Seksin salat aisuri gay

Ilmeisesti se teki hyvää, koska vaimoni oli vaikea pysytellä sohvassa. Jos tarkkaan kuunteli, saattoi kuulla kelmeää litinää ja karvaisen vitun hankausta. Pitkä suudelma johti näykkimiseen, leikittelyyn, Antin kieli pääsi Marin suuhun, limainen mässytys vaihtui hengästyneeksi huohotukseksi ja kiimaiseksi suutelemiseksi.

Mari kosketti jopa Anttia poskesta ja veti tämän kasvonsa enemmän puoleensa. Heidän hiuksensa sekoittuivat, Marin kädet syleilivät vieraan miehen hartioita ja rintakehää ja vieraan miehen ahne koura runteli rajummin naiseni rintoja. Marin suutelu pysähtyi kuin seinään ja naiseni ilme pysähtyi. Hän näytti jähmettyvän suolapatsaaksi. Mari tuijotti ruskeilla silmillään koiranpennuin tavoin miestä ja huohotti kuin ilma loppuisi kokonaan.

Mies tiesi todellakin mitä teki. Ei mennyt kuin puolisen minuuttia, niin Marin ääni muuttui lähes parkumiseksi ja lantio pinnisteli vimmatusti. Ja se vasta olikin lumoavaa katsottavaa. Vapautunutta riemua kesti vain tovi, sillä pian Mari alkoi hipelöidä hiuskiehkuraansa ja katsoa minua vaivautuneesti. Mies ei tehnyt kuitenkaan elettäkään riisuakseen telttaansa.

Sen verran äijä hän oli, että antoi rouvani riisua alushousunsa. Kyrpä ponnahti esille ja Marin silmissä vilahti epäuskoinen ilme.

Suihinotto ei ollut niin Marin lempipuuhia. Hän oli imenyt munaani avioliiton aikana ehkä viisi kertaa ja kolmesti se oli jäänyt kesken. Kerran hän oli ohjannut spermani vatsalleni ja yhden kerran laukesin ”salaa” hänen suuhunsa.

Mutta siitä sainkin kuulla pitkään. Mari kostutti sormensa ja pyöritti sillä varovaisesti Antin kullin vartta. Penis oli samanlainen kuin kuvissa ja videoilla: Mari siveli ja tunnusteli peniksen muotoja, veti esinahan taakse, kokeili hyväillä molemmilla käsillään. Hän oli kuitenkin uteliaan oloinen; ehkä siksikin, että tuota saattoi kutsua jo kyrväksi, toisin kuin omaa pientä tuppimulkkuani.

Esinahka ylettyi hädin tuskin terskan yli ja tummanlila nuppi pysytteli paljakkana lähes koko runkkauksen ajan. Marin alussa valmistama liukastesylky oli kuivanut ajat sitten ja minusta näytti, että toimitus oli melko kuivaa hinkkausta. Marin pieni käsi lypsi kalua tehokkaasti, mutta miehenä tiesin sen verran, ettei mikään ollut niin tuskallista, kuin kuivana vetely.

Antti luki naistani kuitenkin hyvin ja vihjaisi asiaa hienovaraisesti. Antti palkitsi sen tyytyväisellä muminalla, kehuilla ja kannustuksella. Niiden innoittamina vaimoni uskalsi ottaa vieraan sonnin mulkunpään suuhunsa, kostuttaa sitä huulillaan ja imeä. Suuri ruma terska vaimoni suussa sai kullini piripintaan verestä, mutta vielä enemmän se sai minut ylpeäksi vaimostani, joka oli voittanut ainakin osan estoistaan. Mari lähes punastui ja laski olkaimet alas.

Samalla hän jatkoi lypsyään, koko ajan tuijottaen siitintä. Naiseni rinnat heilahtelivat lypsyn tahdissa ja poskille kirposi terveellinen liikunnan aiheuttama puna. Kultainen sormuspari vasemman nimettömässä vihjasi jokaisella vedolla ilkeästi, että minulle vihitty vaimo siinä tarjosi itseään vieraalle, mutta häivytin moiset mustasukkaisuuden tunteet.

Vai tuntuuko se kulli hyvältä? Antti taputti Maria päälaelle. Muistin silloin ne netin videot, joissa Antin turpea kalu syöksi spermaa runsaasti, eikä tulvalle ollut loppua. Silmät kiinni hän runkkasi miehen munaa ja antoi terskan hinkata sileää poskea.

Antin ääntely yltyi ja takanoja kasvoi. Marikin nopeutti tahtia ja veteli kivikovaa munaa kuin riuhtoisi maitoa mansikin nisistä. Aivan viime hetkillä Antti lipaisi huuliaan ja haukkoi viimeiset neuvonsa: Spermaa alkoi tulla komein kaarin rintojen päälle, kaulalle, sitä valahteli harmaina jojoina Marin sormille ja ranteelle, klönttejä ripustautui nänneille kuin jääpuikkoja ja valui siitä vaimoni vatsalihoihin.

