Mies haluaa miestä paras peppu naiset homoseksuaaliseen

mies haluaa miestä paras peppu naiset homoseksuaaliseen

Miks sun pitää tuntee itsesi pitkäksi Entäs se että tunnet itsesi laihaksi korkokengissä Mihin sinä tarvi tätä valtavaa itseluottamusta? Mikä tarve sinulla on kokea itsesi naiselliseksi poppakonsteja käyttäen. Minä en ole suomalainen ja kuvittelin että sen nimestäkin jo ymmärtäisi jopa suomalainen nainen.

Mielestäni suomalaiset naiset ei osaa käyttäytyä verrattuna muun maalaisiin ja tähän lasketaan muslimimaatkin. Ja sinähän et suinkaan vilkuile nuoria, urheilullisia miehiä? Ainut ero on , että niitten hörhöäidit eivät ole kasvattaneet niitä pahastumaan arvostavista katseista. Pikkupojat ja pikkutytöt nyt on asia erikseen. Tuossa "kaavussa" on todellakin se ikävä puoli, että naisen liike painottuu selvemmin - eli se vartalo.

Siinä ei pakkelit paljon auta, kun on pakko olla mitä on: Naiset pukeutuvat pääsääntöisesti toisia naisia varten, ja siitä tulee se itseluottamus, että voi olla nätimpi ku muut. Sitten parin haku vaiheessa saatetaan pukeutua miestä varten, mutta niin, että sillä pukeutumisella yritetään syrjäittää muut kilpailevat naaraat. Nainen on ovela eläin, se osaa jopa kusettaa itseään, eikä ees huomaa sitä Eikö se peppu ole enää kaunis. Niin kyllä nainen on kaunis. Vähän hävettää tietää ainut oikea taa miessiveyteen.

Ja sehän tarkoittaa sitä, että nai vain omaa vaimoaan, ja sitä useammin, jos kyseinen vaimo haluaa. Avioliitto on tie viisauteen ja järkevyteen, jos vaimo on jäjissään. Uskovat ovat lähinnä järjissään.

Joka ei ole Evankeliumeita lukenut ja noudattanut, ei ole järjisssään. Mutta kyllä nainen varmasti saa kehua miehen peppua tms. Jos ei saa niin on ahdasmielinen. Samat säännöt eivät vaan päde molempiin suuntiin. Se johtuu siitä, että nainen, jonka persettä ventovieras mies kehuu, voi pelästyä ja ajatella: Mikähän pervo tuo on? Entä jos se tarttuu seuraavaksi kiinni perseeseen? Entä jos se on joku raiskaajakandidaatti? Miehen ei tarvitse samalla tavalla pelätä, vaikka nainen sanoisikin jotain.

Minun mielestäni vain oman kullan persettä saa kehua ja ihailla. Oi rakas sinun perseesi on niin ihana, että haluan sen haarojeni väliin pomppimaan. Näim on kjeh kjeh: Kunno rehevää naista kelpaa kehua muttei mitää laihaa heitukkaa: Kehua voi niin monella tavalla. Jos teet sen naista kunnioittavalla tavalla.

Luulen että jokainen nainen siitä pitää. Sinua on kiva katsella. Ei siis mitään liian imelää mutta kuitenkin niin että vastapuoli tajuaa tulleensa positiivisesti noteeratuksi.

Kuka ei sellaisesta tykkäisi vaikkei siihen erityisemmin reagoisikaan. Riippuu tietysti siitä, onko itse vähääkään kiinnostava "kohteen" mielestä. Ihan tiedoksi, että kukaan nainen ei ota positiivisena seikkana, jos vieras mies alkaa kehua jotain ruumiinosaa. Näin se vain on 1. Jos rikas, kuuluista ja komea mies kehuu ravintolassa naisen persettä ja rintoja olen aika varma että moni nainen on tästä todella otettu.

Nykyään kaikkinainen naisen ulkomuodon kehuminen tulkitaan seksuaaliseksi häirinnäksi. Jos esimerkiksi työpaikalla mies erehtyy sanomaan naispuoliselle työkaverilleen, että onpa sinulla tänään upea kampaus, niin nainen ei ota sitä suinkaan kohteliaisuutena. Jos rikas mies käyttää noita sinun valitsemiasi sanoja silloin se rikas mies on tosi köyhä!

Täytyyhän nyt ymmärtää mikä on kohtaliasta mikä törkeää?! Saa flirtata mutta tyylikkäästi! Rikas ja komea saa sanoa perse ja tissit, iso osa naisista on siitä innoissaan. Ei toki kaikki mutta hyvin moni. Treenannut perseensä hyväksi ja maksanut silikonitisseistä itsensä kipeäksi, totta helvetissä nainen on tyytyväinen että niitä kehutaan. Tämä siis ravintolassa kun ollaan enemmän tai vähemmän kännissä. Kadulla keskellä päivää se tietysti on eri juttu, tosin kyllä silloinkin moni nainen innostuisi.

Sain iloisen hymyn vastaukseksi. No kyllä mä naisena ilahdun jos kehutaan,miksi en. Oli vieras tai ei. Mutta ne ulostuskanavan ulkopuolella olevat lihakset on vähän eri asia. Näin on tosi 3. Perseet on kivoja Tässä sen taas näkee..

Naiset saavat tehdä mitä haluavat, miehet eivät. En ollut lainkaan pahoillani kun varmaan 15v nuorempi kaunis nainen käveli viistosti ohi takaani ja huudahti "ei jumalauta Vilkutin naiselle ja hän hymyili minulle. Ei ole sopivaa 1. Tuliko mieleen, että se oli vitsi ja tarkoittikin että perseesi on huono? Itse ainakin jos kovin paljon nuorempi kehuisi olettaisin kyseessä olevan piilovittuilun Mitä taas alkuperäiseen kysymykseen tulee - niin ei se ole sopivaa kommentoida kenenkään ulkonäköä millään tavalla normaaleissa arkisissa tilanteissa.

Ei todellakaan saa haukkua, mutta ei mitään "ei jumalauta kun on hyvä perse! Noin sen näkee vain, jos on huono itsetunto. Monet eivät vaan yksinkertaisesti osaa reagoida tälläiseen sponttaaniin kehumiseen silloin kun se tapahtuu mutta kyllä se sen hiljaa paikalta poistuneenkin naisen mieltä pienesti lämmittää!

No ei tasan lämmitä mieltä tuollainen sivistymättömyys! Mistä ihmeen tuppukylästä olet kotoisin?! Jo pelkän perse sanan käyttö on tärkeää. Itse olisin vetänyt litsarin törkimyksen poskelle! Itsekään en pitäisi siitä, jos mies kehuisi peppua tai tissejä. Antaa vaan todellakin jotenkin pervon ja typerän kuvan miehestä.

Sen sijaan tässä pari vuotta sitten kesällä Helsingin keskustassa kävellessäni ulkomaalainen mies totesi vain yksinkertaisesti "olet hyvin kaunis nainen", vähän häkellyin mutta kyllä tuollainen kehaisu tuntui ihan mukavalta joten kiitin kohteliaasti. Toisaalta vähän myöhemmin eräs toinen ulkomaalainen mies pyysi treffeille ihan tuosta vaan keskellä päivää ja samalla katseli vain tissejä, ei todellakaan ollut mukavaa. No ehkä olit rehellinen ja siitä bonusbisteitä kaksi. Mutta naisen kunnioittamatta jättämämisestä 10 miinuspistettä.

Nainen on siellä ylhäällä, ylhäällä korkealla. Tai suurin osa luulee olevansa siellä. Kyllä minä ainakin voin hyväksyä sen, että jos nainen muuten on hyvin kaunis, niin jos ei hauskempaa keksi niin, jos arvostaa todella vain sitä kaunista peppua, niin voihan sitä kehua, kun se kerran on oikeasti kaunis. Siitähän ainakin näkee, että onko nainen feministi ja miesten vihaaja.

Jos suhtautuu rakastavasti, koska naisilla on yleensä hyvin kaunis peppu, niin sitten on nainen, jos ei niin feministi, ja miesten vihaaja.

Ei ole naisten kohdalla sääntöjä. Ilkeä pirulainen voi olla hyvin rakastettava vaimo. Kun näkee mikä on syy ja mikä seuraus. No ei ole soveliasta kaupassa tms, mutta jossain baarissa tai treffeillä kyllä, jos sen tekee "säädyllisesti". Sama koskee myös naisia.

