Homoseksuaaliseen vaippa fetissi miten mies saa orgasmin

Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin. Ikävää on, että monet asiallisetkin keskustelut tyrehtyvät lopulta feikkien ja trollien asiattomuuksiin. Itselleni selkäsaunat on muodostunut fetissiksi. Halusin avata oman keskustelun, sillä haluaisin kuulla muistoja, kokemuksia ja mielipiteitä heiltä, jotka myös kiihottuvat seksuaalisesti vitsakurista, torumisesta, noloudesta, häpeästä ja pelosta. Ja koska monet kokevat ihan aiheellisesti tarpeelliseksi muistuttaa, teen sen heidän puolestaan toteamalla, että lasten ruumiillinen kurittaminen väärin, tuomittavaa ja lailla kiellettyä.

Tämä keskustelu ei koske lasten fyysistä rankaisemista vaan aikuisten seksuaalista fetissiä. Meillä selkäsaunat oli käytössä kasvatusmuotona. Ensimmäisen kerran muistan saaneeni koivuvitsaa jo alle kouluikäisenä ja viimeisen selkäsaunani sain 15,5-vuotiaana.

Kurittajana toimi aina äiti ja välineenä kesäisin koivu- tai pajunvitsa ja talvisin remmi. Nuorempana oli käytävä polvien päälle poikittain, vanhempana maattava sängyn laidalla vatsallaan.

Ensimmäisen kerran muistan olleeni oudosti kiinnostunut jo alle kouluikäisenä. Kysyin samassa perhepäivähoidossa olevilta siskoksilta, josko he olivat koskaan saaneet piiskaa.

Vaikka aina inhosin, pelkäsin ja häpesin selkäsaunoja, muistan teininä miettineeni, millaista joltain riittävän etäisesti tutulta rouvalta olisi saada selkäsauna. Erektio myös katosi, jos kutsu kuului selkäsaunaa edeltäneeseen puhutteluun. Menin aina sänkyyn itkenään ja jossain vaiheessa kädet eksyivät peiton alle viemään huomiota arasta takapuolesta. Nykyisin lapsen saadut selkäsaunat ovat minulle edelleen vahva tabu ja häpeän aihe. Kaikki viittaukset selkäsaunoihin saavat minut punastumaan mutta myös valtavan kiihottuneeksi.

Eniten kiihottavat omat selkäsaunamuistot tai kuulla muiden saamista selkäsaunoista. Kerro sinäkin omasta selkäsaunafetissistäsi. Milloin ja miten luulet sen syntyneen? Kertoisitko millaisia selkäsaunat teillä olivat? Ja millaisia selkäsaunafantasiasi ovat nyt? Seksistä nuoren luonnonkauniin blonditytön kanssa. Olisi ihanaa jos hänellä olisi jalassaan adidaksen mustat kiiltävät satiinishortsit ja uimaasun toppi.

Olisi ihana hyväillä hänen haaraväliään kunnes pillu kastuisi shortsien läpi ja alkaisi tuoksua. Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Minulla on silloin tällöin alistumis- ja raiskausfantasioita, mutta kumppanini ei ole juurikaan kiinnostunut niiden toteuttamisesta. En nyt kuitenkaan etsi itselleni BDSM-partneria vaan olen utelias tietämään, kuinka suosittua naisten alistuminen on. Äskettäin löysin sattumalta suomalaisen seksityöntekijän blogikirjoituksia ja kahden ilotytön haastattelun.

Kaikki nämä henkilöt vakuuttivat, että suostuvat dominoimaan rajallisesti, mutta alistaa, esim. Tämä esimerkki tuli siis blogin pitäjältä; tiedän kyllä, että BDSM on paljon muutakin kuin raiskausleikkejä - löysin myös BDSM-sanaston, jossa raiskausfantasiaa ei edes mainittu. Eivätkö naiset uskalla antaa dominoida itseään?

Eräs tunnettu kirjailija on julkisesti kertonut alistumisfetissistään ja maininnut käyneensä köyttämiskurssin. Minä törmäsin alistaviin miehiin ja alistuviin naisiin yli 10 vuotta sitten juuri tämän sivuston chattihuoneissa. Kerran tapasin ihan muussa yhteydessä naisen, joka kertoi harrastavansa BDSM-bileitä, ja näin esitteen aiheesta. Ymmärrän, että alistuvana osapuolena oleminen on arkaluontoinen ja kiistanalainen keskustelunaihe.

Itsekään en ole varma, uskaltaisinko oikeasti toteuttaa rajuja fantasioitani, vaikka mieheni olisikin aihepiiriin perehtynyt. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Naisen hauikset. Tällä palstalla suurin osa kirjoituksista käsittelee paskan syöntiä, kusen juontia, vaippoja ja kumivaatteita. Eikö täällä liiku yhtään normaalia miestä?

Eli eikö yhtään heteromiestä, joka on lihasfetisisti, joka ihailee lihaksikkaita naisia? Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Kyllä tuollaiset lihaksikkaat bodarinaiset on himoittavia.

Mitä isommat ja näyttävämmät hauikset naisella on sitä parempi, tokihan muukin vartalo pitää silloin olla lihaksikas ja kuosissa, ei mikään "itäsaksalainen kuulantyöntäjä". Hauikset on kuitenkin eniten minun mieleeni. Isoja kauniisti kaartuvia hauiksia kun pääsee hyväilemään ja suutelemaan ja tuntemaan niiden todellisen voiman esim kädenväännön merkeissä, niin silloin kyllä housuissa alkaa olla ahdasta. Harmi vaan että suomesta ei montaa todella lihaksikasta naista löydy. Juu totta onnellinen saat olla tuollaisesta, kuvauksesi mukaisesta naisesta.

Jos hän vielä on luonteeltaan sellainen että tykkää esitellä lihaksiaan ja leikitellä niillä miehensä ja miksei muidenkin iloksi. Hän saa olla ylpeä melkoisista voimistaan, nuo nostotulokset on tosi ihailtavia. Tuollaista naista vastaan ei meikäläisellä kirjoituspöytätyöläisellä olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia kädenväännössä, vaikken mikään kukkis olekaan.

Yrittämisen halua kyllä löytyy. Toivottavasti pidät naistasi hyvänä ja ymmärrät antaa noille lihaksille niille kuuluvan arvon, hyväilet ja suutelet niitä kun sinulla siihen on tilaisuus. Minä tuskin pystyisin pitämään käsiäni ja huuliani irti niistä. Jos pidät alistamisena olemisesta, suosittelen. Ja erityisesti suosittelen, jos vaginasi on veltto, kylmä ja poimuton.

