta, mies kiehnäsi sylissäni ja vieressäni jotenkin omituisesti ja sanoi mm.

Seksi oli loistavaa, ei mitään kummoisia esileikkejä tms. Puheissaan aina jotenkin halveksi homoja ja nimitteli itseään "äijäksi" ynnä muuta.. Suhde loppui aivan yhtääkkiä, hän vaan totesi että ei ole parisuhdetyyppi, joten good bye. Ihmettelin todella kovasti, hän kuitenkin piti yhteyttä minuun ja jotenkin kovasti haki hyväksyntääni tavalla, josta päättelin hänen olevan kiinnostunut miehistä kin , mutta kieltää ehdottomasti jos kysyy suoraan.

Valtavasti mieskavereita, halveksii naisia ja on peruselämässään lähes naisvihaaja. On todella surullista epäillä, miten ihminen valehtelee itselleen vuodesta toiseen, ja tuhoaa siinä sivussa muidenkin elämää ja elää veitsenterällä omien taipumustensa kanssa.

Mitä tällaiselle miehelle yleensä voi tehdä, viedä homobaariin? Mieshomo on nainen aivoistaan. Jos mies tekee sexia miehen kans. Jos ajatellaan aikaa 10v sit ja joku sieltä otettas vuoteeen ni varmaan luulis jokatoista jätkää homoks, etenkin nuorista miehistä!

Näkee miehillä pillifarkkuja ja tukka on hyvin ja muutenki koko paketti hyvännäkönen: Mut ei sitä voi tietää, jokainen on mitä on Meitä on tällä planeetalla 7.

D mut tulee se tunne, tai vaisto. Ystävysty homon kanssa jolla on harjaantunut tutka ja vietätte aikaa "homoja bongaten": Ei homoa voi olla tunnistamatta. Kyllä ne niin hyvin erottuvat joukosta. Ranneliike on löysä ja vetelä. Kätellessä ei purista kunnolla, vaan ranne ikäänkuin roikkuu löysästi.

Hei nainen koitappa saada miehesi lyömään vaikka kättä päälle jossain asiassa, ja jos ranneliike on naismaisen lötkö, niin miehesi on homo. Lesbon tunnistaa taas miesmäisen kovasta ja äijämaisestä tervehdystylistä, ja sanoista.. Myös naisen erityinen kinnostus korjata teknisiä asiota, kuten autoa, traktoria, bussia ym on selvä signaali lesboudesta. Ei muusta tunnista satavarmasti kuin siitä, että Homo ottaa perseeseen. Hetero voi panna Homoa.

Ei homoseksuaalisuutta päältä päin näe koska homoseksuaalisuus on seksuaalisuus siinä missä heteroseksuaalisuuskin. Olet vain kasvanut ympäristössä joka on niin täynnä heteroseksuaalisuutta, että huomioit heti kaiken mistä miehesi poikkeaa "tavallisesta hetero miehestä". Miehesi voi olla naisellinen ja muutenkin vaikuttaa vaikka kuinka homolta, mutta jos hän vain ei tunne samanlaista vetovoimaa miehiä kohtaan kuin naisia hän on hetero vaikka harrastaisi baletti tanssia ja pukeutuisi Margaret Thatcheriksi ja fanittaisi Madonnaa kunnolla jne.

Seksuaalisuudella, sukupuoli-identiteetillä, harrastuksilla, käyttäytymisellä ja luonteella ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä, ne tekevät yhdessä ihmisestä yksilön sekä oman luonteen ja persoonan, mutta voivat olla hyvinkin paljon ristiriidassa sen suhteen, miten ihmiset ajattelevat asioista. Esimerkiksi onhan Aku Hirviniemi ihan hetero kundi vaikkakin pukeutuu naiseksi enkä usko, että Aku varsinaisesti edes suostuisi moiseen ellei itsekkin pidä naisena esiintymisestä.

Ainoastaan sun oma miehesi voi tietää tai tietää jo onko homo vai ei, et sinä sitä selville saa ellet kysy tai ihan juttele. Sitäpaitsi voihan miehesi ihan hyvin olla bi-seksuaali, kas kun ei ole pelkästään homoja ja heteroita, on vain ihmisiä jotka ovat erilaisia joista osaa tykkää pojista, osa tytöistä ja osa molemmista, tämä on sitä elämän monipuolisuutta ja rikkautta.