Varmasti olisin hämilläni enkä osaisi välttämättä vastata takaisin muuta kuin ehkä "kiitos", mutta en itse koe sitä halventavana. Parikymppisenä naisenalkuna kyllä ahdistuisin taas siitä jos kehuja olisi huomattavan paljon vanhempi, isossa porukassa saattaa "kuuluttaa" asiansa kaverien säestämänä tai tukevassa humalassa.

Jos nainen ei reagoi positiivisesti tai edes neutraalisti kehuntaasi, älä yritä juttelemaan: Joo ei, te pepun kehujat saatte heti aikaan "voi vittu taas yks säälittävä äijä" efektin, ja teille ei viitsi edes vastata, kävelee vaan ohi, ei tollaisten miesten takia viitsi vaivautua vastaamaan.

Mix sitä kelleen kehumaan ku jokaisel o omasa. En näe mitään hyötyä kehua naisen ulkonäköä missään tilanteessa. Haukkuakaan ei toki pidä, mutta kehumatta jättäminen saa etenkin kauniin naisen, joka on tottunut kehuihin pitämään sinua erilaisena ja saa hänet varpailleen. Onko minussa jotakin vikana? Nainen on tullut kauppaan ostamaan ruokaa. Lenkillä ei kannata juosta kenenkään perässä.

Ja toinen vale on että naiset ovat baarissa vain pitämässä tyttöjen kanssa hauskaa. Naiset ovat baarissa saadakseen huomiota. He eivät ole tulleet varsinaisesti etsimään miesseuraa, sillä he saavat sitä etsimättäkin. Kaikki riippuu siitä, sattuuko naama miellyttämään ja osaatko esiintyä itsevarmasti ja vähän kusipäisesti.

Paremmin toimii, jos jättää kusipäisyyden pois ja on itsevarma ja toisesta kiinnostunut. Negaus on liiallista yrittämistä sekin. Tuttua naista voi spontaanisti kehua niinkuin miestäkin jos kerran kehuttavaa on. Jokainen meistä tykkää kehuista, jos ne annetaan kauniilla tavalla.

Seksuaalissävytteiset kehut, kuten takapuolen kehuminen, ei sovi ellei olla seksuaalisessa suhteessa keskenään. Tämän nyt jokainen fiksu ymmärtää. Mies, joka on kiva tavata kaupassa, aloittaa keskustelun vaikka tomaattien kypsyydestä eikä ruumiinosistani. Kehon osien kehuminen antaa miehestä seksistisen ja typerän kuvan. Aivan kuin sanoisi että sulla on hyvä perä pennäänkö panee? Onpas upeita pyöreitä tomaatteja, herkullisen meheviä aivan kuin sinun Minun takamusta tultiin viime kesänä kehumaan ja olin sairaan ahdistunut.

Mies oli minua ainakin 30 vuotta vanhempi ja tuli kauhean lähelle ja tokaisi että: Lähdin vaan pois koska tilanne oli niin outo. Mies huusi että ihan hyvää hyvyyttään kehui kun näin asia kuulemma oli. Miettikää miehet minkä ikäisille kehujanne ladotte. Täysin epäsoveliasta kirjoittaa sana "spontaani" väärin.

Kyllä mun peppua saa kehua, mutten olekaan ihan nuori nainen. Tietysti silloin oli parempi, mitä nuorempi kehuja itsekin oli.

Missikilpailuissa kehutaan peppua aivan viran puolesta ja sankoin joukoin. Tai joo, on se luonne sittenkin tärkeämpi Tavallisissa arkissa tilanteissa, kuten vaikka kaupassa tai lenkillä, nainen ei ole osallistumassa missikisoihin.

Jos joku haluaa kisaan osallistua, niin itse valitsee haluavansa tulla arvostelluksi ulkonäkönsä perusteella. Minä en ymmärrä miksi hän toimi niin kuin toimi Naiselle ei saanut oveakaan avata ja ravintolamaksunkin nainen halusi itse maksaa Kohteliaisuuten voi ja pitää jotenkin reagoida!

Sinulla on vain karvainen ja leveä kookoomusperse. Iitan pillu on kipeä,ei saa koskea Iitan pilluun. Älä mene kovin etelään lomalle. Kyllä on soveliasta kauniit pyllyt täytyy kehua. Ja etenkin ilmaisu " sulla on hyvä perse" sopii joka tilanteeseen.

Nätit kankut… monelta ne aukee? Ei ole soveliasta, varsinkaan "spontaanisti" vaikka olisi kuinka harmittomaksi tarkoitettua. Mielestäni kyllä pätee myös toisinkin päin, eli ei sitä kyllä naisenkaan auta sanoa sen enempiä miettimättä kaikkea, mitä ajattelee. Nykyihmisiltä on kadonneet täysin normaalit käytöstavat.

Kenenkään ulkonäköä ei tarvitse eikä ole asiallista kommentoida, ei puoleen eikä toiseen. Miksi ylipäätään tunnet tarvetta tehdä sellaista? Olen itse törmännyt siihen että keskellä kirkasta päivää joku ukko saattaa möläyttää, että onpas sulla isot tissit.

Miten voi olla noin idiootti!!!?? Haluan kulkea rauhassa ilman kenenkään kommentteja. Seuraavaa kommentoijaa varmaan lyön! Jos nainen kulkee ruokakaupassa puolet persauksista paljastavissa shortseissa, herää kysymys mitä hän käytöksellään haluaa viestittää? Ensimmäisenä ajatuksena tulee mieleen huomio Kyllä naiset tietävät mikä vetää miesten homion puoleensa, joten vastatkoon seurauksista itse. Joskus ulkomailla ollessani tuli illalla puettua lyhyt hame ja tiesin satavarmasti että kommentteja tulee.

Mutta se oli täysin tietoinen valinta. Jos kulkee perse paljaana, pitää tiedostaa myös saamansa huomio ja kestää se. Ei sun tarvi miettiä mitä joku muu nainen mahtaa milläkin pukeutumisella viestittää. Keskityt vaan omaan pukeutumiseesi ja käytökseesi muita kohtaan. Mahtaako tuo lökäri ja mini mies olla Intiasta kotoisin. On kommentit vähän sen tasoisia. Eikö sinne pieneen mieleen mene ettei naiset sinua varten pukeudu.

Kyllä on itsekeskeistä ajatusten juoksua. Ajattelet siis, että kaikki naiset maailmassa jotka vastaasi kävelevät on ihan sinun takiasi valinneet vaatteensa ja meikkinsä.

Olet tyhmä tai hullu. Yhtä paljon muiden naisten takia etenkin rintojaan naiset esitelevät. Mutta puoliksi miesten takia. Ei kukaan mieskään rehellisesti väitä esittelevänsä lihaksiaan pelkästään naisille. Status se on mikä jyllää. On parempi pitää suu kiinni jos olet täysikäinen ja täysjärkisenä haluat maineesi pitää ei kannata kenenkään ulkonäköä arvostella mitenkään vaikka ohi kulkisi vaikka kuinka viehättävä kaunotar paljastavassa asussaan, iskurepliikkinä tällaista möläyttämistä ei tarvitse edes arvuutella se on sanomattakin selvää.

Täytyy sanoa että mitä odotat vastaukseksi? Ei sellaisessa tilanteessa voi sanoa voi kiitos kiva kun huomasit. Ei se niin toimi. Useasti on mun takapuolta kehuttu kadulla kävellessä mutta en siinä ala juttelemaan vaan hymyilen nätisti ja jatkan matkaa. Mutta paikalla on väliä. Esim nainen ei välttämättä halua että kaikki ympärillä kuulevat kyseisen kommentin ja näin joutuu suuremman huomion kohteeksi ja nolostumaan. Kirjastossa tai kaupassa kehuskelu voi osoittautua shokiksi koska ne ovat paikkoja jossa usein keskitytään hiljaisuudessa omaan tekemiseen.

Ehkä se on mun kirjoissa suurimmalta osin soveliasta tietyissä paikoissa koska en omaa huimia rintoja joten on kiva confidence boost mutta koskea ei saa. Money, money, money 1. Kuten Irwin lauloi,"Raha ratkaisee". Kun on pätäkkää kylliksi, saa mies olla , kuin pystyynnostettu sika, ja käyttää miten epäkorrektia kieltä tahansa. Aina on naisille mieluisaa ja mies ah, niin "seksikäs".