Mies saa silloin edes jotain tuntemuksia, kun panee sinua perseeseen. Ei se mitään alistamista ole jos molemmat sitä haluaa. Jos peppupano tehdään oikein, nainen nauttii siitä enemmän kuin mies. Peppupano on joillekin naisille ainoa keino laueta yhdynnässä. On virheellinen johtopäätös, että alistamisen haluaminen poistaisi faktan, että kyseessä on alistaminen. En ota tässä kantaa siihen, että onko anaaliseksi alistamista. Jotkut naiset laukeaa peppuseksistä muutamassa sekunnissa ilman apuvälineitä.

Ja eihän se ole oikeasti alistamista jos alistettava nauttii alistamisesta. Kyllä SM leikeissä alistettava varmaan aina nauttii alistamisesta.

Tuskin hän muuten niihin juttuihin lähtisi mukaan? Ootko ihan lukenut jostain noin viisaita. Kyllä siinä tarvitaan myös "klitoriksen ärsyttämistä" edes jonkun verran. Ykskin sano et se on parasta naintia. Voihan nainen saada orgasmin ilman glitoriksen suoraa stimuloimista,pisimmät näkemäni orkut on kyllä aina olleet klitoris orkkuja, mut voimakkaita vagina orkutkin on näyttänyt olevan. Ensin sormella runsaasti liukastetta. Sen jälkeen voi alkaa hitaasti liikuttelemaan edestakaisin.

Siitä nauttii kyllä todella kun sen uskaltaa kokeilla. Älä myöskään jännitä liikaa pitää rentoutua siinä että onnistuu. Oma kultsini ei oikein meinannut suostua peppupanoon, mutta kuinkas kävikään.

Ensimmäinen orgasmi ilman apuvälineitä, jihuu! Nykyään haluaa kerran viikossa nimenomaan peppuun. Jotkut näköjään tykkää, toiset taas ei. Mulle kävi ihan sama. Vaimo sai elämänsä orkut pyllyseksistä. Nyt haluaa melkein joka kerta.

Ensimmäiseksi kannattaa tietysti tyhjentää suoli ajoissa. Sattaa muutoin kakka eksyä kuvioihin. Kunnon suihkautukset ja perusteellinen rasvaus, molemmat. Rasva suojaa samalla kullia, mahdollisista jätöksistä, mikäli ei käytä kondomia. Ei kannata huolestua, jos ei onnistu eka kerralla, joskus se sinne eksyy ikäänkuin vahingossa, kun on rento olo, esim. Liukastetta pitää olla paljon ja aluksi työntää kalu tosi hitaasti ja varovasti sisään, pitää sitä siellä hetken ennenkuin yrittää syvemmälle.

Jotkut naiset saa peppupanosta paljon "isompia" orgasmeja kuin "tavallisesta". Suolen kun tyhjentää ensin niin ei pitäisi sotkuakaan tulla. Tuollaisten asioiden haluaminen mieheltä on selvästi orastavaa Homoseksuaalisuutta.

Mieti tarkkaan annatko persettä, koska voi olla että miehesi jättää sinut sen jälkeen kun huomaa että saa tarvitsemansa muualtakin. Minä olen nainen ja kiinnostaa peppupano, vaikka en ole sitä vielä kokeillut. Mitenkähän se minusta homon tekee. Ei tarvitse heti leimata, jos ei itseä satu kiinnostamaan! Siitä peppuseksistä on luettavissa ihan asiallista tieto sexpon www. Empä ole ainakaan itelläni moista huomannu. Taitaa olla itellä pelko moisesta!? Vai orastavaa homoutta, hah! Minähän sanoin, että miehellä se on merkki orastavasta homoseksuaalisuudesta.

Naisella kyseessä on selkeästi Anaalivaiheen päälle jääminen aikuisikään asti, sama koskee miehiä jotka haluavat homoyhdynnässä olla ns. Mutta tosiasia on se, että normaali heteromies ei moisista haaveile. Tuon logiikan mukaan voihan se mies jättää siksi että annat pillua; sehän tajuaa että tätähän voi saada muualtakin. Mieti tarkkaan ennen kuin annat!

Se että mies tykkää peppupanosta naisen kanssa, ei tee kenestäkään homoa. Ja jos se kerran on vain homojen hommaa, miten jotkut naisetkin voivat pitää siitä?

Homous on henkinen tila, kiinnostusta samaan sukupuoleen. Seksuaalisuus tulee siinä sivussa myös se perseen antaminen, hui! Et ilmeisesti havaitse mitään eroa siinä tykkääkö mies peppuseksistä naisen vai miehen kanssa? Kuulostaa vahvasti siltä, että ehkä sun olisikin syytä selvittää oma seksuaalinen identiteettisi..

Ja lakkaa pelkäämästä homoutta. No joo tuo oli kyllä vähän harkitsematon väite, ehkä parempi onkin nimenomaan antaa sitä persettä, ettei se mies lähde hakemaan sitä muualta, mutta miehelle on tietysti parempi mitä aikaisemmassa vaiheessa hän tajuaa oman todellisen minänsä. Selitin jo tuossa ylempänä miten naiset voivat siitä pitää eli kyseessä on anaalivaiheen päälle jääminen, eli ihminen ei ole päässyt ihan loppuun seksuaalisessa kehityksessään.

Kyllä minä henkilökohtaisesti olen omasta identiteetistä ihan hyvin perillä, enkä minä homoutta pelkää. Homous on ihan hyväksyttävä asia ei siinä mitään. Minusta seksin harrastaminen on normaalia. Älä sekoita lapsen tekemistä ja seksiä, ne eivät ole välttämättä sama asia. Lapsen tekemiseen on yksi luonnollinen se "normaali" tapa. Mutta seksi on muutakin kuin lapsen tekemistä itse asiassa lapsen tekeminen on vain pienen pieni osa seksiä. Seksiä voi harrastaa useilla eri tavoilla, kukin tavallaan.

Niin kauan kuin pelataan yhteisillä pelisäännöillä eikä loukata toista, puhutaan normaalista seksistä.

Mutta on sitten vielä ero normaalin heteroseksin ja normaalin homoseksin välillä. Heteroiden anaaliyhdyntä häilyy siinä välillä, tällöin on kyseessä kahden seksuaalisesti eheytymättämän ihmisen välinen yhdyntä. Toinen on kehityksellisesti jälkeenjäänyt ja toinen ei tiedosta piileviä ominaisuuksiaan. Miksi hitossa asia pitää vääntää noin, ihan kuin kyse olisi jostakin sairaudesta tai jälkeenjääneistä ihmisistä?