Ei miehesi ole homo, voi olla bisse, jos on sitäkään. Homoilla ei ole naisia. Homoilla voi olla naisia, johan historia sen todistaa, kun on kulissiavioliittoja ollut. Ei ne homoja ole olleet, bissejä ne on joilla on kulissiavioliitto. Kas kun ovat eri mieltä kanssas: Eli sinä sinun useilla eri nickeillä? Kumpi oot niistä suomi Totta helvetissä ne ovat kaikkien kanssa eri mieltä aina, vai oletko huomannut et kumpikin olisi ollut edes yhden keskustelun ajan samaa mieltä "toisen" kanssa? Eihän sinunkaan trollaukset ole koskaan ollet trolliesi kanssa samaa mieltä ei missään: Jaahas täällä taas on täysi draama päällä, kuten aina.

Mennäänpä takaisin vaikka luvulle, jolloin homous oli laitonta. Homoilla on ollut vaihtoehtona joko elää yksin tai elää kulissiavioliitossa. Ja sama on pätenyt pitkään tuonkin vuosikymmenen jälkeen. Jos kyseessä olisi biseksuaali, avioliittoa ei voisi pitää kulissiavioliittona samalla tapaa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Piipparilla meni herne nenyliin. Ja sulla dildo poikittain hanurissa. Onnex hanuri ei repee, kun on väljä. Mulla ainakin on kolmoisleuka. Sit ei tartte vetää kun kymmenen leukaa siinä missä muut joutuu vetää Bisse-neidit vilkuilevat samassa tilanteessa pillua ja usein lopettavat miesten seksin nähtyään pillun.

Tarkoittanet homon panevan kaikkea mikä liikkuu? Bi panee kumpaakin, mikäs siinä. En kyllä bisseneitejä ole tavannut vielä yhtään, homoneitejä senkin edestä. Varmana löytyy kummastakin leiristä neitejä, tosin bissemiehen on esiinnyttävä joko homona tai heterona ja se määrittelee osaltaan jo käytöksen. Ja tuo jos on ongelma, bottomille sauva perään. Kommenttisi vaan kertoo kumpi onpi parempi: Mitä jos vaihtaisit nimimerkksii ollaan.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Mistä tunnistaa homon? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Alkuun oli pieni järkytys, et mitä mulle on tapahtunut. Mutta sitten huomasin, että olen sinut asian kanssa. Nyt olen sinkku ja aion kokeilla miesten välistä puuhastelua.

Laitoin yhdelle seuranhaku palstalle ilmoituksen ja saattoi löytyä sopiva saa nähdä miten etenee juttu ; Sen olen päättänyt, että sitten kun on suhde jonkun naisen kanssa, niin aion kertoa suuntautumisestani ja jos hän ei sitä hyväksy niin. Entä kun olet suhteessa miehen kanssa, harrastatko samaan aikaan seksiä myös naisten kanssa? Vai noin yleensä kun olet suhteessa niin harrastat seksiä kenen kanssa huvittaa?

Tarkoitin, että aion kertoa sen hänelle, en halua sitä salata. En tarkoittanut että seurustellassa miesten kanssa olisin. Mutta sitten kun suhde on muuten ok ja siihen kaipaisi jotain uutta niin silloin kyllä, mutta ei salaa misään nimessä. Jos taas hän olisi kiinnostnut saman kaltaisesta asiasta niin sitten tietysti hänelle kanssa. Olen sitä mieltä, että jos suhteessakin näistä asioista pystyy keskustelemaan ja kaikki on muuten ok niin ei siinä mitään ihmeellistä ole tämä on minun mielipiteeni asiasta.

Tuo on reilu peli, että kerrot hänelle suuntautumisestasi. Toivon että tuleva naisesi on ymmärtäväinen ja suostuvainen, jotta pääsisit sillointällöin harrastamaan seksiä miesten kanssa. Onnea matkaan sinulle ja kaikille bi-uteliaille ukko miehille! Haloo,,,, bi-seksuaalisuus on normaalia ihan kuin heteroseksuaalisuuskin, mutta tuo, että ollessasi parisuhteessa käyt harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa ja verhoat se siihen, että on ok-juttu kun olet bi ei ole reilua!!