Raha ja valta kuulemma vaikuttaa siten. Hiljattain katselin näytöstä, kun suuri korsto hentoisen typykän kanssa käveli metsästä ja kun oli yleisöä,aloittivat intohimoisen suustasuuhunmenetelmä-esityksen. Vanhat rouvat huokailivat, "miten romanttista, ja niin rakastuneita ovatkaan" Jätin tädeille toteamatta, että jos ison prätkän tilalla olisi pappatunturi, olisikohan neitonen yhtä "rakastunut".

Rakastaminen ja rahastaminen on melkein sama asia, vain yhden kirjaimen ero. No jos sen pappatunturin omistaja on myös pappaiässä niin ei varmaan kukaan neito olisikaan kiinnostunut.

Täytyy vähän osata arvioida, jos on kyseessä nuori nainen niin takuuvarmasti ei halua mitään kommentteja vanhoilta herroilta. Onko tuosta raha-asiasta tullut miehille joku tekosyy ja valituksen aihe kun ei itse kelvata.

Rahalla saa kaikki naiset jne. En tunne yhtäkään naista itseni lisäksi johon varakkuus miehessä tekisi mitään vaikutusta jos on täysi idiootti, ikäloppu pervo ja ruma. Pääsääntöisesti kaikki naiset haluavat suunnilleen itsensä ikäisen ja omaa tasoaan ulkonäöllisesti olevan mukavan miehen.

Joitakin pinnallisia naisia voi kiinnostaa raha ja sen mukanaan tuoma mahdollisuus ostella kaikkea kivaa. Näitä naisiahan ei sitten se mies itsessään kiinnosta pätkääkään vaan ainoastaan sen miehen rahojen tuhlaus. Tällaiset naiset hankkivat niitä silikonitissejä, irtohiuksia ja kaikenlaista muuta hömppää eikä heillä ole kiinnostusta tehdä itse työtä ainoastaan se että on joku joka kustantaa sen luxuselämän.

Tuollaisista hömppänaisistako miehet pitävät. Eipä voi sitten muuta kuin syyttää itseään jos ei oma varallisuus riitä tuollaisen letukan ylläpitoon. Pics or didn't happen. Ei ihme että suomalaiset ovat tuppisuu kansaa, toista ei saisi kehua eikä haukkua, edellytetään että kaikki mitä sanotaan on moneen kertaan ja loppuun asti harkittua sekä "tyylikkäästi" ilmaistu mikä on kylläkin hyvin pitkälti jokaisen henkilökohtainen makuasia.

Varmasti joissain puheliaammissa etelän maissa minne naiset matkustaa panettamaan itseään niin kyllä varmasti miehet siellä kehuvat lipevin sanakääntein naisia vain saadakseen p1llua käytä-ja-heitä-pois tarkoitusperillä Naiset ovat selvästi olentoja joille ei olisi pitänyt antaa edes äänioikeutta, hysteerinen käytös johtaa kaikenlaiseen järjettömään toimintaan, kohta homma kiristyy varmaan niin että naisia ei saa enää edes katsoa edes auton tuulilasin läpi vaan naisen aie ylittää suojatie pitäisi saada selville "jotenkin muuten" kuin katsomalla Niin se varmaan kohta tässä feministisessä yhteiskunnassa menee.

Kyllä hyvää persettä pitää kehua. Mutta ei enää yli viisikymppisten, niillä alkaa jo vaippakausi ja tenaleidisiteen pullottaa housuissa. Pervoa tai ei, se on sama kuin sanoisit toiselle "moi, en näe sinua ihmisenä lainkaan vaan arvostelen sinua ulkoisten avujesi perusteella".

Vain puskajuntti menee kommentoimaan toisen persettä ilman että tietää varmaksi tämän olevan toiselle ookoo. Sinua tuskin voi ainakaan kehua, että "olepas sinä älykäs". Sitten tietysti voidaan hämmästellä sitä, että mitä tämä sama tyyppi sitten viestii niille ihmisille, joita hän ei kommentoi lainkaan, jos kerran positiiviseksi tarkoitettu kommentti viestii väheksymisestä kohteen ihmisyyttä kohtaan. Onko se sitten, ettei ko.

Niinpä, ei se, että pitää jonkun ulkonäöstä, mitenkään sulje pois sitä, että voisi arvostaa ihmistä vaikka kuinka korkealle muuten kin. Miten nuo ajatuksesi tekee tuollaisen loogisen kuperkeikan? Vai siis meinaatko, että ensin pitäisi kysyä: Niinpä, ei sillä, että minä kommentoisin kenenkään istumalihaksistoa, mutta hyvänen aika sentään, ottakaa kehut vastaan.

Ei niitä kuitenkaan liikaa tule. Eikä kehujan ikä, vaatetus, sukupuoli saa vaikuttaa itse asiassa vaatimus samanikäisyydestä ja siisteydestä osoittaa sen, että itse kehuttava muuttaa kehun seksuaaliseksi, vaikka se voi olla aivan neutraali.

Tässä maailmassa sanotaan niin paljon pahaa, että kannustakaa nyt hyvät ihmiset muita sanomaan jotain positiivista - vaikka sanat tulisi tuiki tuntemattomalta. Minusta on ainakin hienoa kuulla kehuja omasta ulkonäöstäni vaikka kehuja olisi vähän laitapuolen pubiruusu hirvittävässä humalassa.

Miksi ihmeessä pitäisi olla onnellinen siitä jos joku vanha ukko kehuu mun takamusta tai tissejä. Mitä ihanaa siinä on. Onko miehet tosiaan noin tyhmiä. Jos joku keski-ikäinen mies tulee kehumaan mun ruumiinosia niin siitä tulee välittömästi vastenmielinen tunne. Se ei ole sitten taas positiivisen kommentin esittäjän syy. Kyllähän ne naiset ihan samalla tavalla esittää kommentteja miehistä.

Eikö jo tuollaisen selittäminen osoita, että sinä et ainakaan itse ole mikään järjen jättiläinen. Kivespussini ovat karvoittuneet ja roikkuvat ryttyisinä nyytteinä reisieni välissä. Niiden erittämä pallihiki tuoksahtaa vienostti nenääni. Kannattaa kehua, osa ihan hulluna siihen, mullakin oli hyvä perseinen muija, joka oli hyvässä asemassa, jakso mainita jos joku oli puristanut perseestä. Miksi aina täytyy olla juntti, joka möläyttää jotain tyyliin: Sitähän se on, kun vaatekaupassa naiset sovittelevat varmasti riittävän hyvin "istuvia" housuja, shortseja ja legginsejä; täytyyhän ne muodot NÄKYÄ.

Eli naiset haluavat herättää perseellään huomiota, mutta sitten ei kuitenkaan saisi katsoa eikä sanoa mitään. Naiset ovat epäjohdonmukaisia olentoja. Onko siis johdonmukaista, ettei ole muita vaihtoehtoja, kuin "möläytellä" jotain ja toljottaa suupielet vaahdossa tai toisaalta, olla hiljaa ja katsella "seinille"??

No tuntuisiko soveliaalta, jos kehuisin kuinka pyöreä pää sinulla on? Ihan yhtä outoa olisi. Kehua saa, ei koskea 1. Koskeminen onkin sitten eri juttu Muistan avioeron jälkeen kun olin aika maassa Siitä alkoi naiseuteni uusi nousu: Hmm, kyllä naisen nätinkin pepun tai rintojen kehuminen tuntuu aika sopimattomalta. Olen kyllä itse kehunut "ihan spontaanisti" täysin vieraan naisen hiuksia tai pukeutumista. Onhan silläkin aika paljon väliä miten ja missä yhteydessä näitä kehuja esittää.

Ehkä meidän miesten pitäis joskus muistaa kehua niitä tuttujakin naisia: Ei voi kehua, upeita peppuja ei ole kuin mitätön murtuosa vaan. Täällä ei puhuta vieraille ihmisille. Yleinen mielipide kai on, että ei saisi sanoa. Sekin tuli juuri sillain selkeesti spontaanisti.

