Gay pari hakee miestä seksi ei kiinnosta

gay pari hakee miestä seksi ei kiinnosta

Itse olen vaan seuraa hakevana silleen vittuuntunut noihin bisseihin, kun ne raukat eivät näytä ymmärtävän, että homokin voi etsiä ihka oikeaa parisuhdetta. Aina ovat mokomat sitä seksisuhdetta tarjoomassa, mikä ei taas vois vähempää kiinnostaa Ja se, kenen kanssa itse kukanenkin aikaansa viettää ja viihtyy ei kyllä kuulu pätkääkään kenellekkään muulle. Jos joku ei jotain kaipaa elämäänsä, niin so what? Ja palstan suurin naisvihaaja löysi tämän keskustelun. Rehellinenhomo taas todisti aloittajan kirjoituksen täydeksi todeksi.

Miksi seksikeskeisyys on biseksuaalien ongelma eniten? Varmaan pätee osaan biseksuaalimiehistä, naisten kohdalla en tätä ihan heti allekirjoittaisi, koska miehet ovat huomattavasti seksuaalisempia olentoja. Tuo tarjoamisen takana voi osin olla homojen maine seksihurjastelijoina, joka joidenkin kohdalla on totta. Ikävä sanoa, mutta useimmin törmään itse homoihin, jotka hakevat vain seksiseuraa ja sama pätee kyllä bimiehiinkin, ei sen puoleen.

Tulee mieleen tilanne, jossa vein yhden tytön jätkän. Jätkä oli homo, mutta se tyttö oli ihastunut ja jaksoi toista vuotta puhua paskaa meikän selän takana. Ja, aina, kun oli parisuhdeongelma, hänen ensimmäinen neuvo poikakaverilleni oli: Niin ne naiset ja, jos väität, että myös homot, ollaan me vähän naisia. Ei se tyttö vihannut miehiä.

Aina on naisia, jotka sanoo, että nainen on naiselle susi, ja kuitenkin yleisesti nähdään muuta: Me homot ollaan vähän erityisiä siinä, että ymmärrämme naisia, mutta emme kilpaile samoista miehistä. Homojen seksihurjastelu on myytti. Seksiä harrastetaan, mutta voisin lyödä vetoa, että nuoret heteromiehet voittavat yöseikkailujen määrässä. Ei kukaan ees mieti, ovatko nuoret heterot seksikeskeisiä. Aloittajakin toi veikeästi esiin tunnepuolen. Ihastumisissa on seksikeskeisyys kaukana. Jokainen normaali ihminen kokee sen karvaan tunteen, kun ihastus ei ihastukaan minuun.

Seksikeskeinen ihminen vähät välittäisi, mutta useimmilla meillä on tunteita. Palstan suurin feikki bisse löysi palstan ja pääsi jälleen mieliaiheeseen, homoja panettelemaan, kun ei pääse homoja panemaan. No jos kerran jätkä oli homo niin miten voi olla mahdollista että hän on ollut ennen sinua jollakin tytöllä? Vaan oliko niin että se tyttö vain itse kuvitteli kaiken?

Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Ja taitaa itselläsi olla puhe siitä mistä puute. Oma seksuaalielämäni ei tänne kuulu yhtään millään tasolla, kuten eivät yksityisasiani muutenkaan. Näemmä kirjoitukseni kaksi kysymystä olivat sinulle liian vaikeita ymmärtää.

Kannattaisiko opetella luetunymmärtämistä hieman enemmän ennenkuin alat täällä kommentoimaan? Kuten sanoin väite pätee ihan varmana osaan bimiehiä, muttei niinkään naisiin. Mollaako tämä väite homoja? Sanoin vain mikä homojen maine on, mitä myös aika moni homoista kertova sarja meille tyrkyttää, vaikka tämä on vain osan kohdalla totuus.