Tuossa on se kohta jolloin jokaisen on otettava ns. Jos haluaa pääasiassa seksiä ja vaihtelua niin sitten on myös sille heterovaimolle annettava lupa käydä harrastamassa seksiä toisten miesten kanssa. Ja tässä vaiheessa joutuu kumpikin miettimään mitä haluaa, koska todennäköisesti mustasukkaisuus jossain vaiheessa hiipii suhteeseen. Harvoin bi-mieskään todellisuudessa suostuu siihen, että vaimo käy sekstailemassa muiden kanssa Niin onko bi-miehet niin suopeita että antavat vaimojenkin käydä vieraissa, epäilen.

Olen homoseksuaali, en sitä salaa, en sitä tuo esille. Työyhteisössäni johtavassa asemassa oleva henkilö on bi. Hän käyttää lyömäaseenaan identiteettiäni. Omaispiirissäni on myös bi-puoliso, joka käy ja ylläpitää miessuhteita.

Hän ei salli vaimolleen ulkopuolisia suhteita ja seuraa hänen puhelimen viestiliikennettä ja seuraa puolisonsa tekemisiä. Ymmärtäisin sen jos on bi ja haluaa toteuttaa omaa identiteettiään, kertoo sen puolisolleen ja antaa puolisolleen samat mahdollisuudet kuin mitä itselleen suo. Olisi myös reilua kertoa se lapsille, ainakin kun ovat aikuistuneet. Lapsilla perustellaan, että asiasta on vaiettava ja heitä on suojeltava. Olkoon niin alaikäisenä, täysi-ikäisenä ei. Kunnioittava käytäntö kaikkia kohtaan, reilu peli.

Sama kunnioitusta odottaisi homoja- ja lesboja kohtaan, bise piiloutuu parisuhteensa myötä heteroviittansa suojaan ja lyö sieltä toisia vähemistöjä kohtaan. Kaikki eivät onneksi toimi näin. No huh huh, en muuta voi sanoa tuohon. On se kumma, jos eivät housut pysy kiinni edes varattuna, mutteihan se nykyään mitään takaa.

Ikinä en pystyisi toista pettämään. Miksi bi-miehen naisystävän pitäisi saada harrastaa seksiä toisen miehen kanssa? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Bi 06 alueelta 1. Mulla on myös pidemmän aikaa kummitellut miesten väliset jutut ja onneksi noin vuosi sitten rohkenin kokeilla ihan käytännössä ja muutamia kertoja olen ollut senkin jälkeen miehen kanssa ja viimeisin kerta oli todella mahtava.

Kokeilun haluiseksi heteroksi en kyllä enää voi itseäni kutsua, vaan kyllä mä olen täysin bi. Tosin mä en enää ajattele niinkään sukupuolta vaan oikean kumppanin kanssa seksi on mahtavva oli sitte kyseessä mies tai nainen.

Sinkkuna on helppoa olla touhuta kummankin sukupuolen kanssa, mutta miehen kanssa en kyllä pysty parisuhteeseen monestakaan eri syystä. Varmaan järkevintä olisi löytää bi-nainen tai sitten hyvin ymmärtäväinen hetero-nainen kummpaniksi, mutta mistähän sellaisenkin sitten löytäisi?

Jos minulla olisi tuollainen mies niin joko hän tai minä lähtisi. Oon naimisissa vaimoni kanssa ollut kohta 6 vuotta eikä Miessuhteeni ole vaikuttaneet naimisissaoloomme.. Voit kirjoitella mulle mistä asioista vaan.. Normaalisti olen "kehittynyt" lapsena heteroksi, eli ihastunut poikiin MUTTA kerran olen kohdannut henkilön, joka kyllä kiinnosti jollain tapaa, vaikka oli nainen.

Toisaalta minua iljettää ajatus samasta sukupuolesta, etten tiedä, pystyisinkö nauttimaan toisen kosketuksesta kumminkaan Fantasiat ja todellisuus on kaksi eri asiaa. En itekään ole hirveän innostunut. Tahdon kuitenkin sen perinteisen tasaisen, turvallisen ja kestävän parisuhteen. Lapsien hankinnasta en osaa sanoa. Olen myös bi-mies 50 v ja vaimo sen hyväksyy.

On innoissaan asiasta myös. Muutaman kerran olemme olleet kimpassa bi-miehen kanssa ja nauttineet siitä todella. Haaveena olisi saada lisää mutta Oulusta on erittäin vaikeaa löytää "täysipäinen" mies seuraksi.