Ihana tälläisenä 4-kymppisenä, jo vähän rupsahtaneena muistella silloin saamiani kehuja: Mikset käskenyt sitä ottamaan suihin? Tuosta saattaisi tulla jo sakot seksuaalisesta ahdistelusta. Osa naisista tykkää pepun kehumisesta riippuen siitä miten asiallisesti sen osaa sanoa eikä tuollein röyhkeään tyyliin kuten AP teki.

Mutta sitten on naisiakin jotka eivät siitä tykkää lainkaan, esim. Oma mielipiteeni on, että riippuu niin siitä miten asian tuo julki. Itse treenaavana naisena otan toki asialliset peppukehut vastaan vaikka kaupan jonossa, hah: Eipä tuo hetkahduttanut kun uimarannalla lueskelin vatsallani, ja ohitseni kävellyt nainen totesi kohdallani miehelleen.

Naisen ja miehenkin pepun kehuminen on kohteliaisuus, jonka kanssa saa naisen punastumaan ja mieheltä turpiin. Kyllä pepun kehuminen kannattaa, mutta kannattaa valita.

Hetero ja mies 1. Minusta esimerkiksi miehen pepusta viehättyminen on jo paljon pervompaa. Ketjussa ei ollut kyse siitä viehättyykö mies hyvännäköisestä pepusta vaan siitä saako sitä ääneen kehua.

Jos kehuja on keski-ikäinen läskimahainen röyhtäilevä juntin näköinen mies tulee heti ensimmäiseksi mieleen pervo joka saalistaa nuoria naisia. Tämä on aivan selvää. Valitettavasti vaan usein juuri tuon ikäiset miehet ovat ääneen arvostelemassa nuoria naisia. Näillä keskikaljabaarin kanta-asiakkailla ei ole mitään siellä korvien välissä muuta kuin ne alkoholin turvottamat aivot joissa järki ei enää juokse, joten todennäköisesti tulee turpaan jos vielä yrität mennä likistelemään.

Eli jos haluat antaa itsestäsi oikein kunnon junttiääliön kuvan niin sitten vaan ääneen kehumaan. Jokainen heteromies, olkoot minkänäköinen tahansa, tykkää naisten takapuolista. Itse olen heteromies, ja kuulemieni kommenttien mukaan ihan normaali, ok: Jos ulkonäköäni kehuu vaikka millainen rupsahtanut tai muuten vain ei-niin-hyvännäköinen nainen, niin en minä siitä tuolla tavalla närkästy. Minua saavat kaikki naiset kehua, tai olla kehumatta.

Miksi siis naisia ei saisi kehua myös rumat miehet? Eihän se tarkoita varmaan mitään muuta kuin sitä, että mies pitää näkemästään. Mikä vítun logiikka tässäki oli? Jos mies kyylää naisen persettä, se ei ole pervoa? Mutta jos mies kyylää miehen persettä niin se on pervoa? Se on aivan sama kuka tuijottaa kenenkin persettä, sukupuolesta katsomatta, se on aina pervoa.

Mä en ny ymmärrä millä logiikalla sä ees sait tosta 'mies-katsoo-naisen-persettä' vähemmän pervon ku sen et mies kattoo miehen tai naine naisen. Hetero ja mies 3. Minusta on epäreilua syyllistämistä väittää, että jos mies katsoo naisen takapuolta, olisi se jotenkin perverssiä. Perversiot ovat jotain aivan muuta. Jos homoseksuaalinen mies katsoo toisen miehen persettä, miksi se on jo perverssiä?

Sehän on hänelle taas normaalia, kun taas dinun logiikkasi mukaan naisen perseen katsominen on perverssiä. Eikö Minna Kauppikin ollut huolissaan siitä, että vanhat ja rumat ukot tuijottavat hänen vartaloaan? Jos olet ruma äijä, pidä katseesi kurissa ja suusi kiinni.

Jos olet komea mies, kehusi on tervetullutta ja ehkä jopa pikku palkinnon arvoista Tätä lausuntoa varmasti kannattaa pohtia yhtä syvällisesti kuin useimpien urheilijoiden useimpia muitakin lausuntoja. Tuskin hänellä sinällään on mitään keski-ikäisiä vastaan, kun asuu sellaisen kanssa ja on itsekin vuotiaana jo lähellä keski-ikää. No jos sä vaan kehuit ja katsoit sitä peppua niin tuskimpa se nainen siihen mitään vastaa. Kyllä mun mielestä saa kehua, kunhan ei ole liian niljakkaan ja tungettelevan oloinen.

Miehenä voisi vaan hymyillä ja jatkaa matkaa. Aika yllättäenhän tuollainen varmasti tulee, eikä siihen osaa välttämättä reagoida, varsinkaan nopeasti. Itse en välttämättä osaisi reagoida, ehkä hymähtää jotain.. Mielestäni kehujan ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Ottaisin varmaan hassuna ja kivanakin kohteliaisuutena, vaikka olisinkin luultavasti hetken vähän hämilläni. Saahan sitä kai samalla tavalla sanoa jos on hyvännäköinen peppu, kuin jos on itseään miellyttävät lihakset tai vatsa.

Ulkonäön kehuminen ylipäänsä, on mielestäni kohteliasta. Tosin ensi treffeillä en haluaisi kuulla miten hyvät tissini ovat tms. Vastauksista päätellen rikas mies voi kehua. Nyt pitäisi saada selville rikkaan miehen kriteerit. Ei ei, vaan nuori ja hyvännäköinen voi kehua.

Rumat ja rikkaat miehet voivat keskittyä muuhun. Tosin jos on hyvännäköinen ja rikas niin sehän on tietysti plussaa. Tuo kuvan herkkuperä sais istua kasvoilleni, ilman pöksyjä. Kyllä naiset on sitten tyhmiä. Mitä esittelette sitten mitään, jos kerran ei saa edes kehua??

Kyllähän naisena täytyy sanoa, että ei se mua yhtään haittaa, jos joku antaa positiivista huomiota ulkonäköön: Mutta kyllä sanansa kannattaa valita melko tarkkaan; joskus joku mies tokaisi kuta kuinkin näin "täytyy kyllä sanoa, että nyt muodot on kohdillaan", niin eihän siitä nyt voinut olla näreissään! D mutta en nyt ihan tykkäisi siitä, että esim. Entä jos ei sano mitään, tuijottaa vain silmät sumeina, kuola valuu suusta? No itse ne sitä persettää paljastelevat.

Onneksi olkoon, olet tosi alfa kun uskallat sanoa ääneen, turha kuunnella mitään femakoiden kitinään, alintajuisesti tykkäävät vain. Ehkä tässä tosiaan pitää laittaa burkha päälle, että saa arkena rauhassa normaalisti kulkea, ilman että joku kuolaava äijä kommentoi rintojen kokoa. Miehet on eläimiä, eivät siis kykeneviä ajattelemaan ja arvioimaan aivoillaan mikä on kohteliasta ja mikä ei - siihen pystyy vain ihminen.

Sehän nimenomaan on loogisen ajattelun tulos, että kehuu toisen muotoja. Naiset se sukupuoli nimenomaan on, joka on kykenemätön loogiseen ja järkevään ajatteluun.

Ketään sun läski tissis kiinnosta. Kumpi sukupuoli tässä maailmassa oikeasti ajattelee - naiset! Miehet saa aikaan vain sotia, ovat pedofiilejä, tappavat, raiskaavat , nöyryttävät ja lyövät naisia ja tekevät maailmasta helvetin!

Kyllä minusta kaikki jotka kommentoi tuntemattomien ulkonäköä on aika taukkeja. Mitä ajattelisit jos sinun tyttäresi peppua kehuttais, oletetun täysikäisen tyttären? Mikäli vastaat, että ei haittaa, voit sanoa että se on soveliasta2. Ajattelisin, että taysikäinen tytär kyllä päättää itse, miten erilaisiin kehuihin eri tilanteissa suhtautuu.

Ilman, että isäpappa aina rientää nyrkit pystyssä ajamaan kelvottoman kosijan tiehensä. Oisin vetäny suoraa lätyskää tuollaista persettä kuolaavaa ukkoa. Jos nainen pukeutuu seksikkäästi, niin saa.

Se on naisen ihan oma valinta.. Yhdellä Ritulla on ihan sikahyvä persus, joten naisen pyllyn kehuminen on aiheellista. Eipä keskiverto suomalaisen naisen perää voi oikeen miksikään kehua Eikä suomimiehen vatsaa, koska se on pelkkä mätisäkki.