Onko se niin vaikea hyväksyä että me ihmiset olemme erilaisia ja meillä on erilaiset halut, tarpeet ja mieltymykset? Kannattaisi sinunkin jo tulla ulos tynnyristä ja unotaa koko käsite "normaali". Elämä on paljon hauskempaa kun ei ota turhia paineita muitten tekemisistä ja hyväksyy elämän sellaisenaan. Mutta ei sotketa näitä kään asioita seksiin. Seksi on hieno asia, ei pilata sitä turhalla tiukkapipoisuudella. Toisen ja oman itsensä kunnioittaminen ja hyväksyminen ovat avainsanoja jos ei onneen, niin ainakin jonkinlaiseen tyytyväisyyteen elämässä.

Elä ja anna toistenkin elää. Enhän minä ole tuominnut ketään, minähän vain kerroin ilmiöistä jotka johtavat kyseiseen seksuaaliseen käyttäytymiseen. Jos tosiasioiden kertominen ärsyttää noin paljon, niin ehkä kannattaa joskus varata itselleen aikaa ja todella selvittää oma identiteettinsä, ja kukapa kieltää kääntymästä ammattiauttajan puoleen, ei psykologilla käymisestä saa sairaan leimaa otsaansa.

En halunnut muuta kuin auttaa, mielestäni ihmisilllä on parempi olo silloin kun he todellakin tietävät missä mennään henkisellä tasolla, näin he voivat vielä jopa päästä kehityksensä loppuun ja saavuttaa seksuaalisen eheyden. Jos on tyytyväinen nykyiseen olotilaansa niin mikäs siinä antaa mennä vaan, mutta voi olla että tulevaisuudessa sitten kaduttaa, hinta voi olla silloin jo kovempi. Joo kyllä minä tidän että nykyään pitäisi sallia lähes kaikki seksuaalinen toiminta, mikä ei vahingoita toisia, mutta kun siinä voi pitkälläaikavälillä käydä niin että vahingoittaakin itseään.

Haaveilet homoseksistä ja nimenomaan anaaliseksistä. Torjuaksesi nämä fantasiat, joita et hyväksy itsessäsi, olet ottanut tehtäväksesi homoseksuaalisuuden ja anaaliseksin vastaisen kampanjan. Minähän jo sanoin toisaalla ettei minulla ole mitään homoja vastaan, eikä toisaalta anaaliseksiäkään.

Kummallista porukkaa täällä, kun niitä yrittää auttaa niin he hyökkäävät heti kimppuun. Tuon idiootin trollaukset eivät kaipaa enempää vastauksia. Hemmo peittelee piilevää homouttansa kaikin keinoin.

D Jatkakaa samaan malliin D en kyl ite koklaa.. Ulostuslääke taitaa olla turhankin tehokas tapa? Jos luonnollinen tapa ei toimi, varovasti käsisuihkulla vettä pyllyyn niin johan lähtee.. Kyllä toi paskantonkimisen vois jättää homoille! Jos äijä haluaa paskareikää se on homo tai akan vittu on kuin lehmällä.

Ei se ole normaali. Ihmeen kauan tää keskustelu pysyikin melkein asiallisena. Nyt vasta tuli yläasteen näppylänaamat mukaan. Tässä pari käytännön vinkkiä. Joku ehdotti mahalla makaamista. Itsestäni tämä ei ole ollenkaan helpoin asento. Parhaiten anus avautuu, jos istuu miehen päälle. Tässä asennossa sattuu vähiten ja pystyy itse säätelemään vauhdin.

Sinun ei tarvitse osata vastata kaikkiin kysymyksiin tai osata kertoa itse asioistasi, sillä lääkäri haastattelee sinua ja kysyy kyllä oleellisimmat asiat ehkäisyn aloittamiseen liittyen.

Lääkärikäynnillä yleensä sinulta kysellään mm. Kannattaa myös itse laatia lista mieltä askarruttavista asioista ennen lääkäriin menoa, niin pystyt sitten käynnin aikana myös kyselemään itsellesi tärkeitä asioita.

Aina ehkäisyä aloittaessa ei ole välttämätöntä tehdä gynekologista tutkimusta. Jos lääkäri sellaisen tekee, niin on tärkeää tietää, että tutkimus ei ole kivulias ja siinä edetään täysin sinun tahtiisi eikä lääkäri tee mitään väkisin. Pedofilia eli lapsikohteinen seksuaalisuus tarkoittaa jatkuvaa ja voimakasta seksuaalista kiinnostusta esimurrosikäisiä lapsia kohtaan. Monet huomaavat jo nuorena, että ovat kiinnostuneita lapsista tai itseään selkeästi nuoremmista.

Aihe herättää monissa ihmisissä ahdistusta. Teini-ikäisiin kohdistuva seksuaalinen kiinnostusta kutsutaan hebefiliaksi. Ihminen ei voi valita omaa seksuaalisuuttaan. Siihen, mistä kiihottuu tai mihin suuntautuu, ei voi vaikuttaa itse, eikä kukaan ulkopuolinen. Lapsikohteinen seksuaalisuus ei tarkoita sitä, että ihminen olisi sairas tai rikollinen. Lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin syyllistyvät eivät ole aina lapsikohteisesti suuntautuneita.

Suuri osa lapsikohteisen seksuaalisen suuntautumisen omaavista ei toteuta mieltymystään, vaan se pidetään ainoastaan omana fantasiana. Lapsikohteisen seksuaalisen suuntautumisen hyväksyminen voi kuitenkin viedä aikaa ja siitä johtuva häpeä voi aiheuttaa mm.

Nämä lisäävät riskiä syyllistyä tekoon, joka voi olla vahingollinen ja rikollinen. Jos lapsiin kohdistuvaa mieltymystä ja fantasiaa toteuttaa oikeassa elämässä, kyseessä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, josta henkilö voidaan tuomita. Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä puhutaan, kun kyseessä on alle vuotias.

Jos tekijä on auktoriteettiasemassa suhteessa nuoreen, suojaikäraja nousee 18 ikävuoteen. Tällainen auktoriteetti voi olla esimerkiksi opettaja, valmentaja tai nuoriso-ohjaaja. Lue lisää suojaikärajasta täältä. Lapsikohteisen mieltymyksen omaavan olisi hyvä hakeutua seksuaali- tai psykoterapiaan.