Haettu on useamman kerran mutta vastaukset on olleet lähinnä masentavia: Jos kiinnostuit voin laittaa pm viestinä e-mail osoitteen. Rohkesti vaan miehet toteuttamaan haaveet jos mahdollisuus osuu kohdalle. Olen itse naimisissa ja jos mieheni yllättäen ilmoittaisi olevansa bi-seksuaali luultavasti tukisin häntä muiden miesten välisessä seksissä.

Olen itse bi, ja mieheni oikeen toivoo että olisin seksuaalisessa kanssakäymisessä jonkun naisen kanssa. Miksi mies toivoo niin haluaako hän eroon sinusta vai haluaako olla kolmaspyörä vai katsella naisten välistä toimintaa. Olen Itse Bi seksuaali mies. Ja suhteessa naisen kanssa ollut jo useamman vuoden ja hän hyväksyy seksuaalisuuteni. En oikein ymmärrä että miksi pitäisi välillä päästä muka miehiä panemaan jos kerta on bi?

D no joissain suhteissa tietty ehkä. Miehen kanssa olen seksiä muutaman kerran harrastanut. Enemmän kuitenkin olen naisiin päin ollut aina. Rakastan omaa naistani ja hän riittää minulle: Luin jostain että kaikki ihmiset ovat syntyessään bi-seksuaaleja, koska sieluilla ei ole sukupuolta. Sen jälkeen ihmisen seksuaalinen suuntaus voi kehittyä mihin suuntaan tahansa ja se voi myös muuttua elämän aikana. Yksi mun ystävä uskoo mm. Jos naisen on tarkoitus rakastua naispuoliseen sielunkumppaniinsa ja myös toisin päin, niin siinä ei ole kyllä paljoakaan tehtävissä.

Kaikki seksuaaliset suuntaukset voivat olla ns. Olen hetero nainen, ja koin tuollaisen suhteen homoksi itseään luokittelevan miehen kanssa - kumpikaan meistä ei ymmärtänyt koko asiaa että mitä tapahtui. Ero tuli, ja valtava syyttelyn tulva, mutta kirjoittamasi lohduttaa valtavasti. Yhtä ikävää kuin homofoobisuus on heterofoobisuus. Jos ei ole gay, ei vaan ole mutta silti meilläkin on se sateenkaarihattu sen sinisen hatun alla: Sama tapahtunut minullekin, ja tiedän mitä on olla rikki myös sisäpuolelta totaalisesti, aivan kuin olisin menettänyt rakastamani ihmisen ulkoavaruuteen: Tällaisen suhteen päättymisessä menettää toisen ihmisen kammottavalla tavalla, kuin olisimme olleet eri lajia tai jotain.

Hänkään ei osannut katsoa sateenkaari klisettä kauemmaksi: Mulla on ollu BI-seksuaalisia taipumuksia jo kauan ennen seksisuhteita.

Jos kuitenkin pitäisi valita, katselen alastomia naisia mielummin kuin alastomia miehiä. Paras olisi, jos voi katsella molempia yhtä aikaa. Ystäväpiirissäni on tullut ilmi, että myös muutama nainen on harrastanut seksiä toisen naisen kanssa. Olen siis itsekin sitä mieltä, että BI-seksuaalisuus on yleisempää kuin moni luulee.

Noissa homofoobikoissa voi olla useampiakin, jotka ovat kerran harrastaneet jonkinlaista seksiä oman sukupuolensa edustajan kanssa.

Eli heittäköön se enimmäisen kiven, joka ei ole tehnyt syntiä! Mutta olisi tärkeää puuttua bi-miesten syrjintään kun sitä on kaikkialla ja setaa ei kiinnosta muut kuin homojen asiat. Tärkein olisi nyt saada bi-miesten asiat kuntoon muut asiat on nyt ihan sivuseikka,sillä muiden asiat on jo hyvin kunnossa.

Bi-miehet ovat unohdettu kun toitotetaan vain homojen avioliitto oikeutta,kyllä heille riittä rekisteröimisoikeus ja muutenkin homoilla on kaikki asiat kunnossa. Muna keskeinen homokulttuuri heijastaa paljon negatiivisia ajatuksia biseksuaalien mailmaan,moni luulee että bisex on aina valmiina kaikkien kanssa seksiin,niin kuin homot ovat,mutta se on aivan väärä käsitys,sillä biseksuaalit ovat erittäin uskollisia ja harvinaista on,että bisex kävisi vieraissa niin kuin homoilla on tapana.