Roskalehdet elää sillä miten joku julkimo on tissiä, peppua "vahingossa" vilauttanut, siitä nuoret ottaa mallia.

Pitäkää löysät verkkarit jalassa, eikä mini shortseja, että melkein rupureikä näkyy, mut näyttäkää vähän enemmän, kehuja tulee. Aika naurettavaa tosiaan, jossain ip-lehdessä se on joka viikkoinen uutinen kuinka joku vilautti, tuli "moka".

En tiedä ketkä niitä juttuja lukee, mutta kovin välkkyä väkeä ne ei kyllä ole. Mutta pitää kai niitä jonkun lukea kun niitä jatkuvasti on: Ei, ei, ei, ei. Miehet - älkää sanoko meille yhtään mitään. Parempi olisi jos voisitte olla seksualisoimatta meitä, tuijottamalla persettämme tms. Omalla kohdallani joku täysin tuntematon mies käveli vastaan ja sanoi kohdallani, katsoen minua päin: Tämän jälkeen menin läheiseen kirjastoon rauhoittumaan ja soittamaan äidilleni, koska olin ahdistunut ja pelkäsin.

Olo tuntui kuin raiskatulla. Älkää tehkö yhtään mitään. Älkää sanoko yhtään mitään. Ole hyvä ja tajua, että on yksinkertaisesti mahdotonta olla mielessään seksualisoimatta vastakkaista sukupuolta, tai unohtua katselemaan kaunista naisvartaloa. Ei se vaan terveeltä mieheltä onnistu. Jollei mies sitten itse halua välttää ajattelemasta koko asiaa muistellen menneitä En itse myöskään pääse ajatuksiisi tuossa kohtaamisessa.

Koska vaikkeivat miehet ehkä niin usein tuonkaltaisia suoria kommentteja selvin päin olevilta naisilta saakaan, niin en vaan osaa eläytyä. Että mikä tuossa sinua niin paljon ahdisti. Ilmeisesti otit sen pahantahtoisena kommenttina, mutta näinköhän tulkitsit oikein? Tuo ei ollut siitä "huonoimat parisuhdevinkit" -kirjasesta? Puhuin seksualisoimisesta ja esineellistämisestä, en katseista.

Puhuin miesten tavoista ja käyttäytymisistä jotka pahoittavat naisten mielet, en miesten ajatuksista jotka myös pysyvät pään sisällä. Kun mies sanoi minulle mitä sanoi, minua ei täyttänyt mikään positiivinen tunne. En tuntenut imarreltua oloa tai itsetuntoa kohottavaa tunnetta. En osaa sitä olotilaa kuvailla miksikään muuksi kuin raiskatuksi. Mä en olisi halunnut tietää sen miehen mielipidettä, mä en olis halunnut olla tietoinen siitä että joku täysin tuntematon ihminen on analysoinut mua mielessään ja päättänyt tulla kertomaan tuloksistaan mulle.

Mulla oli halpa olo, mulla oli esineellistetty olo, mä en tuntenut oloani enää edes ihmiseksi. Mä olin kauhuissani ja järkyttynyt, siksi pakenin rauhaisaan paikkaan ja soitin äidilleni asiasta. Mä en osaa tätä tän paremmin sulle selittää, toivottavasti auttoi edes hiukan sua ymmärtämään.

Tästä asiasta on olemassa kampanja ja muistan nähneeni tuon kampanjan videon - siinä oli kymmeniä naisia kertomassa, mitä tuntemattomat miehet ovat heille letkauttaneet. Pointtini on, etten ole tämän asian kanssa ainoa joka saa jonkin asteen paniikkikohtauksen. Kehujen päälle saatan läpsäistäkkin vielä. Sillai, että selluliitti aallot vain tärähtelevät. Mikä oikeuttaa sinut koskettamaan toisen, randomin ihmisen vartaloa? Omalla oikeudella läsäyttelen, en kysele. Sä varmaan toivoisit, että sitä sun läskistä persettä joku kehuisi ja läpsisi..

Sen sijaan että olisit yrittänyt tehdä itsestäsi viisaan oloisen jolta löytyy järkeviä mielipiteitä, sä et kyennyt keksimään enää mitään muuta korttia vedettäväksi kuin haukkua mun läskiä?

Tunnet olosi varmasti voittajaksi. Höh, minähän pidänkin feministeistä. Tätä en aiemmin huomannutkaan. Ilo on kokonaan puolellani jos kommenteillani sain herättämään uusia näkökulmia feministeistä! Ei oikein kuulosta mukavalta jos alkaa tuntemattomalle hänen takapuoltaan kommentoimaan. Se tietenkin on mukava tavallaan kuulla että joku ihailee, mutta sen sanominen ei oikein ole hmm Näin me naiset ajattelemme.

Kehu sitä peppua kun on nainen vähän tutumpi. Minä kyllä naisena olisin vastannut että käännäppäs oma peffasi niin minäkin arvostelen sen. Ajattele sitä peppua hetkellä, jolloin se istuu täysistunnolla. Ilonpilaaja, oliko aivan pakko kirjoittaa tuo! Viisaampi olla ihan hiljaa! Itse mielessään voi kyllä sitten ajatella että: Voi jeesus sentään minkänäköinen perä ja joku se vaan tuotakin saa höylätä niin paljonkun sielu sietää!

Eihän se nyt pervoa ole, mutta sopimatonta käytöstä kyllä. Luulisi tuon nyt järjenkin sanovan. Bongailen mielelläni nättejä pimuja, mutta pidän suuni ja näppini kurissa, enkä tuijottele häiritsevästi ainakin toivon niin Mieti ny jos joku nainen spontaanisti toteais että ai kun sulla on kiva muna tossa vasemmassa lahkeessa!!

Ai sittenkin jos kommentoija olisi joku noita-akan näköinen kurppa tai homomies? Siis kun sellainen kiloinen nainen jolla olis rasvainen letti ja läskistä turvonnut naama ja joka haisisi hielle ja kaljalle tulisi sanomaan sinulle että kylläpäs sulla on ihan pantavan näköinen kroppa.

Miettikääpäs miehet mitä me naiset noin yleensäkin joudutaan kokemaan teidän miesten taholta. Se näyttää useimmille miehille olevan vaikeaa. Lisäisin vielä että sellainen kiloinen 55 vuotias nainen, jolla olis No jos olisi hyvännäköinen muija, niin sanoisin, kiitos, haluatko koittaa myös?

Ei ole soveliasta, luulisi tuon nyt jokainen ymmärtävän. Monet pitävät sitä sopimattomana tai liian intiiminä ja sitä se todella usein onkin. Mutta minä en ainakaan pahastuisi moisesta kehusta riippuen tietysti siitä miten asian esittää. Voisin aluksi hämmentyä mutta tietysti olisin otettu ja kiittäisin, jos asia esitettäisiin kohteliaasti. Mutta jos asia esitettäisiin sanomalla ronskisti "Hyvä perse!

Onko se niin kamalaa jos joku kehuu kroppaa? Tietää ainakin omaavansa hyvän perseen ja on aihetta olla ylpeä siitä että näyttää hyvältä. Minun mielestäni on enemmäntin sopimatonta tai liian intiimiä tavassa miten asian esittää ei siitä mitä sanoo. Sen erikseen huomioiminen kehumisella ei todellakaan ole fiksun miehen tekoja.

Jos nyt näppituntumalla voisi yleistää niin useimmiten nämä kehujat ovat joitakin vanhoja ukkoja jotka yrittävät kehuilla päästä nuorten naisten pöksyihin. Siis todella oksettavaa, eikö ne tajua. Joka tapauksessa kummassakin porukassa on omat hyvät ja huonot puolensa. Huonoja joskin todella vähän emme tee kransseja kummassakaan porukassa.. Itse koen kuitenkin myös, että miesten kanssa on helpompaa ja hauskempaa.

En jaksa enään edes koittaa tutustua uusiin naispuolisiin ihmisiin, sillä mielestäni he ovat käsittämättömän tylsiä minäkö ennakkoluuloinen, ehen.. Pyörin mieluummin miesten seurassa: Ja jos itsekkin miesten kanssa mieluummin viihdyt niin mikäs siinä! Voisitko ehkä ensi kerralla vihjaista haluavasi heidän iltamaan mukaan?