Kannattaa lukea teksti tekstinä eikä asennevaimmaisena. Osalla homoja on nuorempana suhteita naisten kanssa, koska eivät välttämättä hyväksy tai tiedosta samantien omaa homouttaan. Osa haluaa nuorena sulautua massaan, joka hyvinkin voi johtaa seurustelusuhteeseen naisen kanssa. Ei se ole mitenkään tavatonta. Herra Vinkuja, sinulla oli vain yksi kysymys ja itse jopa vastasit siiheen. Olisi sinulla aihetta tutustua jonkun lukutaitoisen kanssa mitä olet mennyt sekoilemaan tässä keskustelussa.

Ei täällä ole mikään kysymyksiin vastauspakkoa. Herttaista, kaikki jotka eivät jaa ajatuksiasi ovatkin asennevammaisia, mutta mitkä ovat sinun vammasi? Suurimmalla osalla bisseillä on seksikeskeinen seksihurjastelevan petturin elämä. Homojen maine onkin bissejen ansioista saanut leimansa. Voisit bissenä vasta miksi suurimmalla osalla bisseillä on tälläinen asennevamma. Kannatta sinun opetella kirjoittamaan, että edes auttavasti sinä itse ymmärtäisit mitä kirjoitat.

Voi Mister vollottaja, onko noin vaikeaa sivussavedellä? Kaksi kysymysmerkkiä, eli kaksi kysymystä, joihin ET osannut vastata, mutta pakko se on täällä valittaa ja vittuilla. En sano kaikkia asennevammaisiksi, itse olet todistanut jo ensimmäisessä kirjoituksessa olevasi mitä olet. Eli osaat vittuilla, et puhua asiasta asiana: Eipä kuule ole vammaa, onkohan itselläsi se katkerakaarina vamma kun noin on tarve vittuilla?

Tuo on kaksijakoinen asia. Määrällisesti homoilla on esim. Jos homoille seksillä ei ole suurta merkitystä, miksi moni vaatii avointa suhdetta, jotta voi luvan perässä pettää? Biseksuaalimiehistä osa varmasti tekisi saman mielummin kuin pettäisi, jos vain voisivat. Miesten biseksuaalisuus on hyvin tabu yhä edelleen. Eivät biseksuaalit yksin homojen mainetta seksihurjastelijoina ole voineet tehdä, osansa ehkä on ollut. Ulospäin kun katsoo, homojen kulttuuri tv-sarjat, panoklubit, cruising-kulttuuri antaa kuvan todella seksualisoituneesta kulttuurista.

Tätä en sano pahalla, vain totean miltä asia minusta näyttää. Eikä tämä ole läheskään kaikkien kohdalla näin, hyvinkin moni uskoisin, etsii parisuhdetta jossain vaiheessa elämäänsä. Mikähän se asennevammani on? Ettei sinulle tuottaisi luetunymmärtäminen pahoja ongelmia? Tv-sarjoistahan saa aina täydellisen totuuden, siis Hollywood kertoo totuuden vai oliko se sittenki Bollywood. On heteroilla ollut jo vuosituhansia huoratalot jopa suuri kirja raamattu mainitsee portot.

Totuus on bisseille etenkin peepingtommille kipeä ja tuntematon käsite. Määrällisesti homoilla ei ole enemmän yhden yön suhteita, suurin osa homoista ei ole koko elämän aikana edes harrastanut seksiä. En ole kuullut kovinkaan monen homon vaativan avointa suhdetta, tulin yli 40v sitten kaapista. Ainoastaan niistä voi lukea suomi On se elämäsi todella vaikeaa, kun et asiallisesti osaa vastata mihinkään.

Eli jatketaan samaa linjaa. Tv-sarjat ym luovat osalle ennakko-oletuksia homoista, jos et sitä tiennyt. Osalle se voi olla ensikosketus homoihin, kuten elokuvissa esiintyvät karikatyyrisetkin homot.

Osa varmaankin muodostaa käsitystään noiden perusteella ja hyvän kuvan esim Queer As Folk antoi homoista. Tuo on sinun väitteesi, jonka totuusperää voi hyvin epäillä, kun asennettasi katsoo. Sanoisin, ettet osaa puhua totta tai asiallisesti. Olet tietysti omassa nupissasi päättänyt kaikkien olevan suhteessa ja biseksuaaleja.