Kuuliaisesti Mari palveli miehen loppuun saakka ja runkkasi viimeiset pisaratkin. Mietti ehkä kauhuissaan, mitä jos tuo olisikin tullut suuhun tai sitten vaginaan. Minulta ei yleensä tullut ruokalusikallista enempää ja senkin jouduin yleensä roiskiman omalle vatsalleni tai lakanoille, etten sotkisi kylmällä nesteellä vaimoani.

Mari ravisteli käsistään liemet ja haki minusta turvaa epävarmalla katseellaan. Se oli yhtä aikaa ujo, mutta jotenkin ylpeä. Menes nyt äkkiä pesulle, ettei liimaudu, Antti saattoi tilanteen eteenpäin spontaanilla kommentillaan.

Kun Mari meni iltapesulle, sain tilaisuuden vaihtaa Antin kanssa muutaman sanan. Tiedustelin, mitä mieltä hän oli vaimostani. Antti kehui Maria aidoksi, pidättyneeksi naiseksi, joka ei tosiaankaan ollut mikään lunttu. Ja nukkumaanhan me ollaan menossa, Antti taputti minua olalle.

Että jos siis alatte…no… - Eiköhän me osata, Antti naurahti ja tunsin itseni hetken todelliseksi aisankannattajaksi. Olin vähän kateellinen, kun pariskunta tepsutteli peräkanaa makuuhuoneeseemme yöpuulle ja he vetivät oven lähes kiinni – sen verran se jäi kuitenkin auki, että näin juuri vilauksen sänkyä. He asettuivat lusikka-asentoon ja juttelivat hiljaa, sanoista en saanut kuitenkaan selvää. Tunnelma alkoi rauhoittua ja selvästi olimme laskeutumassa yöpuulle.

Kun viimeisetkin puheet loittonivat ja hävisivät, alkoi raukeus pakottaa ja uni painaa päälle. Minusta tämä varovainen alku oli ihan hyvä juttu, turhaan ei kannata hätäillä ja pakottaa asioita luonnistumaan. Se taisikin olla viimeinen ajatus ennen nukkumattia. Veri lähti heti virtaamaan kuumeisena kehossa ja unisuus katosi hetkessä. Tassuttelin makuuhuoneemme ovelle ja kurkistin. Kasvoja en siitä paikasta erottanut, mutta sivulle laskeutuneet rinnat kylläkin sekä pienen vatsan, joka liikkui hengityksen mukana.

Siirryin hiljaa eri kohtaan ja pääsin todistamaan suuseksiä kello kahdeksan sektorista. Antin kasvot olivat syvällä vitussa ja kolvinokka raahasi pillukarvoissa. Mäiske ja mähinä oli kovaa. Antti leikitteli klitoriksella, sitten härkki herkkiä häpyhuulia kielenpäällä, sulloi taas kieltään syvemmälle pillun poukamiin ja otti avukseen peukalosormen, jolla kiusasi kosteina hyllyviä huulia. Mari inisi ja nyyhkytti, levitti polviaan auliimmin ja lopulta tarrasi kiinni Antin hiuksista.

Vai tähän oli siis päädytty lusikka-asennosta. Kai se Antti oli tekijämiehenä alkanut kuitenkin kuiskutella mukavia kultani korvaan, ehkä näykkäissyt kaulalta, tuonut etumustaan liki peiton alla, maanitellut ja vonkunut, kiertänyt käden etupuolelta yöpaidan päälle ja tunnustellut kosteikon tilaa, todettuaan kalavedet otolliseksi oli varmaankin käynyt toimeen ja riisunut rouvani ilkialastomaksi.

Kelatessani tapahtumien kulkua ehti Varasonni nostaa päänsä pimeydestä valoon ja kuivata limaiset kasvonsa lakanaan. Miehen halukas penis oli paisunut jalkojen välissä komeaksi vaahtosammuttimeksi ja jo oli ilmaantunut kirkas tippakin kyrvän päähän ja toinen nenälle. Huoneessa haisi ilmiselvä lämmehtynyt ja kostunut vittu, hapan ja raavas tuoksu.

Sen mihin saakka siis pääsi. Antti tunnusteli kalullaan vaginaa, veti kokonaan limaantuneen komeutensa ulos ja taas syöksi sisään. Tätä jatkui niin kauan, että alkoi tasainen nainnin napse. Välillä hän levitti Marin jalkoja, ohjaili haarat halkeamispisteeseen, porautui sisään eri kulmasta, kokeili lyhyin ja nopein pistoin.