Minä tiedän nämät asiat homoista ja biseksuaaleista,sillä minulla on ollut useita pitkiä suhteita miesten ja naisten kanssa. Olen 46v perheellinen mies ja olen myös bi. Pari kolme vuotta sitten kokeilin ensimmäisen kerran seksiä miehen kanssa ja se tuntui hyvältä. Olen naimisissa ja onnellisesti, mutta aika ajoin seksi miehen kanssa vain tuntuu mahtavalta. Olen löytänyt toisen naimisissa olevan upean 55 v bi miehen, joka kanssa tapaamme pari kertaa kuukaudessa.

Voi sitä ihanaa sängyssä pyörimisen kiimaa. En pidä itseäni kuitenkaan homona vaan bi mieheneä. Haluan ja nautin myös naisista, mutta miehen kanssa saan kokea jotain enemmän.

Jos vaan tekee hiemankin mieli, niin kannattaa kokeilla. Jollekin voi olla, että ei maistu: Bi ja parisuhteessa naisen kansa. Olen aina tiennyt oman kiinnostukseni miehiin ,mutta asia on tullut lähivuosina itselleni selvemmäksi. Itse en ole vielä löytänyt sitä ihanaa miestä josta usein haaveilen. Toivon ,että HÄN sattuu joskus kohdalle ja voin tuntea saman onnen kuin sinä. Mitä se vaimo tuumaa siihen että sun sukuelin on päivällä miehen takapuolessa ja illalla vaimosi sukuelimessä.

Totta ja muutenkin pettäminen on tuomittavaa. Toivon todella jokaisen pettäjän jäävän kiinni. Jos ei oma vaimo riitä, kannattaa ottaa ero. Silloin on jotain pielessä. Tai sitten keskustella avoimesti vaimon kanssa. Jos liitossa on luottamusta ja se on tarpeeksi hyvällä pohjalla, se tuon keskustelun kestää. Naisen kanssa naimisissa oleva mies. Kokeiltu on miehen kanssa. Olen samaa mieltä ukm Minä olin teini-ikäisenä voimakas konservatiivi en koskaan näyttänyt asiaa kenellekään, joten kenekään ei ole tarvinnut kärsiä mielipiteistäni ja tuomitsin, tupakoinnin, tatuoinnit, juomisen, lävistykset ja niin edelleen.

Biseksuualeja ei myöskään minun mielestäni ollut olemassa - Eihän se ole mahdollista rakastaa kumpaakin, mietin. He vain halusivat olla "erilaisia". Erityisesti lesboja olin aina pitänyt jotenkin yököttävinä, mutta en erityisesti seurannut naistenvälisiä rakkaus juttuja. Jostain syytä miesten välinen homomeininki kuitenkin kiinnosti paljonkin ja mietin että olinko niin kutsuttu "fag hag". Eli miesten homous ok, naisten ei. Kunnes elämä päätti opettaa minua kunnolla ja rakastuin naiseen aikuisena.

Kauhistuin asiaa, erityisesti naisen kosketuksen ajattelua. Päätin viedä huomioni muualle. Onnituin hetkeksi, mutta sen jälkeen kun asia pyrki väkisin uudestaan mieleeni niin antauduin ja otin asian vastaan.

Myönsi itselleni että se tuntui hyvältä. Olin rakastunut naiseen ja tämän kauniiseen persoonaan. Ja tuo persoonaan rakastuminen näytti minulle mitä biseksuaalisuus todella on. Se ei ollut sitä mitä minä "heterona" luulin.

Minulla on makuni fyysisenkin puolen kanssa, mutta suurin lahja tässä "suuntautumisessa" on nähdä ihmiset juuri sellaisena kuin he ovat sukupuolesta riippumatta. Minä olen iloinen siitä että näin tapahtui ja että joku minussa päätti potkia jotain järkeä tähän päähän. Olen viime aikoina harkinnut myös tatuiointia Hieno kasvutarina, kiitos kun jaoit sen.

Puhut muuten ihan paskaa. Jos tuo pitäisi oikeasti paikkansa, niin maailma olisi totaalisen erilainen. Kirjoituksesi on puolustuspuhe omalle alimittaiselle egolle, mikä ei kestä sitä, että on erilainen. Urheilijana sekä joukkue että yksilö voin kertoa, että en ole ikinä tuntenut minkäänlaista vetoa miehiin, en nakuna tai vaatteet päällä.