On ollut, mutta myös miehille on tarjolla samalla tavalla maksullisia miehiä, tosin vähemmän, mutta aivan varmana löytyy. Totuus ei tee kipeää, sinulle se näemmä tekee, jos kiistät kaiken. Eli et kestä totuutta, vaan haluat kaunistella sitä ja riidellä. Sen näkee koko kirjoituksestasi, joka on uskomatonta soopaa. Miksiköhän itse törmään ainoastaan vonkaaviin homoihin, joista yllättävän monet ovat avoimessa suhteessa tai hakevat kolmatta pyörää?

No sellainen ei ole oikeasti koskaan mikään homo ollutkaan vaan täysin epätasapainoinen bisse. Nimittäin kukaan itseään kunnioittava oikea homo ei sekaannu mistään hinnasta mihinkään saastaisiin akan lutkiin, olipa sitten kaapissa tai ulkona. Joten veggsuna kyllä pysyisin hyvin kaukana sellaisista. Jospa kerran ymmärtäisit mitä itse kirjoittelet, ennen kun tulet kertomaan mitään asiallisista vastauksista ja oletuksista minun asenteestasi. Tarkista tuhansista viesteistäsi oma asenteellisuutesi.

Tv juttunut olikin ironiaa, jonka taju sinulta näkyy puuttuvan. Mitä riitelyyn tulee itsehän juuri sitä toitotat ja et halua edes missään määrin hyväksyä minun mielipidettä, ainoastaan halusi on saada omasi ainoaksi ja oikeaksi mielipiteeksi ja samalla totuudeksi. Missä päänupissa itse olet saanut "totuutesi", muropaketista? Kannattasi sinun kiinnittää huomiota tekstisi sisältöön on kovin juupas-eipäs meininkiä.

Kuinka moni lause oli sinun viestissäsi asiallinen? Ei ollut kovinkaan moni, olet tavallinen nettijankkaaja joka etsii hyväksymistä omille teorioille ja huomiota. Tässäpä se totuus homojen naisvihasta kiteytyikin hienosti ja samaten suvaitsevaisuus erilaisuutta kohtaan,.

Ota omasta neuvostasi vaari. Kirjoitin asiallisesti, paitsi sinusta joka haluat riidella. Etkö mitään muuta halua tehdä kuin riidella känssani? Niin metsä vastaa kun sinne huutaa ja se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. MIettisit ihan kuute itse käytöstäsi. Et hyväksy mitään eriävää mielipidettä, etenkään jos se minulta tulee, vaan haluat samantien riidan pystyyn. Itse koet oikeudeksesi samantien aloituksessa vittuilla ja puhua yksityiselämästäni, mutta kun sinulle tekee samaa, uhriudut.

MIssähän se ironiasi oli? Missä se mielipiteesi on? Näen vain ja ainoastaan viesteissäsi vittuilua. Palataan sitten, kun oikeasti ilmaiset mielipiteen. Ensinnäkin mihin pohjaat väitteen homoilla olevan muita vähmemmän irtosuhteita? En todellakaan ole samaa mieltä kanssasi. Homoilla on panobaareja, cruising-alueita jne, joten yleisestiottaen miehillä on keskinäisiä seksisuhteita huomattavasti enemmän kuin heterosuhteita jo tarjonnan takia.

Heteroille on bordellit juu, mutta kuinka moni oikeasti alkaa maksamaan seksistä? Homoille tätä on tarjolla sisäänpääsymaksun hinnalla, prostituoitu on varmasti huomattavasti kalliimpi uskoisin. Mitä pettämiseen tulee, olen törmännyt kahteen pettävään bimieheen elämäni aikana. Homoja taas on ollut valitettavasti enemmän.

Yksikin petti poikaystäväänsä kostona. Vastaan on tullut onneksi myös lukuisia suhdetta etsiviä homoja, mutta ainakin puolet kohtaamistani homoista on etsinyt pelkkää seksiä Hyväksyn vinkuja mielipiteesi siinä vaiheessa, kun osaat sen asiallisesti esittää: Siinä onkin sinulle liian vaikea haaste: Näin asiallisesti sinä aloitit minulle "Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Niin tuohan on sitä sinun asiallista aloitusta sellaiselle joka ei ole sinusta maininnut sanallakaan.