Heh, mä olen sitten siinäkin mielessä outo, että vaikka haluankin mieluummin viettää aikaa miesten kanssa, kieltäydyn kuitenkin olemaan "yksi miehistä"; minun seurassani saa siis arvostella naisten perseitä, mutta turha odottaa että lähden itse keskusteluun mukaan. Ei se se viinan määrä ole ratkaisevana tekijänä; jotenkin vain kammoan "tyttöjen iltoja" ihan konseptitasollakin. Tarvitsen sitä toista sukupuolta mukaan, muuten tuntuu että kanssakäymisestä puuttuu se tietty jännite tarvitsen flirttiä?

Minä mitään vihjaissut, sanoin suoraan että olisin halunnut mukaan. Aika typerää, että he eivät sinua mukaan ottaneet vaikka pyysit. Jos olet enemmän miesten kaveri firmassa kuin naisten, niin eikö ole ymmärrettävää että olet miesporukassa ja muita naisia ei kutsuta?

En tietenkään tarkoittanut että viinan määrä ratkaisee onko tyttöjen ilta kiva vai ei. Mutta tietenkään tyttöjen illat eivät vain ole jokaiselle tarkoitettuja. Myönnän itsekkin että miesten kanssa on mukavaa myös jo sen takia että välillä on juuri sitä flirttiä ym ; Itse viihdyn kummassakin porukassa, kaikessa on aina hyvät ja huonot puolensa. Hahahah, toi naisten polttarit - niiiiiiin totta!

Ruokapaikan löytäminenkin on mahdotonta, koska yks ei syö lihaa, toinen haluu kevyttää, kolmas ei haluu hiilareita, morsian tykkää oikeasti high classista ja ei sais kuluu enempää rahaa kuin 20 e Kuinkahan monien miesten polttareissa olet ollut? Miehet osaa nipottaa pikkuasioista siinä missä naisetkin. Hah, olen jokseenkin samoilla linjoilla kanssasi!

En ole koskaan oikein tullut toimeen naisten kanssa. En ole oikein koskaan päässyt käsiksi siihen kaikkeen selän takana puhumiseen ja setvimiseen, tai että miksi sitä oikein tehdään?

Jos jonkun ystävän käytös ottaa päähän, miksei sanoa siitä suoraan tälle ystävälle, vaan jauhaa muiden ystävien kanssa aiheesta? Seurasin tätä lukiossa paljonkin, kun tunsin ihmisiä monista eri kaveripiireistä, joista yksi oli juurikin tämä tämmöinen "suosittu" urheilijoiden tyttöporukka. Aina kun porukasta joku lähti, alkoi hänestä puhuminen. Lihomisesta, idiootista poikaystävästä, typerästä vaatevallinnasta, mistä nyt kukaan keksi jutun aihetta.

It still baffles me. Sitten taas toisaalta, minulla kuitenkin on muutamia erittäin hyviä naispuolisia ystäviä, mutta oikeastaan kukaan heistä sitten taas ei mukaudu tähän stereotypiseen naisten muottiin.

Juuri pari viikkoa sitten olin kavereideni kanssa oluella, kun jossain vaiheessa yksi porukasta totesi, että: Koska niinhän se vain on: D "Sä vaan oot 'one of the guys'. Huh - hyvä kun sanoit! Siis tosiaan, mullakin on muutama erittäin hyvä ystävä naisia, toki kanssani samoin ajattelevia "tuffiksia" heh. Että mitenkään heitä tässä haukkumatta.. Hei mehän voitas jo melkein kaikkien muitten kommentoijien kanssa lähteä "poikien iltaa" viettämään!

Mä en kans ymmärrä tuota joidenkin naisporukoiden juttua, että ollaan muka niin hyvää ystävää, mutta heti kun lähtee vessassa käymään, niin alkaa se paskanjauhanta Lukion ekaa vuotta vietin juuri tällaisten inhottavien tyyppien kanssa tuossa iässä se varmaan vielä korostuu? Poikaystävästä erosin aika pian, mutta koko lopun lukioajan vietin niiden poikien kanssa enemmän kuin se eksä: D ja yhdestä tuli paras kaverini.

Ja johonkin ylempään kommenttiin viitaten - kyllä ne miehetkin osaa syvällisiä puhua! Tykkään viettää aikaa 10 vuotta vanhemman isoveljeni kaveriporukassa, ja kyllä siellä jossain vaiheessa iltaa on rokkiäijillä aina sellaset vuodatukset ja parisuhdeanalyysit päällä, että tuskin jäävät naisille kakkoseksi! Politiikasta keskustellaan myös lähes joka kerta. Leimaudun kommentillani varmaan kuivaksi nipottajaksi, mutta mielestäni ilmaisu "yksi jätkistä" sisältää misogynisiä viboja.

Lähimmät ystäväni ovat naisia, mutta määrällisesti kaveripiirissäni on huomattavasti enemmän miehiä. Minua eivät kiinnosta krassit eivätkä manikyyrit eikä selän takana puhuminen. En kuitenkaan halua olla "poikatyttö" tai "jätkämäinen" nainen.

Olen ihan vain nainen, ihan vain minä. Minusta on harmillista, miten naiseuden stereotypiasta poiketakseen on vieläkin tehtävä jonkinlainen pesäero omaan sukupuoleensa, olla muka jotenkin miesmäinen ikään kuin nää ei-stereotyyppiset ominaisuudet olisivat jotain miesten omaisuutta, ikään kuin miehet olisivat jotenkin ylemmällä tasolla ja sille tasolle päästäkseen naisen pitäisi olla yksi miehistä.

Aikaisempi kommentoijakin mainitsi olevansa "jo yksi miehistä" vähän samaan tyyliin kuin jos olisi ylennyksen saanut. Minusta on oikein hauskaa viettää aikaa miespuolisten kavereideni kanssa pelejä pelaten ja kuppia ottaen, mutta jos joskus olen työtön, rupsahtanut, syöpää sairastava yksinhuoltaja, en usko heistä kenenkään olevan minua arjessa auttamassa. Jos viittasit minuun taisin olla ainut joka sanoi olevansa yksi jätkistä niin en tarkoita sillä sitä, että olen todella miesmäinen vaikka välillä vitsiä tuleekin että olen miehekkäin koko jätkäporukasta.

Ei ole väliä vaikkei minulla jatketta alapäässä olekkaan. Joskin meillä ei tietenkään miesten iltoja järjestetä, joten paha sanoa pääsisinkö silloin mukaan: Vaikka olenkin "yksi jätkistä" niin en ole miesmäinen. Rakastan meikata, laittaa hiuksia, välillä käydä vaatekaupoilla ym.

Mielenkiinnon kohteet sattuvat vain olemaan autoissa ym, mutten silti itseäni miesmäiseksi laske. Enkä ole sitä mieltä että täytyy olla yksi miehistä, ettei olisi sterotyyppinen nainen.

Jokainen on sellainen millainen on. Mutta onhan se totta että naisten seurassa on enemmän seläntakana puhumista kuin miesten kanssa. Joten osa stereotypioista pitää paikkansa ei tietenkään joka porukassa. Ja se onko miespuoliset kaverisi sinua syöpää sairastavana yksinhuoltajana auttamassa riippuu kyllä ihan ihmisestä. Eipä ne kaikki naisetkaan olisi. Kyllä ne miehetkin apua tarjoavat varmasti jos välit vain ovat tarpeeksi läheiset: Empä itsekkään naisena jokaista jonka kanssa joskus olen pelannut ja juonut niin menisi auttamaa jos yh-äiti ym olisi.

En kommentillani halunnut ottaa kantaa siihen, miten nais- tai miesmäisiä mitä näillä käsitteillä nyt sitten ikinä tarkoitetaankaan sinä tai kuka tahansa muu "yksi jätkistä" on, sillä ei ole mitään väliä. Pikemminkin halusin tuoda esille, että "yksi jätkistä" -tyyppisessä kielenkäytössä piilee sukupuolia eriarvoistava ongelma, vaikkemme sitä itse tiedostaisikaan.

Faktahan on, että jos olet porukassa, jossa kaikki muut ovat miehiä ja sinä yksin olet nainen, olet ainut nainen. Tämän ei pitäisi teoriassa olla mitenkään negatiivisesti latautunut ilmaisu, sillä naiset voivat olla hauskoja ja rentoja ja juoruilemattomia siinä missä miehetkin, eikä ainoana naisena olemisen näin ollen pitäisi olla minkäänlainen este porukkaan kuulumiselle.