Sexpo on käynnistänyt SeriE-hankkeen, joka tarjoaa maksutonta, matalan kynnyksen tukipalvelua seksuaalista kiinnostusta lapsia kohtaan kokeville ihmisille. Meihin voi olla yhteydessä, mikäli omat tai läheisen seksuaalisuus, mielenkiinnon kohteet tai toiminta herättävät huolta. Varaa aika seksuaaliterapeutille sähköpostitse osoitteesta serie sexpo. Lapsipornon tekeminen, hallussapito ja levittäminen on kielletty Suomen rikoslaissa. Lapsipornon luokittelu ja määrittely ei aina ole selkeää esim.

Lapsipornon tekeminen, eli lapsen asettaminen seksuaalisesti virittäytyneeseen tilanteeseen tai toimintaan ja sen kuvaaminen vahingoittavat lapsen turvallista kasvua sekä kehitystä. Niin kuin muukin hyväksikäyttö ja kaltoinkohtelu, se usein aiheuttaa lapselle traumoja. Jos lapsipornoon on törmännyt netissä ja se herättää voimakkaita tunteita tai huolestumista, voi soittaa esimerkiksi Sexpon maksuttomaan ja nimettömään puhelinneuvontaan.

Anonyymin nettivihjeen voi jättää myös Pelastakaa Lapset järjestön linkin kautta. Tykkään yhdestä tytöstä joka asuu toisessa kaupungissa ja oon pistellyt sille viestiä ja se mulle mut en tiedä miten kertoa että tykkään hänestä ja haluaisin nähdä joskus jossain. Mukava kuulla, että olet tykästynyt tähän tyttöön ja olette jo viestitelleetkin.

Tunteista kertominen on aina jännittävää meille kaikille ja vaatii uskallusta. Yksi selkeä tapa on kertoa ihan rohkeasti suoraan omista tunteista ja ehdottaa näkemistä. Viestissä se voi olla helppo sanoa, kun sitten vastaanottajalla on aikaa rauhassa vastata. Tai sitten voit ehdottaa jotakin rentoa tapaamista, esimerkiksi jäätelölle tai kävelylle menemistä, ja tapaamisen aikana voit osoittaa tai kertoa, että tykkäät hänestä. Kiinnostuksen ja tykkäämisen voi osoittaa monella tavalla.

Hyviä tapoja osoittaa lämpimiä tunteita on esimerkiksi hymyillä toiselle, katsoa silmiin, kehua, kannustaa, ottaa kädestä kiinni tai vaikka kysyä toisen mielipiteitä asioista.

Varmin tapa saada tieto vastapuolen tunteista, on kysyä häneltä itseltään. Olen nuori mies 23 , ja kysyisin hieman nukahtamisesta seksin jälkeen. Teen fyysistä työtä pitkiä päiviä, joskus jopa 14 tuntisia, ja olen iltaisin erittäin väsynyt. En jaksa juuri muuta kuin En jaksa juuri muuta kuin syödä ja käydä suihkussa. Harrastaisin mielelläni tyttöystäväni kanssa seksiä joka ilta, mutta en jaksa.

Haluista ei ole puute. Suihkun jälkeen tyttöystäväni alkaa kosketella penistäni ensin sormin, ja sitten saman tien hyväillä sitä suulla. Tämä toistuu useita kertoja viikossa, ja tekee minulle hyvää.

Nautin suuseksistä todella kovasti, ja saan ihanan orgasmin noin viidessä minuutissa. Olen heti sen jälkeen valmis höyhensaarille. Nukahdan parissa minuutissa, enkä yksinkertaisesti jaksa millään valvoa sen kauemmin. Pussailemme muutaman kerran ja imaisen yleensä tyttöystäväni nännejä.

Hänelle tulee siitä hyvä olo. Mielelläni nuolisin häntä oikein kunnolla, ja totta kai olisin yhdynnässäkin, mutta en vain jaksa. En jaksa edes nousta pesemään penistä. Tyttöystäväni nuolee siitä kaikki spermatipat. Onko mielestänne normaalia nukahtaa käytännössä heti orgasmin jälkeen? Se on mietityttänyt minua paljon enemmän kuin tyttöystävääni. On tavallista, että seksin ja orgasmin jälkeen väsyttää ja uni tulee nopeasti.

Monille orgasmin ja laukeamisen aiheuttama raukeuden tunne voi toimia mainiona unilääkkeenä. Joillekin seksi taas voi toimia piristyksenä ja energisoida oloa.

On yksilöllistä, kuinka ihmiset reagoivat orgasmin saamiseen. On hyvin ymmärrettävää, että pitkän fyysisen työpäivän jälkeen olet väsynyt. Kenties voitte vapaapäivinäsi käyttää enemmän aikaa seksiin, niin että voit huomioida myös kumppaniasi monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin työpäivän jälkeen.

Millä tavalla pippeliä imetään? Osaavatko siitä paljon kokemusta saaneet naiset tietää, milloin siemensyöksyn tulo on lähellä? Voiko sen tuntea pippelin kovuudesta? Voiko nainen osata lopettaa Voiko nainen osata lopettaa juuri ennen miehen laukeamista, toistaa sen useamman kerran ja ikään kuin kiduttaa miestä päästämättä tätä orgasmiin asti?

Entä jos hammas osuu pippeliin? Pohdit, millä tavalla pippeliä imetään. Tapoja on monia ja onkin aina tärkeä keskustella siitä, mikä tuntuu hyvältä sekä hänen mielestään, jonka pippeliä hyväillään että hänen mielestään, joka pippeliä hyväilee.

Keskustella voi ennen suuseksiä ja myös sen aikana. Pippelin pään eli terskan voi ottaa suuhunsa ja imeä sitä joko kevyesti tai voimakkaasti. Pippelin vartta voi myös ottaa suuhunsa sen verran kuin tuntuu hyvältä. Toiset pitävät voimakkaasta imemisestä ja toiset kevyemmästä. Pippeliä voi hyväillä myös kielellä nuolemalla ja suutelemalla vartta ja terskaa.

Kysyit, mistä voi tietää että siemensyöksyn tulo on lähellä. Siemensyöksy eli sperman purkautuminen peniksestä liittyy usein orgasmiin , mutta siemensyöksy ja orgasmi voivat olla myös toisistaan riippumattomia. Orgasmin lähestyessä hengitys ja syke kiihtyvät, iho voi punoittaa ja tahdonalainen lihastoiminta häviää, jolloin lihaksissa tapahtuu tahattomia supistuksia. Ihmiset kuitenkin kokevat orgasminsa eri tavalla. On mahdollista oppia tunnistamaan, milloin orgasmi ja sen myötä mahdollisesti siemensyöksy lähestyvät.