En halua sanoa, ettei sellaisia tunteita saisi olla, mutta paskapuhetta on, jos oman egosi tähden teet tuollaisen yleistyksen. Olen varma, että saamme ihan erilaiset vastaukset Sinulta näistä asioista, kun vaimosi on paikalla, jolloin voimme todeta, että todellakin se on pois myös Teidän väliltänne, koska kaikki suhteet, jotka ovat liiton ulkopuolisia olkoon homo-tai heteroliitto kyseessä ovat ulkoiset suhteet pois varsinaisesta suhteesta.

Ole Bi kaikessa rauhassa, mutta älä sekoita kenenkään muun elämää sillä, että sinulla on muita seksihaaveita. Kerro vaimollesi Bi-seksuaalisuudesta ja fantasioistasi ja anna hänelle myös mahdollisuus valita omassa elämässään rehellisesti. Nyt kiellät sen, mitä itsellesi peräänkuulutat.

Juuri saman olen minäkin huomannut. Ajan myötä oma ymmärrys avartuu. Oivaltaa, että maailma ei ole vain mustaa ja valkoista, vaan siinä välillä on miljoonia muita sävyjä. Eikä voi ajatella, että joku sävyistä on oikeampi kuin joku toinen. Mutta niin kauan, kuin luulee maailman vain mustaksi tai valkeaksi, niin kauan tarvitsee kaiken selittämiseen erilaisia sääntöjä oikeasta ja väärästä, terveestä ja sairaasta.

Sillä tavalla voi perustella itselleen omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa. Koska kaikesta siitä huolimatta, mitä hän kirjoituksessaan esittää, totuus on kuitenkin, että hän surffaa tällä samalla BI-osiolla, kuin me muutkin. Miksi hän niin tekee? Ehkä kielletyn hedelmän kiehtova jännitys houkuttaa häntä tänne? Mutta toivotan kaikille teille rohkeutta kohdata itsenne.

Onhan suurin synneistä pelkuruus. Bi-seksualisuus oli luvulla yleisempää kun vähemmistö, eli heterot, saacti rooman aikakaudella. Jos joku on hetero,niin on, jos joku on bi, niin on, jos joku on jotain muuta, niin vi Sinä se tässä olet se aivokääpiö.

Olen bi-mies, Mutta mielestäni pitää myös tuoda ilmi et tuo väittämä että jokainen on jossain määrin bi on kyllä oikeastaan yhden ihmisen mielipide ja suusta lähtöisin. Eikä siis mikään elämää suurempi tieteellinen "totuus". Mutta mielestäni ei kannata alkaa ketään heteroa väittämään ja pitämään "sala-biinä".

Aito hetero ei varmaankaan koe suurta salattua halua sekstailla samaa sukupuolta olevan kanssa, eikä hän siitä nauttisikaan. Tämän jo aikoinaan kinseykin kyllä totesi, kun hänen miespuolinen työtoverinsa ei yrityksistä huolimatta suostunut tykkäämään homoseksuaalisista kokeiluista.

Mutta hän vain kylmästi poisti tämän tosiasian "tutkimusaineistostaan", ja pysyi väitteessään. Olen miettinyt kovasti bi-seksuaalisuutta, ja mitä se oikein oikeasti onkaan, ja lueskellut näitä kirjoituksia täällä. Voisiko olla niin, että periaatteessa biseksuaalisuus on ihmisen olemassaolon ydin, koska vanhemmanhan pitää käytännössä rakastaa lastaan jotta lajin säilyminen ja lapsen hoitaminen on oikean suuntaista.

Tarkoitan nyt sitä, että äitihän rakastuu automaattisesti lähes aina vauvaan, oli kumpaa sukupuolta tahansa - myös tyttöön, ja uskon että isäkin, myös poikaan. Tässä olisi bi-seksuaalisuuden lähtökohta ja sen luontainen perusta. Biseksuaalisuudella käsitän nimenomaan kykyä emotionaalisesti kiintyä ja rakastua myös samaa sukupuolta olevaan ihmiseen. Olen itse kokenut nuorempana erittäin läheisiä ystävyyssuhteita naisten kanssa, sellaisia joissa vannottiin rakkautta ja kerrottiin toiselle että rakastaa tätä.

Seksiä ei näihin juttuihin kuitenkaan liittynyt. Miehiä katson enemmän seksuaalisesti, mutta naisia toki ihailen myös kauniin ulkokuorensa takia.