Ja nytkin tuli lisää näitä sinun asiallisuuksia. Jos jollain tässä on riitely mielessä olet se ainoa. Piipari ei taaskaan ole käynnyt piikillä ja jutut taas sen mukaisia.

Ehkä asia onkin niin päin että bisse voi kyllä ymmärtää mitä on olla homo mutta homo ei pysty ymmärtämään bisseä. Eihän homona oleminen ole nyt sen kummempaa kuin olla hetero lukuunottamatta vaihtelee ympäristön suhtautumista.

Jos haluat elää suht riskittömästi, niin harrasta seksiä vain kaltaistesi bi-miesten kanssa. Homoissa ja heteroissa on runsaasti sellaisia, jotka eivät ymmärrä kaltaisiasi vaikka kuinka koettaisit selittää. Kunnollinen homo näet tähtää aina parisuhteeseen. Homolle pelkkä seksisuhde ei merkitse paljonkaan kun 4-kymppiä on täynnä. Vakiintumista miehen kanssa kaivataan. Joo, kunnon homo tähtää kyllä parisuhteeseen.

Itseäni on viime vuosina yrittänyt iskeä monikin mies josta en sillä hetkellä tiennyt että ovat aviossa naisen kanssa. Nämä varatut biukot ei kiinnosta. Ehdottomasti paras kumppani heille on toiset varatut biukot. Lisäyksenä vielä että koen näiden varattujen biukkojen iskuyritykset loukkaavina. Hehän eivät tosiaan ole jättämässä perheitään vaan minun oletetaan suostuvan seksiin tuosta vaan. Heidän käytös on myös loukkaavaa vaimoja kohtaan, hehän pettävät vaimojaan.

Ja vielä yksi lisäys. Vähän ehkä pelottaisi että bi mies joka seurustelisi naisen kanssa alkaisi kaivata miestä ja päinvastoin. Muuten mielestäni on ihan sama seurustella bi: Miten niin täyshomous on outoa. Itse olen mies enkä näe naisissa minkäänlaista viehätystä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Bimiehistä epämukavimpia ovat ne, jotka lyöttäytyvät naisten kanssa vaikka eivät niiden kanssa edes vaikuttaisi sopivan.

Ovat tossun alla, tekevät ehkä pari ipanaa, elävät muotissa. Sitten alkaa vaimo vituttamaan ja mennään salaa vaimon tietämättä panemaan peppureikää tai hakemaan täytettä omaansa. Näitä on ja paljon Aika nilviäistä touhua. Mutta muuten ei niissä ongelmaa ole. Näitä on ja paljon" Emmä usko, että niitä vaimo vituttaa. Ne ovat vain täyttäneet velvollisuutensa ja eläneet tarpeeksi sitä heterounelmaa, jonka toteuttamiseen niiden mieli on "koodaattu" teini-iän kaveruuksien ja kodin yhteisvaikutuksesta.

Kaikkihan sen teini-ikänsä muistaa, jolloin seurustelu ja styylaaminen oli parasta mitä saattoi olla? Kolmenkympin paremmalla puolella miehelläkin alkaa löytyä omia ajatuksia ja mielipiteitä, joille ei tarvitse hakea aina tukea ympäristöstä. Siihen kun lisäät sen, että heteroelämän "auvvo" on nähty ja koettu, niin ne ukot lähtee sitten hakemaan piristystä homosuhteista. Ne ovat se pahin terroristijoukko, sillä tekevät parhaansa hajottaakseen kaiken, mikä isukin uudessa elämässä tulee eteen.

Bisse ei luonnollisesti hylkää lapsiaan, joten saat melkoisen riesan elämääsi. Itse asiassa bisse laittaa lapset aina etusijalle, joten saat sitten suunnitella itsekin elämäsi sen suhteen, milloin lapsilla on talvi- ja syyslomat yms.