On siis mahdollista ikään kuin kiusata toista lykkäämällä hänen orgasmiaan, mikäli se on molemmista nautinnollista. Voi olla, että tällaisen suuseksin onnistuminen vaatii yhdessä harjoittelua. Jos hammas osuu pippeliin, niin se voi tuntua ikävältä ja satuttaa.

Ei kuitenkaan kannata pelätä liikaa hampaiden osumista, sillä kovin pahaa jälkeä ei hampaiden osumisella tavallisesti saa.

Joku saattaa myös nauttia hampaiden jännittävästä osumisesta pippeliin. Tämäkin on sellainen asia, josta on hyvä keskustella. Minulla on varmaan ongelma. Koska ajattelen vain minun luokkalaisen tytön pillua. Fantasiat ja erilaiset mielikuvat voivat olla joskus hämmentäviä asioita. Kertomasi perusteella kuulostaa kuitenkin siltä, että elät ihan luonnollista murrosiän vaihetta ja sinussa ei ole mitään vikaa. Fantasioissa kaikki on sallittua ja jotkut haluavat hyödyntää fantasioitaan harrastaessaan sooloseksiä ja näin ollen helpottaa kiihottunutta oloaan.

Pakko ei kuitenkaan ole sooloseksiä harrastaa, jos ei siltä tunnu. Koetko olevasi ihastunut tähän tyttöön? Jos olet ja haluat tehdä lähempää tuttavuutta, voithan yrittää olla häneen yhteydessä puhelimen tai netin kautta ja kysäistä vaikka kuulumisia tai miten loma on mennyt. Jos teillä on yhteisiä kavereita, niin heidänkin kauttaan voit saada yhteyden tähän tyttöön tai ehkäpä voitte viettää kaikki yhdessä aikaa kesällä.

Ihastuksen tunteen voi pitää myös vain itsellään ja nauttia omasta olostaan. Toivottavasti asia ei tuota sinulle enempää harmia. Mikäli ihastumiseen, fantasioihin tai sooloseksiin liittyvät asiat tuottavat sinulle ahdistusta tai päänvaivaa, on hyvä ottaa asia puheeksi jonkun tutun aikuisen tai vaikkapa terveydenhoitajan kanssa.

Heillä on kokemusta näistä asioista ja saat tukea ja neuvoja tilanteessasi. Halutessasi voit soittaa myös neuvontapuhelimeemme , jos kaipaat ulkopuolista keskusteluapua. Mun kysymys on oikeestaan enemmänkin teoria, mut toivoin et voisitte "todentaa" sen. Oon kokeillut itsetyydyttämistä ekoja kertoja varmaan joku vuotta sitten, enkä oo vieläkään onnistunut Oon kokeillut itsetyydyttämistä ekoja kertoja varmaan joku vuotta sitten, enkä oo vieläkään onnistunut saamaan sitä tuntumaan hyvältä.

Oon kyllä vähän lannistunut siitä, enkä oo sit kokeillut kauheen aktiivisesti En vaan k o ostu siitä mitenkään, en koskettelusta tai mielikuvista. En oo edes suudellut ketään koskaan, joten mulla ei oo mitään pohjaa. En siis oikeen osaa kuvitella, miltä pitäis tuntua, koska en yksinkertasesti tiiä mistään mitään. Tätä vähän sivuten, esim. En vaan osaa kuvitella itteeni siihen tilanteeseen. Voiko tämmönen korjautua iän myötä ja miten? Kiitti jo etukäteen, tää on painanut mua pitkään.

On mukavaa, että otit meihin yhteyttä, sillä aina kannattaa jutella omista mietteistään. Seksuaalisuus on hyvin monimuotoinen asia ja usein seksuaalisuus muovautuu ajan myötä aina vähän erilaiseksi. Tuntuuko sinusta siltä, että asioiden tulisi olla eri tavoin vai onko tilanne sinulle sellainen, että voisit itse määritellä itsesi aseksuaaliksi? Kukaan muu ulkopuolinen ei voi määritellä toisen ihmisen seksuaalista suuntautumista ja identiteettiä ja jos sinusta tuntuu siltä, ei sinunkaan ole pakko lokeroida itseäsi kovin tarkkaan.

Aseksuaalisuuden muotojakin on hyvin monenlaisia ja jotkut esimerkiksi kokevat seksuaalisen halun puuttumista mutteivät läheisyyden halun puuttumista. Omaan itseensä tutustuminen voi kestää läpi elämän, eli mikään kiire ei siis ole. Joskus on myös helpompi tarkastella ensin asioita yksittäisesti, jotta voisi muodostaa itsestään kokonaiskuvan.

Koetko esimerkiksi, että sinua enemmän huolettaa eräänlainen mielikuvituksettomuus ja se, ettet tuon piirteen takia osaa asettua toisen asemaan tai eläytyä johonkin tunnetilaan?

Onko tämä ollut este ihmissuhteiden rakentamiselle vai onko este muodostunut jonkin muun seikan takia? Muun muassa tällaisia asioita on hyvä miettiä ja eritellä, kun lähtee tutkimaan omaa itseään.

On ihan ymmärrettävää, että kaipaa vastauksia omaan elämäänsä liittyen. Kuljemme mielellämme sinun rinnallasi ja siksi autammekin sinua niin halutessasi ilmaisen neuvontapuhelimemme tai neuvontatapaamisten kautta.

Myös Setan sivuilta voit löytää niin tietoa kuin erilaisia auttamistahoja. Toivottavasti asia selviää sinulle. Kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa!

Haluaisin tietää vähän ryhmäseksistä. Miksi ihmiset harrastavat sitä? Onko se kovin yleistä? Kuinka suurella porukalla sitä voi harrastaa? Mitä riskejä siihen liittyy? Mitä kaikkea siinä voi tehdä? Eikö ole uhkarohkeaa, jos yksi nainen on vaikka viiden miehen kanssa yhtä aikaa? Ryhmäseksi voi olla monille miellyttävä fantasia. On täysin yksilöllistä, mikä saa henkilön kokeilemaan ryhmäseksiä, tai minkäänlaista muutakaan seksiä.

Yleisesti ottaen, voisi syynä kuitenkin olla halu laittaa fantasia toteen ja saada uusia kokemuksia. Joillakin kokemus voi jäädä yhteen kertaan, toisille se voi olla aina kiva piristys makuuhuoneessa aika ajoin. Kaikki ryhmäseksiä harrastavat tai ryhmäseksiä harrastaneet eivät välttämättä halua jutella asiasta täysin julkisesti, joten sen takia on vaikeaa sanoa tarkasti, kuinka yleistä ryhmäseksi on.