Jotenkin olen onnistunut aina solmimaan läheisemmän suhteen naiseen kuin mieheen, vaikka miehen kanssa olenkin naimisissa. On mielestäni aivan tervettä rakastaa kaikkia perheenjäseniään, ja ystäviäänkin sukupuoleen katsomatta. Aika harva kuitenkaan varsinaisesti tuntee seksuaalista halua samaa sukupuolta olevia kohtaan. Ja jos vielä ajatus- eli fantasiatasolla tunteekin, niin "tositoimissa" saattaa sitten todeta, ettei tämä olekaan hänelle mieluisaa, eikä siis varsinaisesti edusta hänen seksuaalista suuntaustaan.

Ajatukselliset määritelmät jostakin on jotain sellaista, joista ei pitäisi alkaa väittelemään, sillä ne elävät elämäänsä jokaisen yksityisessä mielessä.

Mun mielestä juuri määritelmillä jokaisesta ihmisestä kyllä voi tehdä bi-seksuaalin, mutta "sängyssä" ne vasta todellisuudessa testataan. Ei ne omat ajatuksetkaan itsestä aina vastaa todellisuutta. Nautin naisen seurasta kaikilla tasoilla niin sängyssä kuin muutenkin. Rakastelu mahtavaa, ihanaa tuottaa nautintoa, iloa suukotella pussailla joka paikasta. Toki katselen myös alastonta miestä halulla, hyväillyt alastoman miehen peppua patukkaa jota myös nuollut, imenyt nauttien täysillä.

En pystyisi rakastumaan mieheen, saati pussailemaan. Kyllä miehen kova elin on komea katseltava esim, 1n 2m kimpassa. Hankalaa löytää luotettava kaveri. Itse olen aina ollut naisen kanssa, kaksi vuotta sitten erosimme. Hän jäi kiinni pettämisestä. Uuden pari suhteen aloittaminen on ollut vaikeaa, luottamus naisiin meni viimeisen seurustelun myötä. Elin sitä pari suhdetta lasissa.

Nyt viimeisen vuoden aikana minulla on ollut mahdollisuus reissata ja elää ns. Olen matkan aikana tutustunut moniin ihmisiin. Miesten kanssa keskustelut on ollut todella syvällisiä ja yhdessä on itkettykkin jne. Tunteet ollut pinnassa puolin ja toisin. Jostain ihmeen syystä olen ihastunut muutamaan mieheen keskustelujen aikana, niin että se on saanut myös vastapuolen ihastumaan minuun.

Se on johtanut taas siihen, että olen päässyt kosketuksiin miehen kanssa. Miehen kanssa halalilu on taas johtanut suudelmiin jne. Se on ollut aivan mahtava kokemus.

Toisen miehen kosketuksessa on jotain maagista. Nykyään kun olemme esim.

..

Homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa gay seksi

Homoseksuaaliseen vaimo luvalla vieraissa gay seksi

Videos amateur masages eroticos putas viejas maduras. con enanos porno españolas videos muy putas gratis de follar porno gratis videos de masturbacion videos porno hd videos porno español vidios porno español superguarras ver porno español video gratis videos porno ver video gratis videos maduras putitas gratis embarazadas porno de soltera porno porno viejas sexo en español videos pornos en hd porno gratis de intercambio parejas coño peludo maduritas porno española follando xxx videos caseros de trios porno gratis morena follando chicas guaras peliculas xxx xx sexo maduras spanish porn porno.