Käytännössä "ainut nainen koko porukassa" on kuitenkin negatiivisesti latautunut ilmaisu, kuten kommentistasikin ilmenee. Ainoa nainen on siis negatiivinen, yksi jätkistä positiivinen. Et ole yksi porukasta vaan nimenomaan yksi jätkistä tai yksi miehistä tai one of the guys tai mitä ikinä.

Tämä on mielestäni se ongelma: Sillä, onko nainen kiinnostunut meikeistä vai fossiileista, ei ole tämän ongelman kannalta mitään merkitystä. Osuit juuri asian ytimeen, olen ihan samaa mieltä. Ja ei, minäkään en ole mikään niuho nipottaja taikka hiekkapimpsa. Enkä myöskään toivottavasti hyvä jätkä. Ihan minä vaan, nainen, melko hyvä tyyppi. Et mielestäni ole nipottaja, mutta siinä missä Cougarwoman on pyörinyt väärien naisten keskellä, olet sinä ehkä pyörinyt väärien miesten keskellä: En oikein näe, että ollessani "yksi jätkistä" olisin jotenkin vähemmän nainen.

Tai siis, hassua kyllä,  minä  luen tämän kommentin vastaavasti hieman miesvihaisena: D Tai, ehkä hieman alentavana. Mikseivät miehet yhtälailla olisi auttamassa ystävää tiukan paikan tullen, siinä missä naisetkin? Niinkun täälläkin parissa tapauksessa - ne miehet nyt vain sattuu olemaan niitä parhaita ystäviä.

Ei vain miehiä , tai varsinkaan miehiä, joista ei hädän tullen olisi apua. Itselläni kun kyse ei ole siitä, että pyörisin miesporukassa, koska kaipaan illanviettoporukalta minkäänlaista flirttiä.

Kyse on vain parhaiden ystävieni kanssa ajanvietosta. Siksi minä voin olla "yksi jätkistä" huulet punattuna ja korkokengissäni. Tässä tapauksessa kun "one of the guys" ei ole millään lailla fyysisesti rajattu porukka. Se on ainoastaan porukka ystäviä, jotka voivat puhua mistä tahansa.

Kun porukassa ei ole niitä muita naisia yleensä tyttöystävät , joiden läsnäollessa tarvitsee varoa sanomisiaan, ettei kukaan loukkaannu. Naiset kun monesti nyt vain loukkaantuvat ja harmistuvat helpommin, varsinkin siinä läpänheitossa mitä tuossa kaveriporukassa harrastetaan. Sen vuoksi "ainut nainen porukassa" onkin negatiivisesti latautunut ilmaisu, onhan se usein negatiivisesti latautunut tilannekin.

On tietenkin totta, että naiset voivat olla yhtä rentoja ja hauskoja ja kiinnostuneita samoista asioista kuin miehetkin eli tässä tilanteessa kaveriporukkani, jotka nyt vain sattuvat olemaan miehiä , mutta se on harvinaisempaa. Mielestäni se nimenomaan on kohteliaisuus, että ystäväni eivät katso minua sukupuolen perusteella. Riippumatta siitä, miltä näytän, tai kuinka "naisellinen" olen.

Olen vain yksi porukasta. Enkä löydä siitä mitään misogynistä. Vierastan jollain tapaa ajatusta siitä, että naisena minun tulisi olla tietynlainen. Juurikin askarrella niitä kransseja tai kutoa villasukkia. Niinkuin ilmeisesti suurin osa täällä kommentoijista. Mutta minä yhtälailla vierastan ajatusta siitä, että miesten tulee olla tietynlaisia. Pelata pokeria ja käydä strippibaareissa.

Olla huonoja ystäviä, jotka eivät auttaisi pahan paikan tullen. Ehkä hikkan ajatus aukeaa sinullekin paremmin, jos ajattelet asiaa toisin päin: Sanotaanko miehistä koskaan, että "olet yksi muijista"?

Syynä se, että mies on normi. Naisen on helpompi "nousta" miehen tasolle, mutta miehen lähes mahdotonta tehdä samoin ilman että joutuu pilkan kohteeksi. Samasta syystä nainen voi pelata jääkiekkoa ja jalkapalloa mutta esimerkiksi kransseja askarteleva mies saisi varmasti ainakin miehiltä vinoja katseita koska eihän sellainen askartelu ole miesten hommaa. Yhdessä kaveriporukassanikin yksi miehistä on "yksi naisista".

Juuri muutama viikko sitten kyseisellä porukalla baarissa pelattaessa biljardia "naiset vastaan miehet", oli yksi miehistä automaattisesti yksi naisista. On myös olemassa ihmisiä, joille sukupuolella ei ole helkkarinkaan merkitystä, kumpikaan sukupuoli ei ole toista yläpuolella, ja se että yksi miehistä on yksi naisista, on aivan yhtä ja sama, kuin yksi naisista olisi yksi miehistä.

Tässä porukassa kun naisia on "aktiivisesti" kaksi. Eli sillä kokoonpanolla millä useimmiten tapaamme. Joista kumpikin on elämässään vaihtanut enemmän renkaita, öljyjä, sulakkeita ja lamppuja, käynyt strippibaareissa ja pelannut pokeria ja fps-pelejä enemmän kun muut miehet yhteensä. Ja porukan miehet taas puhuvat huomattavasti enemmän tunteistaan, ovat avoimempia, itkevät ja osaavat paremmin olla ystävien tukena vaikeina aikoina. Sen takia stereotypioilla on hauska leikkiä.

It's just that simple. Se on hauskaa, että porukassamme stereotypiset naisten ja miesten roolit eivät kohtaa millään lailla. Sen takia naisia voi sanoa miehiä ja miehiä naisiksi ilman että se loukkaa yhtään ketään, koska KUKAAN porukastamme ei ajattele ihmisiä sukupuolisidonnaisesti.

Kaikki ollaan vaan ihmisiä, ollaan sitten miehiä tai naisia, tai kumpiakin. Maailmasta ei koskaan löydy asiaa, josta kaikki olisivat samaa mieltä. Hikkan pointti on kuitenkin erittäin tärkeä, koska se kertoo tämän postauksen tapaan vallitsevista stereotypioista, jotka ovat naiselle haitallisia.

Vaikka sinä ajattelisit neutraalisti mitä et tee, sillä koko ajan edelleen puhut sukupuolisidonnaisesti , on paljon ihmisiä, jotka eivät niin ajattele. Stereotypiat ja diskurssit syntyvät kielessä, joten jokainen niitä toistava samalla vahvistaa niitä, vaikka itse ei tällä tavalla ajattelisikaan.

Se, että tunnet tarvetta kertoa, että tunnet porukan, jossa mies on yksi naisista, kiteyttää tämän ongelman: Aika nopeasti tällainen leimataan homoksi, naismaiseksi mieheksi, ihan samalla tavalla kuin miesporukassa pyörivän naisen oletetaan nimenomaan OLETETAAN, ennakkoluulot voivat muuttua olevan jotenkin normaalista naisesta poikkeava ja miesmäinen.

Tämä kertoo siis siitä, että naismaisuutta pidetään yleisesti ja usein alitajunteisesti halveksuttavampana. Sitähän CougarWomenkin tiedostamattaan tekee: Hän siis yrittää osoittaa olevan miesmäisempi, arvostettava tämä ei ollut kritiikkiä kirjoittajaa kohtaan, puhetyyli johtuu vallisevista puhetavoista. Itse vietän paljon aikaa sekaporukoissa, joissa ei koskaan tarvitse tehdä eroa osallistujien sukupuoleen.

Tapaamiset ovat aina samanlaisia, vaikka välillä valtaosa saattaa olla miehiä, välillä taas lähes kaikki ovat naisia. Kun ei tarvitse sanoa, että "miehet tekevät sitä ja naiset tätä" vaan voidaan puhua neutraalisti yksilöistä, ei myöskään tarvitse puhua sukupuolistereotypioista. Minä  tiedän , että tämän postauksen kaltainen ajattelu vain edistää "nainen on naiselle susi" -ongelmaa. Minä  tiedän , että monikin ihminen tahtomattaan stereotypistaa sukupuolia ja on sillään jo osa ongelmaa.