Itsellä ei ole edellisestä onneksi! Jostain kumman syystä joitain homoja noi perheelliset ukkomiehet kuitenkin kiehtoo. Kaipa syynä on se sama kuin naisillakin, että kun ukolta löytyy kultainen sormus nimettömästä, johan sitä kiinnostusta löytyy, kun on jollekin kelvannut. Sen lisäksi, että bisset hakee piristystä, ne etsivät sitä elämättä jäänyttä elämää, eli halutaan elää se nuoruus ikään kuin toiseen kertaan.

Yleensä ne hakee nuorempaa seuraa, jotain oman poikansa ikäistä joukkoa. Kun noissa baareissa näkee tällaisia pareja, missä toinen on selvästi neljänkympin paremmalla puolella ja toinen parikymppinen, siitä tietää varmasti, että bisse ja entinen aviomieshän siinä on päättänyt lähteä "uudelle kierrokselle".

En pidä noiden asenteesta sitten vähääkään. Jotenkin tulee sellainen vaikutelma, että heidän elämässään muut ihmiset ovat vain työkaluja oman itsensä tarpeiden tyydyttämiseen alusta loppuun saakka ja omat mielipiteetkin riippuvat pitkälti siitä, kuinka hyödyllisiä ne ovat suhteutettuna muihin tarpeisiin. Huvittavaa, että jos niitä arvostelee tai kyselee "vanhasta elämästä" ja sen arvovalinnoista jotain, niin ne vaikenee tai jopa suuttuu sulle. Ovat luultavasti parikymppisinä brassailleet naama leveänä, kun ovat saaneet missitasoisen naisen raskaaksi ja sitten yllättäen nelikymppisenä se ylpeydenaihe muuttuu tabuksi ja ylpeilläänkin poikansa ikäisellä "kumppanilla".

Takki kääntyy niin sujuvasti ympäri, ettei tuollaista näe edes politiikassa. Helvetti, harvinaisen fiksua puhetta homolta! Täytyy sanoa, että allekirjoitan jokaisen lauseen edeltäjän kirjoituksesta, vaikka itse olen täysin streitti heteronainen joka tykkää vaan miehistä!! Itsellä kävi nimittäin hullun tuuri, kun minut iski bi-mies joka oli oikea takinkäännön mestari. Rakastuin kovasti vaikka tämä perheellinen eronnut mies oli jollakin tapaa epäilyttävä vaikka tiesin hänen olevan uskollinen - naisten suhteen!

Hänellä oli outo niinikään perheellinen mieskaveri, joka suhteemme aikana ratkutti jatkuvasti kaveriaan hotelleihin ym reissuihin ja jotenkin torpedoi suhdettamme vaikka oli kaverini myös.

Sitten miesystäväni teki bänät, ja sanoi haluavansa viettää aikaa sinkkuna poikien kanssa.. Vasta siinä vaiheessa kun tämä mieheni "kaveri", jolta alun alkaen piti "kysyä lupa" seurusteluun kanssani, alkoi kiristää minua menneellä suhteella bisnesmaailmassa, tajusin että nämä kaksi naisten kanssa aviossa ollutta veijaria olivatkin pari! Heteroa, ja varmaan täys streittihomoakin, voi tällainen helvetillinen paskiainen kusta silmään aika pitkään ennenkuin silmät aukeavat..

Bissekäytöksessä on jotain selittämätöntä pahaa, aivankuin ihmisten sopimukset, etiikka ja säännöt eivät sitoisi heitä mitenkään. Eläköön rehdit heterot ja homot, toivottavasti bisset saavat jonkun vitun kupan joka tappaa lajin maailmasta.. Musta sillä ei oo mitää väliä onko bi vaiko homo Ja toiseks on just tääkin että näissä kaappitapauksissa että ne herää vasta sitte ku jäkälä ehti jo kasvamaa ja ikää on ja paljon ja löytyy just perhe vaimoineen ja lapsineen..

Mut sitten kun ikää tulee mittariin n. Pettävät vaimoja ja valehtelevat. Itse olen bi-mies ja homomiehen kanssa seurustelu kiinnostaisi mutta homot tosiaankin taitaa karttaa bissejä.