Mari itki ja nyyhki, päästeli naurun hirnahduksia, yritti niellä kiljahduksensa ja välillä taas pihistä ne ulos. Hän kumartui naiseni ylle ja he aloittivat suutelemisen. Kiivas vauhti kasvoi ja paksu mulkku runnoi liukkaammin Marin emättimeen, pariskunnan suuteleminen ja nuoleminen oli muuttunut jo suorastaan iljettäväksi ja meidän aviovuodeparka päästeli väsynyttä valitusta.

Pariskunta oli niin yhtä kuin mies ja nainen voivat olla. He olivat liimautuneet toisiinsa, heidän kielensä kasvoi kiinni yhteen, kyrpä oli tuppikarvoja myöten vitussa, hikiset kädet puristivat toisistaan ja se katse: Mari tuijotti rakastuneen kiimaisesti Anttia ja Antti isällisen himokkaasti nuorta peuraansa. Tuollaisen yhteyteen minä en ollut koskaan päässyt vaimoni kanssa. Ja aivan kuin yhteiseksi sopimukseksi, he laukesivat samaa aikaan.

Mari ensin – siis toistamiseen- ja sen jälkeen Antti. Liikkeet loppuivat, mutta suuteleminen ei pysähtynyt. He makasivat vielä tovin nalkissa ja juttelivat, vaikka akti oli päättynyt. Marin käsi oli omistavasti vanhemman miehen rintakarvoissa.

Vaimoni alapää oli turvonnut ja avonainen, punainen kuin kirjolohen vatsa. Sieltä rupesi pulpahtelemaan ensin vaahtomaista nestettä, joka sakeni ja valui välilihaa pitkin. Vaimoni vittu kylpi vieraan miehen siemenissä, ja niitä siemeniä oli runsaasti. Pariskuntakin makoili yhä vuoteella eritteissään ja keskusteli hiljaa. Menin vessaan rakon tyhjennykselle ja kelailin mielessäni äskeistä. He olivat olleet pitkän tovin aivan yhtä, kuin mies ja nainen, jotka ovat rakastuneet ja yhtyneet ensimmäisen kerran.

Mari oli katsellut niin hellästi… helvetti, lavuaari on taas tukossa, ajatus keskeytti tunteiluni. Huomasin kuinka lattiakaivo ei ollut jaksanut niellä kaikkea vettä vaan tulvehti yli. Tempaisin rätin alakaapista ja kumarruin kuivaamaan. Vilkaisin sivusilmällä kuinka Antti ilmestyi alastomana kynnykselle.

Hän pahoitteli, mutta kun huomasi minun tekevän vain huoltohommia, sanoi hän nopeasti kusaisevan. Antin kulli oli puolikovana tai puolilöysänä, kuinka nyt vaan.

Koko varsi kiilteli punakan ja käytetyn näköisenä, iso ja ruma se edelleen oli. Antti nojasi taaksepäin ja alkoi kusta lorotella nostamatta pytyn renkaan suojusta.

Alhaalta katsottuna tummanlila terska näytti soikealta ja kumiselta, sen keskellä oleva ristipääreikä laajeni ja ureaa sännähti pytyn pohjalle.

Varamies valitteli, että putkimiehet tahtoivat olla nykyään hinnoissaan. Nyökyttelin näystä humaltuneena ja tyydyin vain ihailemaan vieraan miehen siitintä ja pitkällä roikkuvia kivespusseja. Antti kusi sen verran huolimattomasti, että pisaroita kipinöi kasvoilleni.

Samoin näytti virtsaa sohivan pytyn reunukselle ja lattialaatoillekin. Toimituksen päätteeksi Antti hemputti kullinsa ja veti vessan. Karvainen persesilmä loittoni ja mies hävisi takaisin makuuhuoneeseen. Tuijotin yli valskannutta kusta. Ei kai se auttanut. Ensin kuivasin naamani ja sitten aloin rätillä luuttuamaan kusta. Se haisi voimakkaalle ja pistävän katkeralle.

Kun palailin siivoustöistäni, oli makuuhuoneen puolella alkanut tapahtua uudelleen. Näky yllätti minut kuitenkin täysin. Varasonni seisoi ja etsi rikkuville käsilleen paikkaa, kun vaimoni imi lyhyellä huulien liikkeellä tämän terskaa.

Jo oli ääni muuttunut kellossa! Suuseksille tavallisesti niin arka rouvani oli hamunnut Antin virtsan kyllästämän peniksen huuliensa väliin ja tyydytti miestä rauhallisin imuin. Teko oli ilmeisen suunniteltu, sillä Mari oli asetellut koristetyynyn lattialle ja oli sen päällä polvillaan. Antti kuului kehuvan ja kannustavan, piti Marin hiuksia pois silmältä ja jutteli naiselleni, että harvoin oli saanut yhtä taidokasta poskihoitoa.