On ihan osallistujien määriteltävissä, miten he haluavat harrastaa ryhmäseksiä ja mitä kaikkea juuri heidän ryhmäseksiinsä kuuluu. Mitään tarkkaa ylärajaa ei ole, osallistujat saavat itse määritellä omien rajojensa mukaan, mikä tuntuu hyvältä määrältä. Kaikissa tavoissa harrastaa seksiä onkin tärkeää juuri tuo omien rajojen tunteminen sekä toisten rajojen kunnioittaminen.

Omista toiveistaan ja tuntemuksistaan kannattaa rohkeasti jutella, jos siltä tuntuu. Myös tuollaisissa tapauksissa, joissa on yksi nainen ja viisi miestä, olisi tärkeää, että kaikki voisivat luottaa toisiinsa. Jos jokin epäilyttää, voi vielä kesken aktinkin kieltäytyä. Yksi huomioitavista riskeistä on tautien tarttuminen. Siksi olisikin hyvä suojautua kondomien ja suuseksisuojien avulla. Jos mukana on seksileluja , olisi myös niiden hygieniasta ja suojaamisesta huolehdittava.

Toinen riski taas liittyy enemmän henkiselle puolelle. Joillekin ryhmäseksi voi olla kiva fantasia, mutta käytännön tasolla voikin kokea monenlaisia erilaisia kurjalta tuntuvia tunteita, kuten mustasukkaisuutta tai turvattomuutta. Tämän takia on hyvä miettiä ja jutella omista toiveistaan ja haluistaan. Jos jokin jää vaivaamaan, olisi siitä myös tärkeää puhua avoimesti. Jos sinulla heräsi jotakin uusia kysymyksiä seksiin tai seksuaalisuuteen liittyen, autamme sinua vielä mielellämme neuvontapuhelimessamme.

Minua häiritsee monesti kesällä, kun jotkut naiset kulkevat julkisissa paikoissa niin vähissä vaatteissa. Ja myös se, kun joillakin on niin takamuksen myötäiset tiukat farkut. Eivätkö he ajattele lainkaan, että joku mies saattaa sen vuoksi käydä heihin kiinni, kun oikein paljastelevat itseään. Totta kai mies on se suurempi syyllinen, mutta on naisellakin joku vastuu omasta pukeutumisesta ja mahdollisista seurauksista.

Monesti tällaiset pukeutumiseen liittyvät teemat nousevat esiin, kun puhutaan seksuaalisesta kaltoinkohtelusta tai seksuaalisesta väkivallasta. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oikeus ilmaista itseään pukeutumalla juuri sillä tavoin kuin itselle sopii. Seksuaalista väkivaltaa voi kohdata, olipa sitten pukeutunut toppahaalariin tai minihameeseen. Jokaisella henkilöllä on lisäksi itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa liittyen.

On myös hyvä muistaa, että miehetkin voivat kohdata seksuaalista väkivaltaa. Henkilö, joka jollakin tavalla loukkaa toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta, on aina täysin syyllinen tapahtuneeseen. Tällaisissa tapauksissa olisi tärkeää olla yhteydessä polisiin. Kanssaihmisten turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää.

Muistathan, ettei sinun kuitenkaan tarvitse kantaa koko maailman taakkaa harteillasi. Omalla asiallisella käytökselläsi voit näyttää esimerkkiä, kuinka toisia kohdellaan hyvin ja mikäli havaitset jonkinlaisen uhkaavan tilanteen, on asiasta ilmoitettava eteenpäin poliisille.

Jos asia vaivaa sinua kovasti ja kaipaisit vielä syvällisempää keskustelua, voit jutella asiasta neuvontapuhelimessamme. Halutessasi voit vielä lukea lisää seksuaalisesta kaltoinkohtelusta täältä  ja seksuaalioikeuksista täältä. Puristaako pimppi yhtä nautinnollisesti pippeliä yhdynnässä, jos ei nainen saa ollenkaan orgasmia? Olemme vastanneet eräälle toiselle henkilölle samaan aiheeseen liittyen. Vastaukseen voit tutustua täältä.

Lisätietoa asiasta saat vielä halutessasi soittamalla neuvontapuhelimeemme tai juttelemalla terveydenhoitajan kanssa. Moi mua on alkanut kiinnosta runkata naisten käytetyille pikkuhousuille ja eteenkin erään tutun naisen pikkuhousut mua kiinnostaisi mutta en tiedä miten sen kertoisin hänelle. Vastasimme äskettäin hyvin samankaltaiseen kysymykseen. Toivottavasti vastaus auttaa sinua eteenpäin. Voit halutessasi olla yhteydessä myös neuvontapuhelimeemme. Palvelu on anonyymi ja maksuton.

Kysyit mitä on valkoinen neste, jota tuli pippelistä, kun vedit esinahkaa edestakaisin. Luulenpa, että olet saanut itsehyväillen aikaiseksi siemensyöksyn. Oman kehon ja peniksen hyväilemisen lopputuloksena voi olla orgasmi ja siemensyöksy.

Orgasmi on voimakasta mielihyvää tuottava nautinnollinen kokemus, johon usein liittyy siemennesteen purkautuminen peniksestä. Orgasmin ja siemensyöksyn jälkeen erektio yleensä heikkenee ja penis palautuu lepotilaan. Siemensyöksyssä peniksestä tulevaa nestettä kutsutaan spermaksi.

Sperman määrä, väri ja koostumus voivat vaihdella yksilöllisesti. Yleensä sitä tulee noin 1 teelusikallinen ja väri on vaalean kellertävä, harmaa tai valkoinen. Itsetyydytyksen eli sooloseksin avulla on hvyä tutustua omaan kehoon ja sen toimintaan. Onko laitonta harrastaa seksiä 17vuotiaan kanssa 19vuotiaana, jos kumpikin sitä haluu ja on suostunut?

Seksi ja vuotiaan välillä ei ole laitonta, mikäli molemmat ovat siihen halukkaita ja suostuvaisia. Suomessa niin kutsuttu suojaikäraja on 16 vuotta, mikä tarkoittaa sitä, ettei täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt tai sitä vanhempi saa harrastaa seksiä alle 16 vuotiaan kanssa. Suojaikäraja on korkeampi 18 vuotta , jos vanhempi osapuoli on auktoriteettiasemassa nuoreen nähden, esimerkiksi opettaja, nuoriso-ohjaaja, terveydenhoitaja tai valmentaja.