cumlouder porno masturbaciones masculinas como chupar un coño xxx videos porno travestis porno casting español vidios pprno gratis sexo romantico hombres chica desnudandose nekane porno coños eyaculando porno. con sexo con sexo lesbico chicas desnudad hd porno rubias 19 pelis porno porno asiatico porn porno grati videos cunlauder los mejores peliculas porno romanticos follar hoy nuria tetona joven tetona joven follada negras desnudas vídeos porno videos trabestis porno asiaticos páginas porno pene xxx videos transexual porno travestis follando vidios de porno gratis brutal anal videos folladas duras videos porno videos jovenes follando xxx putas arabes videos porno grati sexo en la calle latinas porn videos free culos grandes videos cuarentonas cachondas tias desnudas los mejores tetas muy grandes follando culonas videos xxx sexo videos porno de penes gigantes chicasguarras morenas ver videos de travestis follando videos pornos lesbicos gratis porn orgias videos amateur xxx porno trios mangas porno interracial videos gratis porno bisexuales ruvias follando follada anal maduras latinas cachondas videos tias fallando videos de maduras abuelas video porno rubias tetonas negras porno joven follando con videos para parejas rusas porno largos gratis polla gordas sexo porn follada negras putas españolas videos hentai hd porn interracial videos porno 18 orgias lesbicas xxx abuelos porno italianas gang bang tube video xxx video lesbiana gorda xxx madres porno sexo videos porno en fiestas sexo amateur interracial pornotube hd gratis pollas grandes videos gratis follar con maduros pelis porno gratis porno gratis porno cratis porno amater porno bi lesbianas petardas follando en español anal videos x porno pov porno 18 años 80 estudiantes follando anal video porno bueno negros trios videos porno videos de vídeo de putas xx porn sexo peludas ver videos de porno española follando trios mujeres eyaculando videos porno gratis rubias videos d sexo chicas desnudas follando pollas calientes videos porno africano videos porno amater follando chicas mamando penes casting sexo lesbico casero interracial videos x masajes madura videos videos gratis vidios porno xx xxx porno anal porno gratis videos porno negros zorras swingers follando maduras grandes porno follando videos gratis descargar videos xxx abuelas calientes anal primera vez sexo lesbico xxx nuria tetona masturbandose chicos masturbandose videos de viejas gratis maduras putasviejas maduras follando italiana follando gordo follando free hd videos porno peludas videos de putas monica beluchi porno.

cumlouder video tetas videos porno lesbianas videos porno porno real videos porno videos porno morenas calientes videos caseros de españolas haciendo pajas con españolas videos de porno castellano lesvianas haciendo pajas masculinas sexo anal español tias con pezones gigantes videos porno falso porno español maduras pelis porn party mujeres maduras bullporn porn party porn abuelas gratis video tetona joven tetona natural vidios porno ruvias 19 rubias porn sexo con mujeres negras peliculas porno de mujeres haciendo pajas mujeres videos de trabestis pajinas porno en castellano maduras guarras lesbianas penetracion porno gey gratis rubias desnudas videos de porno joven tetona follando anal porn sexo cam amateur latino amateur madura porn video porno de porno gratis maduras lesvianas videos xxx joven follando cachondas videos gratis x gang bang grandes tetas de masajes sexo con jovenes video trio fetiche de travestis lesvianas gratis porno web cam xxx porno de orgias lesbicas video porno de solteras porno hd madura se folla pajas intercambio de putas gratis gorditas porno español sonia baby follando videos eroticos gratis videos amateur viejos xxx gordas videos de lesvianas videos porno asiatica corridas de maduritas videos porno amateur señoras mayores chicas sexo xxx viejas maduras sexo porno grati videos gratis polla videos gratis culos del mundo videos porno maduritas sex parejitas porno castings porno gratis de parejas maduras follando xxx español sonia baby follando embarazada follando porno de putas porno lesbico maduras mujeres maduras orgias lesbianas chicas y chicas videos porno españoles videos porno gratis nacho vidal en publico videos gratis lesbico maduras zorrras madura con sexo anal videos porno amater rusas porno gordos follando porno xxx tias buenas folladas por culo videos porno x videos follando en español video de vídeo xxx pajas porno lesbianas calientes las mejores tetas jovenes calientes gratis transexuales xxx castin porno gratis chicas gorditas españolas free hd nacho vidal en español amater porno de actrices porno fuertes videos x lesbianas vidios porno de tetonas desnudas porno caliente videos porno grati porno gratis trios gratis hentaixxx abuelas pelis x videos videos transexual videos masajes eróticos gratis pollas porno español hd videos de lesbianas españolas follando mucho porno castellano maduras gratis es.

Raiskaaminen on vallankäyttöä, koska siinä riistetään raiskattavalta oikeus päättää omasta ruumiistaan. Ei se voi olla omistamisesta, jos homomiehet kerran ovat samanlaisia kuin kovasti kuvailemanne pelkän rei'än panemiseen perään juoksevat miehet. Kerropa nyt, kun kerran  minut niin hyvin tunnet. Värkeissä ei ole eroa, ihmisissä on. Jos haluaa pääasiassa seksiä ja vaihtelua niin sitten on myös sille heterovaimolle annettava lupa käydä harrastamassa seksiä toisten miesten kanssa.