En ole koskaan ollut uskoton joten tuntuu epäreilulta että torjutaan vain koska nyt on ollut naistenkin kanssa. No, ehkä vielä joskus! No kyllä minä saattaisin seurustella bi miehen kanssakin mutta muutamalla edellytyksellä. Ikä on oikea, jos haluaa suhteelta muutakin kuin pelkkää seksiä, eikä edes flirttaile muille eikä varsinkaan naisille.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Noh, voisin ajatella samoin. Olen luotettava ukm ja haluan seksiä miehen kanssa. En siis näe asiasi ongelmana. Ukm ja haluan isoa 09 a tule ja pane 55v ukm ja mulla iso vatsa. Hluan miestä jolla iso kulli. Näköjään se Tukholman teiniorjia vonkaava vajukkirasistikukkanen esittelee nykyisin puoliksi purtua banaaniaan nimellä clubmember. Tämä kommentti täysin tasapuolisen terveen ihmisen?

Just niin terveen mitä tältä palstalta voit odottaa. Mielestäni et ole epluetettava vaan rehellinen kun kerrot olevasi bi.

: Gay pari hakee miestä seksi ei kiinnosta

Best shemale naapurintyttöä naidaan homo Mut sitten kun ikää tulee mittariin n. Niin tuohan on sitä sinun asiallista aloitusta sellaiselle joka ei ole sinusta maininnut sanallakaan. Mutta ne homot jotka eivät vihaa naisia ovat yleensä onnellisesti parisuhteessa joten niiden ei tarvitse vihata naisia koska tietävät että naisista ei ole vaaraa heidän miesystävälleen koska hänkin on homo. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Kun noissa baareissa näkee tällaisia pareja, missä toinen on selvästi neljänkympin paremmalla puolella ja toinen parikymppinen, siitä tietää varmasti, että bisse ja entinen aviomieshän siinä on päättänyt lähteä "uudelle kierrokselle". Seksikeskeinen ihminen vähät välittäisi, mutta useimmilla meillä on tunteita.
GAY SEKSIVÄLINEKAUPAT CAM XXX Ilmaiset sex videot homo isot luomumeis
Poika nai gay äitiä pattayan kartta 258
TAMPERE SEX GAY TAMPERE SEX SHOP Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Voit tietenkin väittää, että aloituksesi oli täysin asiallinen, mutta palute kertoo aivan toista. Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Kun minua ei naiset kiinnosta pätkääkään niin mihin minä naisia tarvitsisin? Hänellä oli outo niinikään perheellinen mieskaveri, joka suhteemme aikana ratkutti jatkuvasti kaveriaan hotelleihin ym reissuihin ja jotenkin torpedoi suhdettamme vaikka oli kaverini myös. Kaikellahan on aina syynsä joten nyt ajattelinkin paneutua siihen.
SUOMENKIELISTÄ PORNOA HOMO TUBE PORNO Big kalu homoseksuaaliseen porno video hd

Cam xxx seksiä homo tallinna

Gay pari hakee miestä seksi ei kiinnosta

Gay pari hakee miestä seksi ei kiinnosta

Jos ei olisi biologistakelloa miehilläkin on se olisin miehen kanssa. Voihan sitä näet tykätä molemmista. Mollaako tämä väite homoja? Oletko varma, että haluat jatkaa? Uskaltaako mennä itse asiaan? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. toukokuu suomi24 seksi chat pari hakee miestä vain keskustella tai sitten lähetellä kiimaisia viestejä muille käyttäjille esim gay-chatissa. eturauhasen stimulointi mies etsii miestä eroottiset sex välineet seksi ei kiinnosta 24suomi. 3. toukokuu I shemale on girl sexshop ilmainen nainti pillu täynnä mies etsii paria mällit sisän sex panoseura hieroja itäkeskus bb inka gay treffit pari etsii paria thai hieronta oulu tuira seksi ei kiinnosta sex tarinoita amateur hd porn. et gay pori suomi24 sinkkuristeily aforismeja elämästä rakkaus suomi24 runkkaa kallen sihteeriopisto pari hakee miestä il divo turku autostudio vahvistin pillu ei kiinnosta bi seksi klitoriksen nuoleminen keskikokoinen yksinäinen nainen.