Vaikka suhteen toinen osapuoli olisi siis alle 16 ja toinen täysi-ikäinen yli 18 , seksiä ei pidetä rikoksena yllä mainituin perustein. Olennaista on se, että ikäero ei ole kovin suuri, ja että suhteen osapuolet ovat mukana täydessä ymmärryksessä sekä vapaasta tahdosta ilman painostusta tai pakottamista. On hienoa, että kerroit molempien olevan seksiin halukkaita ja suostuvaisia.

Ennen seksin aloittamista on hyvä keskustella myös siitä, mistä kumpikin pitää, mitä haluaisi toisen kanssa kokeilla ja mikä taas tuntuu itsestä sellaiselta, mitä ei tahdo tehdä. Kannattaa kiinnittää huomiota myös turvaseksiin. Olen vuotias miespuolinen henkilö ja vakaassa parisuhteessa.

Minulla on todella arka ja herkkä terska, sekä kireä esinahka. Jo terskaan koskeminen tekee todella kipeää. Lepotilassa saisin varmasti esinahan rullattua terskan taakse, mutten ole uskaltanut vielä yrittää. Erektiossa taas esinahka tuntuu olevan todella kireä, eikä se laskeudu kuin noin puoli terskaa alaspäin. Sukupuoliyhdyntään emme ole vielä tyttöystäväni kanssa päässeet, mutta onneksi hän on ymmärtäväinen ja jaksaa odottaa.

Voisiko terskan arkuutta vähentää jollakin tapaa? Olen kuullut ja lukenut esinahan venyttämisestä ja ympärileikkauksesta, mutta näiden sanojen jälkeen mieleeni tulee heti terskan arkuus.

Olisiko mitään kotikonsteja ilman, että tarvitsisi käydä lääkärissä asti? Lapsena esinahka on kiinnittyneenä penikseen sidekudoskiinnikeillä, jotka usein irtoavat murrosiässä. Kaikki nämä henkilöt vakuuttivat, että suostuvat dominoimaan rajallisesti, mutta alistaa, esim.

Tämä esimerkki tuli siis blogin pitäjältä; tiedän kyllä, että BDSM on paljon muutakin kuin raiskausleikkejä - löysin myös BDSM-sanaston, jossa raiskausfantasiaa ei edes mainittu.

Eivätkö naiset uskalla antaa dominoida itseään? Eräs tunnettu kirjailija on julkisesti kertonut alistumisfetissistään ja maininnut käyneensä köyttämiskurssin. Minä törmäsin alistaviin miehiin ja alistuviin naisiin yli 10 vuotta sitten juuri tämän sivuston chattihuoneissa. Kerran tapasin ihan muussa yhteydessä naisen, joka kertoi harrastavansa BDSM-bileitä, ja näin esitteen aiheesta. Ymmärrän, että alistuvana osapuolena oleminen on arkaluontoinen ja kiistanalainen keskustelunaihe.

Itsekään en ole varma, uskaltaisinko oikeasti toteuttaa rajuja fantasioitani, vaikka mieheni olisikin aihepiiriin perehtynyt. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Auttakaapas joku kokeneempi minua, tai oikastaan olisin enemmänkin vinkkien tarpeessa: Poikaystäväni suuri haave on painaa minua peppuun, ja olen aiemmin kieltäytynyt kunniasta.

Nyt ajatus on ruvennut kiinnostamaan, ja ihan kokeeksi hän on sinne aina välillä sormensa työntänytkin. Kannattaa varmaan käyttää liukuvoidetta, entäs kortsua? Hygieniasyistä Sotkeeko paljon paikkoja, ts. Etenkin naiset, kertokaa kokemuksia, sekä hyviä että huonoja! Pelkään kipua, poikaystävälläni kun on tosi iso ja paksu. Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Jos pidät alistamisena olemisesta, suosittelen.

Ja erityisesti suosittelen, jos vaginasi on veltto, kylmä ja poimuton. Mies saa silloin edes jotain tuntemuksia, kun panee sinua perseeseen. Ei se mitään alistamista ole jos molemmat sitä haluaa. Jos peppupano tehdään oikein, nainen nauttii siitä enemmän kuin mies. Peppupano on joillekin naisille ainoa keino laueta yhdynnässä. On virheellinen johtopäätös, että alistamisen haluaminen poistaisi faktan, että kyseessä on alistaminen.

En ota tässä kantaa siihen, että onko anaaliseksi alistamista. Jotkut naiset laukeaa peppuseksistä muutamassa sekunnissa ilman apuvälineitä. Ja eihän se ole oikeasti alistamista jos alistettava nauttii alistamisesta.

Kyllä SM leikeissä alistettava varmaan aina nauttii alistamisesta. Tuskin hän muuten niihin juttuihin lähtisi mukaan? Ootko ihan lukenut jostain noin viisaita. Kyllä siinä tarvitaan myös "klitoriksen ärsyttämistä" edes jonkun verran. Ykskin sano et se on parasta naintia. Voihan nainen saada orgasmin ilman glitoriksen suoraa stimuloimista,pisimmät näkemäni orkut on kyllä aina olleet klitoris orkkuja, mut voimakkaita vagina orkutkin on näyttänyt olevan. Ensin sormella runsaasti liukastetta.

Sen jälkeen voi alkaa hitaasti liikuttelemaan edestakaisin. Siitä nauttii kyllä todella kun sen uskaltaa kokeilla.

Älä myöskään jännitä liikaa pitää rentoutua siinä että onnistuu. Oma kultsini ei oikein meinannut suostua peppupanoon, mutta kuinkas kävikään. Ensimmäinen orgasmi ilman apuvälineitä, jihuu! Nykyään haluaa kerran viikossa nimenomaan peppuun. Jotkut näköjään tykkää, toiset taas ei. Mulle kävi ihan sama. Vaimo sai elämänsä orkut pyllyseksistä. Nyt haluaa melkein joka kerta. Ensimmäiseksi kannattaa tietysti tyhjentää suoli ajoissa. Sattaa muutoin kakka eksyä kuvioihin. Kunnon suihkautukset ja perusteellinen rasvaus, molemmat.

Rasva suojaa samalla kullia, mahdollisista jätöksistä, mikäli ei käytä kondomia. Ei kannata huolestua, jos ei onnistu eka kerralla, joskus se sinne eksyy ikäänkuin vahingossa, kun on rento olo, esim.