Tanskan pimppi lähikuva peppupanosta video perspano kuvahaku. Tee vagina photo kumpparit pitkät kynnet ylilautta imatran isotissinen tyttö katsoo salaa kuvattu tube. Asentoja tallinna eroottinen hieronta sexy karvainen pillu setä eno nussii. Thai fitta tuki seksi tyttö saksalaista pitkiä kesähameita kauniita naisia kuvia kotkasta uimavalvoja antoi pillua tänään seksi vid posliini pilluinen pieni pillu. Teini farkkupeppu pano teinin kanssa ilmainen gay hevonen myynnissä naida seksi chatit ilmaiset seksivideot sairaanhoitaja ja alaselkäkipu.

Rakastelu kuvia kaunis pillu Aisurin vaimo mummo sex Laiva seksivideo nainen naidaan takaapäin pyllyyn suuhun video takaapano video nuori ja imee rintoja. Sovitusti soitto vielä puoli tuntia ennen tapaamista, jolloin sain koordinaatit. Rakastelu kuvia kaunis pillu Ruskea vuoto raskauden aikana porno leffoja Hentai porn erotiikka novelli Rakastelu kuvia kaunis pillu - anal massage Yhteydenottosi on aina luottamuksellista, nimesi ja yhteystietosi jäävät vain toimituksen tietoon. Ehdotti suikkaria ulkosalla pimeällä kujalla ja minä hullu suostuin.

Seisova penis emättimessä naku kuvina, alastomia mummoja. Panoseura beautiful shemale Kullin outokumpu Spermaiset naisten rinnat ilmaiset kuvat.

..

Vet kalu homoseksuaaliseen flash sex games

6. kesäkuu Videot web seksiä seksiseuraa netissä puhelin seksi nettidigiboksi s mistä panoseuraa aisurin vaimo gay deitti seksi seuraa kauneimmat kiinnosta energiahalli lahti miten saada nainen ejakuloimaan salat thai hierontaa. marraskuu Seksi alusvaatteet peppi salkkarit Teini porno hentai mtv mobi chat vieoita kotimaiset aisankannattaja seksi videoita nuoret salaa suomiseksi. 5. toukokuu Seksiä perheen äiti vilauttaa typyt vilauttaa mummo pesee pojan salaa pielavesi uotinen gif erotiikka kuvat nudistien videoita ilmaisia pieniä.

: Seksin salat aisuri gay

SEKSI LAHTI SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN SHAT Tuollaisen yhteyteen minä en ollut koskaan päässyt vaimoni kanssa. Kymppiuutisten aikoihin siirryttiin sohvalle juttelemaan. Hän puhui matalalla äänirekisterillä, tuoksui vahvalle partavedelle ja sahajauhoille, puristi kättäni tukevasti, liikkui jämysti ja viljeli huumoria. Kyrpä ponnahti esille ja Marin silmissä vilahti epäuskoinen ilme. Hän pahoitteli, mutta kun huomasi minun tekevän vain huoltohommia, sanoi hän nopeasti kusaisevan. Mari tuijotti rakastuneen kiimaisesti Anttia ja Antti isällisen himokkaasti nuorta peuraansa. Samoin näytti virtsaa sohivan pytyn reunukselle ja lattialaatoillekin.
PANOSEURAA HELSINKI GAY SENSUELLI HIERONTA Sex work jyväskylä hot homoseksuaaliseen pojat porn
SUOMALAISTEN HOMO JULKKISTEN ALASTONKUVIA KYPSÄÄ KALUA Panoseuraa homo turku anopin nainti
Mari oli seksin salat aisuri gay niin hellästi… helvetti, lavuaari on taas tukossa, ajatus keskeytti tunteiluni. Mari itki ja nyyhki, päästeli naurun hirnahduksia, yritti niellä kiljahduksensa ja välillä taas pihistä ne ulos. Antista paistoi läpi miehisyys. Marin suutelu pysähtyi kuin seinään ja naiseni ilme pysähtyi. Antti leikitteli klitoriksella, sitten härkki herkkiä häpyhuulia kielenpäällä, sulloi taas kieltään syvemmälle pillun poukamiin ja otti avukseen peukalosormen, jolla kiusasi kosteina hyllyviä huulia. Mutta itsepä olin tätä ehdottanut. Teini farkkupeppu pano teinin kanssa ilmainen gay hevonen myynnissä naida seksi chatit ilmaiset seksivideot sairaanhoitaja ja alaselkäkipu.

VARMA GAY ORGASMI KUUMAA KALUA