Minä  tiedän,  miten valtaosa ihmisistä suhtautuu naisporukassa pyöriviin miehiin. Luitko ollenkaan, mihin edellinen kommenttini oli vastaus? Kukka haastoi minut kysymyksellä: Sanotaanko miehistä koskaan, että 'olet yksi muijista'? Tunsinko siis tarvetta kertoa tämän asian?

Tottakai tunsin, sillä olen ollut siinä käsityksessä, että tässä käydään keskustelua  aiheesta. Tunsinko kuitenkaan tarvetta kertoa asian ilman, että sitä erikseen kysytään? Tässä vaiheessa kuitenkin tuntuu siltä, että minuun suhtaudutaan aivokapasiteetiltani kun 5-vuotiaaseen, joka on kykenemätön minkäänlaiseen objektiiviseen ajatteluun.

Vaikka minun ystäväporukassani tehdään näin - heitetään stereotypista läppää sukupuolista, nauretaan sille miten "äijä" yksi naispuolisista ystävistäni on, tai kuinka itse olen evoluutiollinen virhe hyvässä naissukupuolen kehityksessä, ei tarkoita ettenkö ymmärtäisi itse ongelmaa.

Totta helvetissä siinä on ongelma! Mielestäni ongelma lähtee jo siitä, miten lapset ylipäätään kasvatetaan tai ainakin yritetään sopimaan näihin idioottimaisiin stereotypisiin muotteihin.

Mutta elämässä pitää olla hauskaa. Vakavillekin asioille pitää nauraa. Tai vaikkei pitäisi, nauran silti. Ei kuolleet vauvatkaan mielestäni erityisen hauskoja ole, mutta kuollut vauva -vitsit sen sijaan ovat. En kohdista tätä kenellekään henkilökohtaisesti, teen sitä itekin, mutta mua huvittaa ja snadisti vituttaa myös että aina naiset on korostamassa sitä kuinka ne on niin erilaisia kuin muut naiset, viihtyy miesporukassa ja tykkää kaljasta ja jääkiekosta eikä juoruilusta, siivouksesta ja meikeistä.

Kun käsitykseni mukaan aika harva nainen vastaa kyseistä naisstereotypiaa. Kai se on jotain yksilöllisyyden tavoittelua kertoa ettei ole samanlainen kuin noi muut naiset. Vaikka oiskin aika samanlainen kuin yllättävän moni muu. En tiiä mitä yritän sanoa. Ehkä sitä, että ärsyttää kun sanotaan että naiset on tällasia ja miehet tällasia. Ihan ok on jos joku vastaa sitä stereotypiaa, mutta kun suuri osa ei vastaa. Enemmän on eroja ihmisten välillä kuin sukupuolten. Et kategorisesti tule toimeen puolen ihmiskunnan kanssa, ja se on susta jotenkin hieno juttu?

Kyllähän tässä on piiloutunutta naisvihaa takana. En tykkää naisista vaikka olen itsekin nainen, mutta onneksi en ole sellainen nolo ja tyhmä mitä muut naiset ovat, vaan olen yksi jätkistä ja oikeasti siis suunnilleen mies, ja lapsenakin olin poikatyttö.

Naisten harjoittama misogynia on erittäin ärsyttävää ja mikä pahinta, tuhoisaa. Eikä se naisviha tässä blogikirjoituksessa eikä kommenteissa edes kovin piiloista ole. Enimmäkseen ärsyynnyin ja ajattelin, etten viitsi edes alentua kommentoimaan tällaista sontaa. Mutta kommenteissa minua alkoi huvittaa oksymoroni, joka tuli esiin melko monilla: Naisvihan lisäksi luulen, että ko ilmiön takaa löytyy myös naisten kilpailuhenkisyys ja halu olla se kaikista haluttavin ja ihanin nainen ja sitä on sitten korostettava sillä kuinka tyhmiä, rumia, tylsiä muut naiset ovat.

Tämän taustalla voi myös olla huono itsetunto ja tarve pönkittää sitä. Haluan omaa aiempaa kommenttiani vähän selventää sillä, että en inhoa naisia, enkä miehiä. En vain pidä bilettämisestä ylipäänsä oltiin sitten menossa mies, nais tai sekaporukassa, koen olevani aina ulkopuolinen introverttiyteni takia. Mun on nyt edelleen pakko työntää lusikkani soppaan, mutta ei mun kohdalla ainakaan ole kyse vihasta.

Joidenkin kohdalla voi olla, mahdollisesti samojen ihmisten, keiden mielestä naisista ei ole muutenkaan mihinkään, varsinkaan työelämässä. Vaikka en sukupuolia kovinkaan usein halua erotella, niin kyllä mä vain rakastan naisia. Ja mä rakastan olla nainen, enkä ikimaailmassa haluaisi olla mies! Mä rakastan eniten sitä, että nykyään nainen saa olla ihan minkälainen vaan.

.

: Mies haluaa miestä paras peppu naiset homoseksuaaliseen

Bb inka alastonkuvat bb suomi meis gay Suomiseksiä video thai homo hieronta nurmijärvi
Mies haluaa miestä paras peppu naiset homoseksuaaliseen Mielestäni kehujan ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Varmasti sillä että salille tulee kiva mimmi ja 20 ukkoa tuijottaa kuin lehmä uutta porttia ja 2 lammasta yrittää olla ettei huomaisi reidenlähentäjiä tehdessä. Oletko varma, että haluat jatkaa? Ja ainahan voit kokeilla jos et pidä niin jätä se homma sikseen Ja olen varmaan Suomen homofobisin mies. Niin se vain poijat on!
Homo amateur hd porn full porn movies Mitä oksettavaa siinä on jos vanha ukko yrittää päästä nuoren naisen pöksyihin, jos nuori nainen on täysikäinen, vrt. Ärsyttää et itekin oon aika chat seksi naishieroja helsinki homo loukkaantuva et ei helpota asiaa vaikka haluaisin olla välittämättä joistain sanomisista yms. Hyvä puoli tässä on ainakin se, että mies kertoo, mitä haluaa. Mä en ny ymmärrä millä logiikalla sä ees sait tosta 'mies-katsoo-naisen-persettä' vähemmän pervon ku sen et mies kattoo miehen tai naine naisen. No entäs, jos 2. No sitten tekijä on itsensä kanssa ristiriidassa - jos hän häpeää tekoaan niin kai hänellä on myös jonkinlainen ymmärrys että teko on väärä. Sama koskee myös naisia.

Mies haluaa miestä paras peppu naiset homoseksuaaliseen

SEXI KUVAT TAMPERE ESCORTS HOMO Mies haluaa kuitenkin asioita, joita itse pidän loukkaavina, outoina tai epämiellyttävinä. Hän mm. Selvä juttu. Miehesi on Homoseksuaalisesti suuntautunut hetero. Miehellä oli toiveita, joihin nainen ei kyennyt vastaamaan. mikään noista ei haittaisi minua paits tuo peppureiän nuoleminen. Sitä en. syyskuu Onko normaalia että naisenne laittaa dildon teiän peppuun? nimimerkki " homot" (kuitenkin ilmeisesti nainen): Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa nimenomaan seksiä miehen kanssa. Minä nautin miehenä välillä paljon peppuseksistä naisen kanssa. Se on ihanaa vaihtelua, erityisen kiihottavaa, jotenkin tuhmaakin, vaikka mitä tuhmaa siinä on, .

BODY HOMOSEKSUAALISEEN TO BODY MASSAGE HELSINKI APOTEEKKI

toukokuu Suku on paras .. JOs kerran nainen haluaa näyttää kroppaansa noin julkisella .. Mutta kyllä nainen varmasti saa kehua miehen peppua tms. Jos homoseksuaalinen mies katsoo toisen miehen persettä, miksi se on jo. Minä nautin miehenä välillä paljon peppuseksistä naisen kanssa. Se on ihanaa vaihtelua, erityisen kiihottavaa, jotenkin tuhmaakin, vaikka mitä tuhmaa siinä on, . joulukuu Miehet osaa nipottaa pikkuasioista siinä missä naisetkin. poikien kanssa ( enemmän kuin se eksä:D) ja yhdestä tuli paras kaverini. .. Näin, jos pahaa haluaa nähdä niin sitä sitten näkee ja vaikka keksii /kaivaa jos ei muuta. historia (1), home alone (1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1), Hotel.