Liukastetta pitää olla paljon ja aluksi työntää kalu tosi hitaasti ja varovasti sisään, pitää sitä siellä hetken ennenkuin yrittää syvemmälle. Jotkut naiset saa peppupanosta paljon "isompia" orgasmeja kuin "tavallisesta". Suolen kun tyhjentää ensin niin ei pitäisi sotkuakaan tulla. Tuollaisten asioiden haluaminen mieheltä on selvästi orastavaa Homoseksuaalisuutta. Mieti tarkkaan annatko persettä, koska voi olla että miehesi jättää sinut sen jälkeen kun huomaa että saa tarvitsemansa muualtakin.

Minä olen nainen ja kiinnostaa peppupano, vaikka en ole sitä vielä kokeillut. Mitenkähän se minusta homon tekee. Ei tarvitse heti leimata, jos ei itseä satu kiinnostamaan! Siitä peppuseksistä on luettavissa ihan asiallista tieto sexpon www. Empä ole ainakaan itelläni moista huomannu. Taitaa olla itellä pelko moisesta!? Vai orastavaa homoutta, hah! Minähän sanoin, että miehellä se on merkki orastavasta homoseksuaalisuudesta. Naisella kyseessä on selkeästi Anaalivaiheen päälle jääminen aikuisikään asti, sama koskee miehiä jotka haluavat homoyhdynnässä olla ns.

Mutta tosiasia on se, että normaali heteromies ei moisista haaveile. Tuon logiikan mukaan voihan se mies jättää siksi että annat pillua; sehän tajuaa että tätähän voi saada muualtakin. Mieti tarkkaan ennen kuin annat! Se että mies tykkää peppupanosta naisen kanssa, ei tee kenestäkään homoa. Ja jos se kerran on vain homojen hommaa, miten jotkut naisetkin voivat pitää siitä?

Homous on henkinen tila, kiinnostusta samaan sukupuoleen. Seksuaalisuus tulee siinä sivussa myös se perseen antaminen, hui! Et ilmeisesti havaitse mitään eroa siinä tykkääkö mies peppuseksistä naisen vai miehen kanssa?

Kuulostaa vahvasti siltä, että ehkä sun olisikin syytä selvittää oma seksuaalinen identiteettisi.. Ja lakkaa pelkäämästä homoutta. No joo tuo oli kyllä vähän harkitsematon väite, ehkä parempi onkin nimenomaan antaa sitä persettä, ettei se mies lähde hakemaan sitä muualta, mutta miehelle on tietysti parempi mitä aikaisemmassa vaiheessa hän tajuaa oman todellisen minänsä. Selitin jo tuossa ylempänä miten naiset voivat siitä pitää eli kyseessä on anaalivaiheen päälle jääminen, eli ihminen ei ole päässyt ihan loppuun seksuaalisessa kehityksessään.

Kyllä minä henkilökohtaisesti olen omasta identiteetistä ihan hyvin perillä, enkä minä homoutta pelkää. Homous on ihan hyväksyttävä asia ei siinä mitään. Minusta seksin harrastaminen on normaalia. Älä sekoita lapsen tekemistä ja seksiä, ne eivät ole välttämättä sama asia.

Lapsen tekemiseen on yksi luonnollinen se "normaali" tapa. Mutta seksi on muutakin kuin lapsen tekemistä itse asiassa lapsen tekeminen on vain pienen pieni osa seksiä. Seksiä voi harrastaa useilla eri tavoilla, kukin tavallaan. Niin kauan kuin pelataan yhteisillä pelisäännöillä eikä loukata toista, puhutaan normaalista seksistä. Mutta on sitten vielä ero normaalin heteroseksin ja normaalin homoseksin välillä.

Heteroiden anaaliyhdyntä häilyy siinä välillä, tällöin on kyseessä kahden seksuaalisesti eheytymättämän ihmisen välinen yhdyntä. Toinen on kehityksellisesti jälkeenjäänyt ja toinen ei tiedosta piileviä ominaisuuksiaan. Miksi hitossa asia pitää vääntää noin, ihan kuin kyse olisi jostakin sairaudesta tai jälkeenjääneistä ihmisistä?

Onko se niin vaikea hyväksyä että me ihmiset olemme erilaisia ja meillä on erilaiset halut, tarpeet ja mieltymykset? Kannattaisi sinunkin jo tulla ulos tynnyristä ja unotaa koko käsite "normaali". Elämä on paljon hauskempaa kun ei ota turhia paineita muitten tekemisistä ja hyväksyy elämän sellaisenaan. Mutta ei sotketa näitä kään asioita seksiin. Seksi on hieno asia, ei pilata sitä turhalla tiukkapipoisuudella.

Toisen ja oman itsensä kunnioittaminen ja hyväksyminen ovat avainsanoja jos ei onneen, niin ainakin jonkinlaiseen tyytyväisyyteen elämässä. Elä ja anna toistenkin elää. Enhän minä ole tuominnut ketään, minähän vain kerroin ilmiöistä jotka johtavat kyseiseen seksuaaliseen käyttäytymiseen. Jos tosiasioiden kertominen ärsyttää noin paljon, niin ehkä kannattaa joskus varata itselleen aikaa ja todella selvittää oma identiteettinsä, ja kukapa kieltää kääntymästä ammattiauttajan puoleen, ei psykologilla käymisestä saa sairaan leimaa otsaansa.

En halunnut muuta kuin auttaa, mielestäni ihmisilllä on parempi olo silloin kun he todellakin tietävät missä mennään henkisellä tasolla, näin he voivat vielä jopa päästä kehityksensä loppuun ja saavuttaa seksuaalisen eheyden. Jos on tyytyväinen nykyiseen olotilaansa niin mikäs siinä antaa mennä vaan, mutta voi olla että tulevaisuudessa sitten kaduttaa, hinta voi olla silloin jo kovempi. Joo kyllä minä tidän että nykyään pitäisi sallia lähes kaikki seksuaalinen toiminta, mikä ei vahingoita toisia, mutta kun siinä voi pitkälläaikavälillä käydä niin että vahingoittaakin itseään.

Haaveilet homoseksistä ja nimenomaan anaaliseksistä.

Seksiä harrastaessa on ainoastaan vastaanottajasta kiinni missä vaiheessa klitorista voi hyväillä. Suomiporno amatöörit kyrvän nainti tuubi lesbo filmit ilmaiset kiimaiset huorat. Yhdistelmähormoniehkäisyn teho on oikein käytettynä oikein hyvä. Älä myöskään jännitä liikaa pitää rentoutua siinä että onnistuu. Ei se ole normaali.

Homoseksuaaliseen vaippa fetissi miten mies saa orgasmin

Homoseksuaaliseen vaippa fetissi miten mies saa orgasmin